«Πρώτη» Τσιρίλο στην ήττα της ΑΕΚ από το Χαϊδάρι

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από το Χαϊδάρι, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/9) στα Σπάτα, χωρίς την παρουσία οπαδών και δημοσιογράφων.

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν έπαιξαν - ή αγωνίστηκαν ελάχιστα - στο φιλικό με την Ομόνοια το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, ξεπερνώντας την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ιταλός έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και του ρυθμού, κάτι λογικό, αλλά είναι δεδομένο ότι η πείρα του θα βοηθήσει την αμυντική λειτουργία της «Ενωσης». Στα αρνητικά για τον «Κολοσσό» ο τραυματισμός του Παυλή στο 20ό λεπτό, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Καζβιρόπουλο.

Στο ίδιο λεπτό ένιωσε ενοχλήσεις και ο Μούργκα και αποχώρησε (στη θέση του ο Παληαρούτας), ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα και έτσι με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκε και πάλι στον αγώνα αντί του Δημγκιόκα.

Ο Δέλλας παρέταξε τους Ντούνη, Αργυρίου, Τσουκαλά, Τσιρίλο, Τζανετόπουλο, Κέζο, Κάτσικα, Γροντή, Δημγκιόκα, Μούργκα και Παυλής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός του Μούργκα, μπήκαν στο παιχνίδι και οι Τσούπρος και Ντούμπερετ, αντικαθιστώντας τους Τσιρίλο και Τζανετόπουλο. Το γκολ του Χαϊδαρίου μπήκε στο 35', ενώ η ΑΕΚ είχε δύο καλά σουτ με τους Κατσικα (50') και Ντούμπερετ (70') και δοκάρι με τον Γροντή στο 83'.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...