ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ! ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-3

Οι «πράσινοι» χτύπησαν δις στο τέλος! Δεν παράτησαν ένα ματς, που στο 67ο λεπτό ήταν στο 2-1 εις βάρος τους. Αντίθετα, κόντρα στις προβλέψεις όλων βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν «από την κόλαση στον παράδεισο». Με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης πήραν πανάξια μια νίκη (2-3) που τους έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και τους γλίτωσε από την καλοκαιρινή αγγαρεία να παίζεις επίσημο παιχνίδι στο β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στις 15-16 Ιουλίου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ! Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-2

Η ΑΕΚ το πίστεψε και δικαιώθηκε. Η Ένωση πέρασε από τη Νέα Σμύρνη με 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ κουνάει σεντόνι. Οι παίκτες του Χιμένεθ δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με επιμονή και το δίδυμο Μάνταλο-Αραούχο σε τρομερή ημέρα έφτασε στο τρίποντο. Όσον αφορά τον Πανιώνιο το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά φάνηκε η κούραση και η απουσία λύσεων, χωρίς αυτό πάντως να χάλασε το γιορτινό κλίμα στις εξέδρες.

Kατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ η ΑΕΚ, 2-1 τον Πανιώνιο

Η ΑΕΚ έκοψε πρώτη το νήμα στα πλέι οφ της Super League και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το... σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, πέρασε νικηφόρα με ανατροπή (2-1) από την έδρα του Πανιωνίου κι έτσι κατάφερε να τερματίσει πρώτη, προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με 3-2 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ με 3-2 από τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό κι έτσι δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθειά του να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Οι τράπεζες κατήγγειλαν τα δάνεια της ΠΗΓΑΣΟΣ

Σε καταγγελία των δανείων της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» προχώρησαν οι πιστώτριες τράπεζες. Μετά την εξέλιξη αυτή, ακολουθεί περίοδος 30 ημερών στη λήξη της οποίας τα δάνεια αυτά καθίστανται απαιτητά.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έξοδο της οικογένειας Μπόμπολα από τον χώρο των ΜΜΕ, καθώς σε περίπτωση που τα οφειλόμενα ποσά δεν αποδοθούν στις τράπεζες, η «Πήγασος» θα τεθεί σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης.

Αυτοί είναι πλέον οι μεγαλομέτοχοι του Mega

Εφόσον επικυρωθεί η διαδικασία της δημοπρασίας των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ από το δικαστήριο, η μετοχική σύνθεση του MEGA, με βάση τα σημερινά δεδομένα έχει ως εξής:

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Επιβεβαιώνεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά ύψους 22,8 εκατ. ευρώ για την αγορά των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ στα ΜΜΕ.

Αν δεν υπάρξουν ενστάσεις και επικυρωθεί από το δικαστήριο η προσφορά του, θα ανακηρυχθεί πλειοδότης και θα είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, εξασφαλίζοντας μεταξύ άλλων, το 22,11% του MEGA, τις εφημερίδες «Βήμα», «Νέα», το in.gr , το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, κ.α.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

To τελευταίο «αντίο» στον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, θα πουν συγγενείς και φίλοι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 15:00 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Μέχρι τις 13:30 σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Η υποκρισία της Δύσης – «Αποκεφαλισμοί; Αρκεί να τους κάνουν οι σύμμαχοι μας» (vids&pics)

Ο πόλεμος εναντίον του ISIS κορυφώθηκε όταν τα μέλη του Ισλαμικού κράτους προχώρησαν στους δημόσιους αποκεφαλισμούς τριών Αμερικανών και δύο Βρετανών. Ο δυτικός κόσμος δήλωσε σοκαρισμένος.

Τα ΜΜΕ φρόντισαν να ενημερώσουν τον κόσμο για τις αρρωστημένες πρακτικές των δολοφόνων. Όλοι συμφωνούσαν πως τέτοιου είδους πρακτικές πρέπει να τιμωρηθούν.

Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Πάνω από 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι κατοικούν πλέον στον πλανήτη, σύμφωνα με την οργάνωση World Population Clock, που χρησιμοποιεί στοιχεία από το Τμήμα Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (ΟΤΓ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Σκόπιμη η αναβολή εκδίκασης στο ΣτΕ για τον νόμο Κατρούγκαλου

Ειδικότερα, το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων επισημαίνει ότι «στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι από συνταξιουχικές οργανώσεις αιτήσεις ακύρωσης κατά των υπουργικών αποφάσεων, που εκδόθηκαν σε εφαρμογή του Νόμου 4387/2016 (Νόμου Κατρούγκαλου) και αφορούν τον επανυπολογισμό κύριων και επικουρικών συντάξεων, καθώς και την περικοπή, όσων συντάξεων υπερβαίνουν (αθροιστικά κύρια και επικουρική) το ποσό των 1.300 ευρώ.

Κάθειρξη έξι ετών στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Γ. Γούμενο

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση από τα «ασπρόμαυρα» ταμεία, το ύψος της οποίας ανέρχεται συνολικά σε 892.000 ευρώ.
Το ταμειακό έλλειμμα αφορά το διάστημα που ο Γ. Γούμενος βρισκόταν στο «τιμόνι» του «Δικεφάλου του Βορρά»,

Πηγές DIMERA: Δεν μας επιτρέπεται να καταθέσουμε εγγυητική για τον ΔΟΛ

Σύμφωνα με πληροφορίες, με επιστολή της η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, καταγγέλλει ότι δεν της επιτρέπουν να καταθέσει εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή της στον 2ο δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό που αφορά στα υπόλοιπα (πλην ακινήτων) στοιχεία ενεργητικού του ΔΟΛ, με το επιχείρημα ότι η εταιρεία έχει έδρα την Κύπρο. 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ- Το ΣτΕ δεν επιστρέφει το διαβατήριο στην Αναστασία Βάτσικα

Τον Σεπτέμβριο του 2014 μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους το ζεύγος Γριβέα. Στον Κυριάκο Γριβέα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εγγύησης ύψους 500.000 ευρώ και η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ. Παράλληλα, και στους δύο τέθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους.

ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ

«Οικογενειακού χαρακτήρα» πολυμελή εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά στη δυτική Αττική, λειτουργώντας στο πρότυπο διεθνικών οργανώσεων τύπου Καμόρα, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Από την παράνομη αυτή δράση της είχε αποκομίσει κέρδη που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Συνυπαίτιες οι τράπεζες στην υπερχρέωση συνταξιούχου «διαγράφοντας»χρέος ύψους 56.150 ευρώ.

Το φιλί της... ζωής έδωσε σε έναν 73χρονο το Ειρηνοδικείο Χανίων με την υπ' αριθμόν 264/2017 απόφασή του, «διαγράφοντας» το χρέος του, ύψους 56.150 ευρώ, απέναντι σε τρεις πιστώτριες τράπεζες, ορίζοντας παράλληλα μηδενικές μηνιαίες καταβολές.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτησή του για υπαγωγή στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία του για εξόφληση του χρέους του,