«Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ» - Άναυδος ο Ντράγκι (Foto Video) ( Aνθρωπάκι )

Με τα χέρια ψηλά, άναυδος (και μάλλον τρομαγμένος) έμεινε ο Μάριο Ντράγκι όταν είδε μια νεαρή γυναίκα να "σκαρφαλώνει" κυριολεκτικά πάνω στο πόντιουμ από το οποίο μιλούσε στη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στη Φρανκφούρτη, φωνάζοντας «Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ».

Ν. Παππάς: Μονοθεσία εργαζομένων στην ΕΡΤ, προσεχώς ρύθμιση και για τους συμβασιούχους

Το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ προβλέπει ρητά την μονοθεσία των εργαζομένων, δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς παρεμβαίνοντας στην συζήτηση για την επαναλειτουργία της.
Χαρακτήρισε ως την «μεγαλύτερη αδικία, την οποία δεν μπορεί να υπερβεί το παρόν νομοσχέδιο»,

Φιλνανδία- Το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας σε ευθεία από ένα τρακτέρ ( picture+video )

Το Valtra T234, το φινλανδικό τρακτέρ, κατέχει εδώ και λίγες ημέρες το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με 130,165 χλμ./ώρα (για τρακτέρ, φυσικά), το οποίο πέτυχε ενώ πίσω από το τιμόνι του βρισκόταν ο θρυλικός Γιούχα Κάνκουνεν.
Ακόμη και τον Απρίλη, το σκηνικό με τον πάγο και τα χιόνια είναι κάτι συνηθισμένο στις σκανδιναβικές χώρες.

Το ένα, και μοναδικό, Fiat 500 με θηριώδη κινητήρα προερχόμενο από τη Ferrari και τιμή στα 550.000 ευρώ (βίντεο και φωτο).

Το ένα, και μοναδικό, Fiat 500 με θηριώδη κινητήρα προερχόμενο από τη Ferrari και τιμή στα 550.000 ευρώ (βίντεο και φωτο).
Eφοδιασμένο με κινητήρα Ferrari F136FB V8 και αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, το Fiat 550 Italia αποτελεί μια δημιουργία του σχεδιαστικού οίκοι Lazzarini και πρόκειται για ένα one-off μοντέλο.

Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης Από τις 22 έως τις 29 Απριλίου.

Από τις 22 έως τις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις στους επισκέπτες αφού απαγορεύεται να συνοδεύονται από παιδιά. Συγχρόνως,από τα περίπτερα των εταιριών θα απουσιάζουν τα καλλίγραμμα κορίτσια.

Νέα τραγωδία με τουλάχιστον 400 νεκρούς μετανάστες, συγκλονίζει την Ιταλία.

Σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση Save the Children, που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν οι πρόσφυγες, απέπλευσε από τη Λιβύη, βυθίστηκε όμως ανοιχτά της Ιταλίας.

Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ» ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ

Όταν δυο... γίγαντες της πολιτικής συναντώνται μέσα στη Βουλή, προφανώς και θα συζητούν βαρυσήμαντα θέματα της εσωτερικής πολιτικής ατζέντας. Η φωτογραφία από τη χθεσινή συνεδρίαση (6/04/2015) της Βουλής μιλάει από μόνη της. Άδωνις και Λοβέρδος κάνουν πολύ παρέα τελευταία αφού είναι προφανές ότι τα κόμματα που εκπροσωπούν έχουν κοινή μοίρα...