Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη σε Κρήτη και Δωδεκάνησα

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται την σήμερα, Πέμπτη.
Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης στηρίζει Γεωργούλη: Δεν το κάνει για τα χρήματα αλλά για να μην ξεχαστεί

Ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ένας εκ των τεσσάρων κριτών στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar».



Τζόυς Ευείδη: Η ατάκα όταν τη ρώτησαν για την αμοιβή της από το Καφέ της Χαράς

Για το «Καφέ της Χαράς» μίλησε η Τζόυς Ευείδη στους  δημοσιογράφους.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες, κάτω από τις οποίες γίνονται τα γυρίσματα, ενώ επική ήταν η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για την αμοιβή της.
«Ωραία περνάμε στα γυρίσματα. Στο Δημαρχείο έχει πολύ κρύο, κάνει ψόφο. Όλα τα γυρίσματα είναι σε φυσικούς χώρους, στους χώρους της πρώτης χρονιάς, δηλαδή, δεν έχει αλλάξει ούτε ένα ντεκόρ» είπε και συνέχισε:

Megxit: Οι Καναδοί γυρνάνε την πλάτη σε Χάρι και Μέγκαν

Οι Καναδοί αγαπούν τον πρίγκιπα Χάρι, όμως η πλειοψηφία τους λέει ότι δεν θέλει να αναλάβει τα έξοδα ασφαλείας για τη διαμονή του στον Καναδά, όπου σχεδιάζει να ζει κάποιους μήνες του χρόνου με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα.
<
Το 73% των Καναδών που ρωτήθηκε από το ινστιτούτο Angus Reid σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εκτιμά ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να πληρώσουν «οι ίδιοι»

Η Arianny Celeste είναι από άλλον… πλανήτη Δείτε τις φωτογραφίες της και θα καταλάβετε

Είναι από τις πιο σέξι παρουσίες στο Instagram και κάθε ανάρτησή της «βάζει» φωτιά στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Και αν κάνετε μία βόλτα στο λογαριασμό της θα καταλάβετε το λόγο που γίνεται χαμός.
<
Ο λόγος για την Arianny Celeste, το μοντέλο από το Μεξικό με τις πιο καυτές πόζες, που αναδεικνύουν τα εντυπωσιακά της προσόντα και χαρίσματα με τον καλύτερο τρόπο.
Η εκρηκτική μελαχρινή με την εξωτική ομορφιά είναι κι ένα από τα πιο σέξι «ring girls» στην Αμερική, ενώ έχει φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά, ανάμεσα τους και το Maxim.

Αυτό είναι το πιο καυτό γυναικείο κομμάτι αυτή τη σεζόν

Μπορεί να μοιάζει παλιομοδίτικο, σαν να επέστρεψε η μόδα σε εποχές αλλοτινές δηλαδή, η πλεκτή ζακέτα είναι όμως το πιο must κομμάτι την ώρα που μιλάμε.
Το cardigan αποθεώνεται πια τόσο από τους διεθνείς οίκους μόδας όσο και τις fashionistas, τολμώντας σε μοντέρνους συνδυασμούς μιας παλιάς και καλά δοκιμασμένης συνταγής.

Ανακαλύφθηκε μαύρη τρύπα που «δε θα έπρεπε να υπάρχει στον γαλαξία μας»

Μια διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακάλυψε ένα παράξενο εύρημα μέσα στον Milky Way.
Μια μαύρη τρύπα κάπου 70 φορές όσο ο Ήλιος. Κάτι που δεν μοιάζει εντυπωσιακό, με βάση το σύνηθες μέγεθος των μαύρων τρυπών, είναι όμως παράξενο, καθώς με βάση τα υπάρχοντα αστρονομικά μοντέλα δεν θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί ακριβώς που υπάρχει!
Στη μελέτη τους, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Nature», οι αστρονόμοι παρατηρούν σχετικά: «Μαύρες τρύπες τέτοιας μάζας δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν στον γαλαξία μας, σύμφωνα με τα περισσότερα από τα υπάρχοντα μοντέλα αστρικής εξέλιξης», παρατηρεί ο καθηγητής Liu Jifeng.

Αυστραλία: Ελεύθεροι σκοπευτές από ελικόπτερα σκότωσαν 5.000 καμήλες

Περισσότερες από 5.000 άγριες δρομάδες καμήλες σκότωσαν ελεύθεροι σκοπευτές από ελικόπτερα στην Αυστραλία σε μια εκστρατεία με στόχο την εξάλειψη της απειλής που αποτελούν τα ζώα αυτά για τον τοπικό πληθυσμό εν μέσω ξηρασίας.
Αξιωματούχοι της Δυτικής Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι «πολύ μεγάλες» ομάδες καμηλών, που αναζητούσαν νερό και τροφή, πλησίαζαν ολοένα και περισσότερο κατοικημένες περιοχές, απειλώντας τα αποθέματα νερού των χωριών και απειλώντας να προκαλέσουν ζημιές και αποτελέσουν κίνδυνο για τους οδηγούς.

Η χελώνα που έσωσε το είδος της από την εξαφάνιση

Diego τον λένε και είναι η γιγάντια χελώνα που φιγουράρει πλέον ως σωτήρας του είδους της, έχοντας αποδώσει πάνω από 800 απογόνους.
Και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της, στα νησιά Γκαλαπάγκος, έπειτα από 80 κοντά χρόνια που πέρασε στην αιχμαλωσία.
Από μια χούφτα χελωνών του είδους της (Chelonoidis hoodensis) που είχαν επιβιώσει, σήμερα ο πληθυσμός της Εσπανιόλας αριθμεί 2.000 γιγάντιες χελώνες, κι όλα αυτά χάρη στον Diego.
Ως Γιγάντια Χελώνα της Εσπανιόλας είναι γνωστό το είδος

«Δυστυχώς, αναμένουμε να δούμε πολλά ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα το 2020»

Η δεκαετία που πέρασε (2010-2019) ήταν η θερμότερη που έχει ποτέ καταγραφεί, ανακοίνωσε ο ΟΗΕ, επιβεβαιώνοντας το ανυποχώρητο φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που σηματοδοτείται από την αύξηση των ακραίων μετεωρολογικών φαινομένων.

Το 2019 ήταν η δεύτερη θερμότερη χρονιά παγκοσμίως, μετά το 2016, έγινε γνωστό από τον Παγκόσμιο Μετεωρολογικό Οργανισμό σε ένα δελτίο Τύπου και το 2020 δεν αναμένεται να αλλάξει η κατάσταση.