Ποιες ελληνικές πόλεις συγκαταλέγονται στις 16 αρχαιότερες της Ευρώπης

Οκτώ στις 16 αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης είναι ελληνικές, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της Telegraph, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η αναφορά της Ελλάδας ως κοιτίδας του αρχαίου πολιτισμού και της δημοκρατίας.
Στο ίδιο ρεπορτάζ υπάρχει μνεία για την Ακρόπολη, η οποία κατοικήθηκε τουλάχιστον από το 5000 π.Χ., και αναφορά στο μύθο ότι η πόλη της Αθήνας κέρδισε το όνομά της από την θεά Αθηνά.

Έρικ Κλάπτον: Ο «θεός της κιθάρας» αντιμέτωπος με το χειρότερο εφιάλτη του video

Στις 30 Μαρτίου 2016 ο Ερικ Πάτρικ Κλαπ έγινε 71 ετών συνεχίζοντας να είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του ροκ.

Όμως ο μουσουργός που εμφανίστηκε στην Ελλάδα το 1965 και, ναι, είχε ενώσει το ταλέντο του με το ελληνικό συγκρότημα των Juniors, ο άντρας που με έναν ενισχυτή Marshall και μια κιθάρα Gibson Les Paul μπορούσε να δημιουργήσει ύμνους όπως το Layla είναι σήμερα αντιμέτωπος με το τέλος της καριέρας του.

EURO 2016: Πειστική εμφάνιση και δίκαιη νίκη για την Ουγγαρία επί της Αυστρίας με 2-0 στον ΣΤ όμιλο

Σπουδαία νίκη για το αουτσάιντερ Ουγγαρία απέναντι στην πολυδιαφημισμένη Αυστρία στην πρεμιέρα του ΣΤ ομίλου. Με τον Κίραλι να γίνεται ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία που αγωνίστηκε ποτέ σε EURO κάνοντας και καλές επεμβάσεις, και με σωστή αμυντική παρουσία, οι Μαγυάροι κτύπησαν νωρίς στο β μέρος με τον Σάλαϊ και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Ασυτρία έμεινε στην συνέχεια με 10 παίκτες, για να σφραγίσουν το τρίποντο.

Βίντεο με τις μοναδικές ομορφιές της Μυτιλήνης

Μυτιλήνη, ένα νησί γεμάτο αξιοθέατα και υπέροχα μνημεία.

Το Μουσείο Ελιάς παρουσιάζει τα βασικά στάδια παραγωγής ελιάς και παρασκευής του ελαιόλαδου μέσα από μηχανήματα του παρελθόντος αλλά και σύγχρονα.
Το Κάστρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και καταλαμβάνει έκταση περίπου 60 στρεμμάτων. Έχει δεχθεί οθωμανικές και βυζαντινές επεμβάσεις, ενώ διαθέτει έναν κεντρικό οχυρωματικό περίβολο και πέντε πύργους.

EURO 2016: με άμυνα για σεμινάριο, ξεκίνημα με το δεξί για την Ιταλία με το 2-0 επί του Βελγίου

Η Ιταλία έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να την ξεγράψει κανείς σε αυτό το EURO.

 Με άμυνα για σεμινάριο και φαρμακερή στις κόντρες νίκησε 2-0 το Βέλγιο, που είχε προβλήματα στην άμυνα του και έμεινε στο ματς χάρις στις εντυπωσιακές επεμβάσεις του Κουρτουά, ενώ τις δικές του λίγες κλασσικές φάσεις δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ.

H Zagato παρουσίασε την haute couture έκδοση της Aston Martin Vanquish

Η Zagato είναι μια από τις πιο γνωστές, παραδοσιακές ιταλικές καροσερίες, με πολλά και ανδιαφέροντα μοντέλα στην ιστορίας της και με μια μακρόχρονη συνεργασία με την Aston Martin. Η οποία πηγαίνει πίσω στο 1960 και την DB4 GTZ, ενώ το τελευταίο της κεφάλαιο παρουσιάστηκε μόλις τώρα στο Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este.

Αυτή είναι η νέα λιμουζίνα Kortezh του Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία του για μια προεδρική λιμουζίνα Made in Russia.

Η οποία αφενός θα αντικαταστήσει τη Mercedes S-Class Guard που χρησιμοποιεί τώρα για τις μετακινήσεις του και αφετέρου θα έχει και διαφορετικές εκδόσεις για χρήση και από άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Το Mazzanti Millecavali έχει, όπως λέει και το όνομά του, 1.000 άλογα

Το όνομα Mazzanti μάλλον δύσκολα θα το έχετε ακούσει ξανά ως μάρκα αυτοκινήτων, μιας και πρόκειται για μια εταιρεία από αυτές τις μικρές που υπάρχουν στην Ιταλία και κατασκευάζουν super cars.

Το βασικό της μοντέλο ονομάζεται Evantra και στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί τη βάση για ένα ακόμα πιο ισχυρό αυτοκίνητο, που θέλει να είναι το πιο δυνατό super car Made in Italy.

Τι πρέπει να κάνεις όταν το αυτοκίνητο πιάσει φωτιά

Οι πυρκαγιές σε αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι συχνές έχουν όμως καταστροφικές συνέπειες, κρίνοντας και από το ατύχημα στην Αττική Οδό που κόστισε τη ζωή στον εκδότη της Ακρόπολης.

Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι τι μπορεί να κάνει κανείς σε περίπτωση που πιάσει φωτιά το αυτοκίνητό του, προκειμένου να κινδυνεύσει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Ρίο 2016: Venus Williams και άλλοι στο Ολυμπιακό λεύκωμα του Vanity Fair

Καθώς το Ρίο ντε Τζανέιρο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον κόσμο στους φετινούς Αγώνες με το Τόκιο να ακολουθεί το 2020, η Ολυμπιακή Φλόγα συνεχίζει να εμπνέει.
Αδιαφορώντας για όλα όσα έχουν ειπωθεί που αμαυρώνουν την εικόνα της γιορτής του αθλητισμού

EURO 2016: ισόπαλο 1-1, έληξε το ματς του ΕΙΡΕ με την Σουηδία στον "όμιλο του θανάτου"

Η Ιρλανδία ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, χάνοντας ευκαιρίες (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) για να σκοράρει, κάτι που έκανε στις αρχές του β μέρους, επί μιας προβληματικής Σουηδίας. Όταν όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ αφυπνίστηκε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με αυτογκόλ, από ενέργεια του Ιμπραΐμοβιτς, που πάντως ήταν σε μέτρια ημέρα.