Όταν ο Μπαγκλαντεσιανός Τζαχίρ Ντάκουα ήταν… προεκλογικός διοργανωτής μελών της ΝΔ (φώτο)

 «Τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί και πηγαίνουν σχολείο εδώ και ελπίζω να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια στο μέλλον»

 Ο Μπαγκλαντεσιανός Τζαχίρ Ντάκουα, οποίος μέχρι το 2023 ήταν ιδιοκτήτης της ΜΚΟ «ΧΑΡΑ», και προεκλογικός διοργανωτής του Χ.Θεοχάρη, Γ.Δημόπουλου και Κ.Μπακογιάννη, είναι ιδιοκτήτης… εστιατορίου ινδικής κουζίνας.

 Οι περίεργες… συμπτώσεις της ΝΔ, δεν έχουν τέλος.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε τη συνωμοσία κατά του Ν.Τραμπ: Θα είναι κανονικά υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές (upd)

 Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στις προκριματικές των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

 Υπενθυμίζεται ότι δικαστήριο του Κολοράντο είχε απαγορεύσει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να συμμετάσχει στις εκλογές της πολιτείας τον Δεκέμβριο, επικαλούμενο τη διάταξη του Συντάγματος περί εξέγερσης και καταλογίζοντας στον Τραμπ ότι υποκίνησε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο το 2021. 

Stern για Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: «Η πιο εγκληματική και αδίστακτη γυναίκα της Ευρώπης»

 Το γερμανικό περιοδικό Stern, αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν πως είναι «η πιο εγκληματική και αδίστακτη γυναίκα της Ευρώπης».

 «Η πιο εγκληματική και αδίστακτη γυναίκα της Ευρώπης. Μισητό πρόσωπο. Πιστή μαριονέτα του WEF (Κλάους Σβαμπ) και των ΗΠΑ».

«Λεηλατήθηκαν» από άγνωστη ξένη δύναμη τα στοιχεία των υποκλοπών μέσω Predator της Intellexa – Ποιοι και πώς θα τα χρησιμοποιήσουν (upd)

  Tους κεντρικούς υπολογιστές της «αμαρτωλής» εταιρείας Intellexa που είχε «στήσει» το μεγαλύτερο παγκόσμιο ιδιωτικό δίκτυο παρακολούθησης παντός είδους επικοινωνιών (φωνητικών, data, εφαρμογών κ.λ.π.), υπέκλεψαν άγνωστοι «εισβολείς».

 Αυτό σημαίνει, ότι το σύνολο του περιεχομένου των υποκλοπών που διέπραξαν οι Φ.Μπίτζιος και Γ.Λαβράνος, κλπ, οι οποίοι μάλιστα όταν κλήθηκαν από την Βουλή απλά αρνήθηκαν να παρουσιαστούν χωρίς καμία συνέπεια γι’ αυτούς (και ποια συνέπεια να υφίσταντο από την στιγμή που άμεσος συνεργός στο έγκλημα που διέπραξαν ήταν και είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη), έχουν περιέλθει στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών (με εξαίρεση τις υπηρεσίες του Ισραήλ οι οποίες θεωρούμε από την αρχή είναι άμεσοι κοινωνοί πληροφοριών δεδομένης της «καταγωγής» του ιδιοκτήτη του Predator: Είναι ο Ισραηλινός T.Dilian). 

Μακρόν: Η Γαλλία δεν έχει σχέδια να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία στο εγγύς μέλλον

 ΠΡΑΓΑ, 4 Μαρτίου – RIA Novosti.  

Η Γαλλία δεν σκοπεύει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία στο εγγύς μέλλον, αλλά εξετάζει πιθανά μέτρα για να την υποστηρίξει, δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξή του στην τσεχική πύλη Novinky και την εφημερίδα Právo ενόψει της επίσκεψής του στην Πράγα.  

«Απαντώντας σε ερώτηση που τέθηκε σχετικά με την αποστολή στρατευμάτων (στην Ουκρανία. - Εκδ.) είπα ότι τίποτα δεν αποκλείεται. <..