Newly single Rihanna puts on a leggy display in thigh-skimming fringed skirt as she steps out for the first time since splitting with Drake

It was a low key Rihanna who made her first appearance since reports of her latest split from Canadian rapper Drake emerged on Tuesday evening. The R&B superstar, 28, caught the eye in a thigh-skimming fringed skirt that exposed her shapely legs during an outing in New York City. A casual grey crewneck sweater completed the look, while sassy red heels rounded things off a she made her way to the city’s popular Avenue Nightclub following a photo-shoot at nearby Milk Studios. Scroll down for video

Festival of Lights 2016: Δείτε το Βερολίνο πιο φωτεινό, πολύχρωμο και εντυπωσιακό από ποτέ

Από το 2005, το Festival of Lights του Βερολίνου μεταμορφώνει τη γερμανική πρωτεύουσα σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο από φωτεινή, πολύχρωμη τέχνη και δημιουργικές καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας. Κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, το Festival of Lights (Φεστιβάλ Φώτων) παρουσιάζει στο Βερολίνο διάφορες εκδηλώσεις, περιπετειώδεις δράσεις και περιηγήσεις, όλες τους γύρω από τη θεματική του φωτός και ό,τι έχει να κάνει με αυτό,

Επίθεση Πούτιν στις ΗΠΑ: «Δεν κάνουν διάλογο αλλά υπαγορεύουν τη βούλησή τους»

Είναι δύσκολο να διεξαχθεί διάλογος με τη σημερινή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή προτιμάει να υπαγορεύει τη βούλησή της από το να συνομιλεί, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας σε ένα οικονομικό φόρουμ.
Τονίζοντας ότι η Μόσχα ανησυχούσε για την επιδείνωση των σχέσεών της με τις ΗΠΑ, ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι η Ουάσινγκτον χρηματοδότησε τη ριζοσπαστική αντιπολίτευση της Ουκρανίας και βοήθησε στο πραξικόπημα στη χώρα αυτή.

Βαρουφάκης για Στουρνάρα: Ήταν υποχρεωμένος να στηρίξει το κυβερνητικό σχέδιο για απομείωση του χρέους

Απάντηση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννη Στουρνάρα, έδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, με δήλωσή του στην «RealNews».

«Παραδίδω τον κ. Στουρνάρα στην κρίση του ελληνικού λαού, ο οποίος μας κρίνει όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιός «Ransomware» παραλύει υπολογιστές στην Ελλάδα. Πώς να τον αντιμετωπίσετε

Στην Ελλάδα διασπείρουν εκβιαστές χάκερ τον παγκοσμίως γνωστό ιό «Ransomware».
Πρόκειται για έναν ισχυρό ιό που «παραλύει» τους υπολογιστές, καθώς κρυπτογραφεί αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες, αρχεία word), τα οποία οι χρήστες δεν μπορούν να επανακτήσουν ούτε με τη βοήθεια ειδικών. Ο μόνος τρόπος «ξεκλειδώματος» είναι να υποκύψουν στον εκβιασμό και να πληρώσουν «λύτρα» σε ηλεκτρονικό νόμισμα (bitcoin).

Σαν σήμερα ο Σόιμπλε καθηλώθηκε μια για πάντα στο αναπηρικό καροτσάκι.

Πώς έγινε η απόπειρα δολοφονίας του.Τον Οκτώβριο του 1990 ο Ντιέτερ Κάουφμαν αποπειράθηκε να σκοτώσει τον τότε υπουργό Εσωτερικών. Από τότε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθηλώθηκε μια για πάντα στο αναπηρικό καροτσάκι. Ο δράστης θεωρήθηκε παρανοϊκός.
Συγκεκριμένα ήταν 12 Οκτωβρίου του 1990. Ο κ.Σόιμπλε παρευρίσκονταν εκείνη την ημέρα, σε εκδήλωση της Χριστιανικής Δημοκρατικής Ένωσης στην πόλη Όπεναου, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία για τις ανάγκες προεκλογικής εκστρατείας.

Ακόμη ένα παιδί θύμα του πολέμου στη Συρία: Η 8χρονη με τα γαλάζια μάτια και το ματωμένο πρόσωπο

Η εικόνα ματωμένων παιδιών συνεχίζει να στοιχειώνει τις μέρες στη Συρία. Ακόμη μια προστέθηκε στη μακρά λίστα και κάνει τον γύρο του κόσμου.
Ένα κοριτσάκι με σκονισμένα ρούχα και μαλλιά φωνάζει ψάχνοντας τους γονείς της. Αίμα τρέχει από το τραυματισμένο της μέτωπο και τα δάκρυα της τρέχουν φωνάζοντας για τους δικούς της.
Το ιατρικό προσωπικό τρέχει προς βοήθεια, όμως εκείνη δεν σταματά να κλαίει και να καλεί τον πατέρα της.

Η Συρία που μάχεται, αντιστέκεται και νικά την Κίνα στα Προκριματικά του Μουντιάλ...

Τη στιγμή που ο Μαχμούντ Αλ Μαβάς έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα και χάριζε στη Συρία την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σε αυτή την προκριματική φάση, αναγκάζοντας παράλληλα την Κίνα στην πρώτη εντός έδρας ήττα από το 2011 και έπειτα, στο Χαλέπι μια από τις πολλές ρουκέτες που εκτοξεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα απειλούσε ένα από τα ελάχιστα σπίτια

Αυτό είναι το Facebook για τους... εργαζόμενους

Το Facebook κυκλοφόρησε τη νέα του υπηρεσία που ονομάζεται Workplace και απευθύνεται στους εργαζόμενους σε μία ομάδα ή εταιρία. Το Workplace ήταν σε φάση δοκιμής με επιλεγμένες εταιρείες εδώ και ένα χρόνο, και από την Τρίτη άνοιξε και επίσημα και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί.

Κινέζοι αρχαιολόγοι: «Τον πήλινο Στρατό του Πρώτου Αυτοκράτορα της Κίνας τον έφτιαξαν αρχαίοι Έλληνες»

Για όσους ήξεραν από ελληνική Μυθολογία και την πανάρχαι εκστρτεία του Διονύσου στην Κίνα που έχει καταγραφεί στα «Διονυσιακά» του Νόννου δεν εκπλήσσεται τώρα από την υποτιθέμενη αποκαλυψη του BBC ότι ο περιβόητος πήλινος στρατός στην σινική επικράτεια φτιάχτηκε από Έλληνες.

«Το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα διαρκεί 40 ημέρες περισσότερο»

Ποιοι το λένε και τι σχέση έχει με τους «πράσινους» φόρους.του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τι συμβαίνει με την «κλιματική» αλλαγή; Υπάρχει ή είναι ένα ευνοϊκό αφήγημα για να μπορούν παγκοσμίως οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν «πράσινους» φόρους σε ακίνητα και αυτοκίνητα που η πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί πλέον να πληρώσει οπότε αυτό θα τους στοιχίζει την απώλεια των περιουσιακών τους στοιχείων;

Ιππότης χρίστηκε ο θρύλος της ροκ, Ροντ Στιούαρτ

Λονδίνο Ο θρύλος της ροκ μουσικής Ροντ Στιούαρτ χρίστηκε ιππότης από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ο τραγουδιστής τιμήθηκε «για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στη μουσική και το ανθρωπιστικό του έργο». Ο 71χρονος θα μπορεί να αποκαλείται πλέον Σερ Ρόντερικ Ντέιβιντ Στιούαρτ.

Από την Παλόμα Πικάσο οι Πεταλιοί περνούν στα χέρια της οικογένειας Δαυίδ (φωτό, βίντεο)

Μια στρατιά από περίπου 80 εργάτες κάθε ειδικότητας, οι οποίοι ήδη διαμένουν σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι, θα πιάσει δουλειά από τις αρχές Νοεμβρίου στο νησί που μέχρι πριν από λίγο καιρό ανήκε στην επιβλητική κόρη του θρύλου της ζωγραφικής Πάμπλο Πικάσο. Οικοδόμοι, υδραυλικοί και ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, έχουν ήδη κλειστεί προκειμένου να δουλέψουν αποκλειστικά στο άλλοτε νησί των Πικάσο.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που δεν πρέπει να «ανεβάζετε» στο Facebook

Σε μπελάδες μπορεί να μας βάλει μία «αθώα» ανάρτηση στο Facebook, καθώς όλο και πιο συχνά ακούμε ότι διαδικτυακοί μας φίλοι, την «πάτησαν», επειδή κοινοποίησαν την παρουσία τους μέσω ανάρτησης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Για αυτό το λόγο όλοι οι χρήστες του Facebook, οφείλουν να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή και να «φρουρούν» τα προσωπικά τους δεδομένα και την ιδιωτικότητά τους.

ΠΚ 2018: σε μπελάδες η Αργεντινή, οδηγεί την κούρσα η Βραζιλία

Ξεκίνησε ο β γύρος των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής και η απουσία του Μέσι έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Αργεντινή, που θα πρέπει να παλέψει πλέον για να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις, ενώ η Βραζιλία μοιάζει αναγεννημένη και οδηγεί την κούρσα.

Δέκα απλοί τρόποι για να χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα (και χωρίς να πεινάτε)

"Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα". Η φράση που όλοι μας έχουμε πει κάποια στιγμή, με τη φωνή μας να έχει ένα μείγμα αποφασιστικότητας και... δέους. Ναι, λίγο-πολύ όλοι μας θέλουμε να χάσουμε βάρος, ιδίως σε μια εποχή που η καθιστική ζωή και το άγχος μπορούν πολύ εύκολα να μας κάνουν να πάρουμε επιπλέον κιλά.
Ωστόσο, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορεί ο καθένας μας να κάνει για να χάσει βάρος, χωρίς να υποστεί τη βάσανο της δίαιτας. Απλώς, αυτά τα πράγματα πρέπει να τα κάνουμε...

Μελέτη «αθωώνει» το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ο ατμός από το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μη τοξικός για τα κύτταρα των ανθρώπινων πνευμόνων, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και στην οποία αναφέρθηκε ο επιστημονικός υπεύθυνος της British American Tobacco (BAT).
 
H εν λόγω μελέτη επρόκειτο να δημοσιευτεί σε ειδικό τεύχος του Toxicology Mechanisms and Methods DOI:

Κι όμως, το κάνεις λάθος: Μύθος τα οκτώ ποτήρια νερό τη μέρα!

Μέχρι πρόσφατα, ένας από τους βασικούς κανόνες για καλή και υγιή ζωή ήταν να πίνουμε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα, θέλουμε, δε θέλουμε.
 
Για την ακρίβεια, οι ειδικοί υποστήριζαν ότι πρέπει να πίνουμε νερό ακόμη κι όταν δεν διψάμε, προσπαθώντας να πετύχουμε τον στόχο των 8-10 ποτηριών την ημέρα, τονίζοντας, μάλιστα, ότι όταν αισθανόμαστε δίψα, ο οργανισμός μας έχει ήδη αφυδατωθεί.

Η Samsung αποσύρει το Galaxy Note 7 και συνιστά απενεργοποίηση

Στην απόσυρση ενός από τα νέα μοντέλα της προχώρησε η Samsung μετά τα περιστατικά που καταγράφηκαν με τα συγκεκριμένα κινητά να αναφλέγονται.
Συγκεκριμένα το μοντέλο που αποσύρθηκε μέχρι οι ειδικοί της εταιρείας να εντοπιοίσουν το πρόβλημα είναι το Samsung Galaxy Note 7. Μία χαρακτηριστική περίπτωση ανάφλεξης είναι αυτή που ανακοίνωσε η  Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Στουρνάρας: Μετατροπή «κόκκινων δανείων» σε μετοχικό κεφάλαιο

Νομοθετική ρύθμιση για την διευθέτηση των κόκκινων δανείων των ελληνικών επιχειρήσεων, εφ’ όσον ο μέτοχος δεν είναι συνεργάσιμος, προανήγγειλε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, κατά την πολύωρη κατάθεση του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά την νομιμότητα των δανείων από τράπεζες, σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης.

Κατασχέθηκαν 20 τόννοι κάνναβης σε πλοίο με προορισμό τη Λιβύη

Η ισπανική Πολιτοφυλακή κατέσχεσε 19,6 τόνους ρητίνης από κάνναβη που ήταν κρυμμένοι σ' ένα πλοίο με σημαία Παναμά το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λιβύη, ανακοίνωσε σήμερα η Πολιτοφυλακή.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες της Πολιτοφυλακής και των γαλλικών τελωνείων, σύμφωνα με τις οποίες «το πλοίο Marti N υπό παναμαϊκή σημαία που πλέει στη Μεσόγειο με προορισμό τη Λιβύη

Το Δημόσιο μεταβιβάζει το 5% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom

Στη μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ ποσοστού 5% από τις μετοχές που εξακολουθεί να κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών. Στόχος είναι το 5% να πουληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ στην Deutsche Telekom.
Σήμερα το 40% του ΟΤΕ ελέγχεται από την Deutsche Telekom και το 10% από το ελληνικό Δημόσιο (το 6% άμεσα από το ελληνικό Δημόσιο και το 4% έμμεσα μέσω του ΙΚΑ).

Ένα κορίτσι κάτω των 15 ετών εξαναγκάζεται σε γάμο κάθε 7 δευτερόλεπτα

Ένα κορίτσι κάτω των 15 ετών αναγκάζεται να παντρευτεί κάθε επτά δευτερόλεπτα, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης Save the Children, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κοριτσιού.
Κοριτσάκια ακόμα και 10 ετών παντρεύονται πολύ μεγαλύτερους άνδρες σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, την Υεμένη, την Ινδία και τη Σομαλία, αναφέρεται στην έκθεση. Τονίζεται, δε, ότι ο γάμος σε τόσο νεαρή ηλικία στερεί από τα κορίτσια την ευκαιρία για μόρφωση,

Διαψεύδει ο δήμαρχος Λέρου τον Σ. Θεοδωράκη για τα κλιματιστικά-Τι απαντά το Ποτάμι

«Μέτωπο» και με τη δημοτική αρχή Λέρου φαίνεται ότι άνοιξε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με τα όσα είπε στη χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
 
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του κ. Θεοδωράκη, σύμφωνα με τους οποίους, ο Δήμος Λέρου πλήρωσε την αγορά και την τοποθέτηση 240 κλιματιστικών, στον χώρο του Κέντρου υποδοχής προσφύγων και μεταναστών Λέρου.