Το τραγούδι που αφιέρωσε η Beyonce στον σύζυγό της «Σε αγαπώ τόσο πολύ»

Αποφασισμένη τα κρατήσει τον άντρα της με νύχια και με δόντια είναι η Beyonce στον οποίο και αφιέρωσε την μπαλάντα «Halo» κατά τη διάρκεια συναυλίας της.
Φωτιά πήρα την προηγούμενη βδομάδα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Jay Z να έχει σχέση με την σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy μετά από ένα μυστηριώδες

Σημαντική πρόοδο διαπιστώνουν οι θεσμοί- Δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα λέει η Κομισιόν

Επαρκή τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους έως το 2018, εκτιμά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ώρα που η διαπραγμάτευση παραμένει σε κρίσιμο σημείο.
Ενθαρρυντική σύγκλιση με την ελληνική κυβέρνηση διαπιστώνουν οι Θεσμοί. Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναχώρησαν από την Αθήνα, αφήνοντας ανοικτό το πεδίο για

Αττική- Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων...Θεσσαλονίκη: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας εν όψει του Πάσχα

Από σήμερα, Μ. Πέμπτη ξεκίνησε η μαζική έξοδος των εκδρομέων εν όψει του Πάσχα. Η κίνηση ήταν αυξημένη από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, στα ΚΤΕΛ Κηφισού και στην Αθηνών.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ατλέτικο, 1-0 την Μπάγερν (Φωτό+Βίντεο)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, που διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε μόλις στο 11ο λεπτό ο Σαούλ. Πάντως οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (3/05) στο Μόναχο.