«Δεν είναι έγκυος η Beyoncé» Ο Jay-Z διέψευσε τις φήμες

Μπορεί πριν λίγες μέρες, μια βραδινή εμφάνιση της τραγουδίστριας να έκανε τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης να πάρουν «φωτιά» όμως ο Jay-Z διαβεβαιώνει ότι η Beyoncé σίγουρα δεν είναι έγκυος...

Του έχει πάρει τα μυαλά η Irina Shayk

Δεν μπορούσε να πάρει ούτε τα μάτια του αλλά ούτε και τα… χέρια του πάνω από την 25χρονη φίλη του Irina Shayk ο Cristiano Ronaldo, όταν το εμφανίστηκε στο στάδιο Bernabeu για να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του..

Backstage από την φωτογράφιση της Νομικού

Πόζαρε στο φακό και κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις
Πριν από λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου γνωστού περιοδικού.

Cristiano Ronaldo εναντίον Lionel Messi. (Βίντεο)

Στη λυσσαλέα μάχη για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, ας μιλήσουν τα γκολ! Γιατί ποιος είναι ο πλέον αρμόδιος να πάρει θέση στο κολοσσιαίο δίλημμα για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αν όχι τα ίδια τα θεαματικά γκολ; Το ποδόσφαιρο, όπως το ξέρουμε, τραντάζεται τα τελευταία χρόνια από τις γκολάρες και τα τσαλιμάκια των δύο κορυφαίων αστέρων. Και βέβαια η άτυπη μάχη για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης..

Η Universal εξαγόρασε έναντι 1,4 δισ. την EMI

Ο γαλλικός όμιλος Vivendi και η θυγατρική του Universal Music Group ανακοίνωσαν ότι η εξαγορά ύψους 1,4 δισ. ευρώ της EMI Recorded Music, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του καταλόγου των τραγουδιών των Beatles, ολοκληρώθηκε. Ο όμιλος αυτός, παγκόσμιος ηγέτης στην ηχογραφημένη μουσική, αγόρασε την EMI Recorded Music από την αμερικανική τράπεζα Citigroup...

Εύσημα Κομισιόν για τον αγωγό αερίου Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας

Ο Επίτροπος της ΕΕ που είναι αρμόδιος για θέματα Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ χαιρέτισε σήμερα την υπογραφή κατ' αρχήν συμφωνίας ανάμεσα στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Αλβανία για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TransAdriatic Pipeline (TAP) που θα συνδέει τη βορειοανατολική Ελλάδα με τη νότια Ιταλία μέσω Αλβανίας. Η συμφωνία αυτή συνιστά..

H Adele λίγο πριν γεννήσει. (Φωτό)

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, οι παπαράτσι αποθανάτισαν την Adele να βγαίνει από το σπίτι της στο Sussex μαζί  με τον σύντροφό της, Simon Konecki και το σκυλάκι τους, Louis. Η 24χρονη τραγουδίστρια ντυμένη στα μαύρα και φορώντας ένα ζεστό γούνινο καπέλο έδειχνε να είναι απασχολημένη με το κινητό της...

Στη Mercedes ο Χάμιλτον

Μετά από έξι χρόνια στην McLaren
Και επίσημα έπεσαν οι τίτλοι του τέλος της συνεργασίας του Λιούις Χάμιλτον με τη McLaren. Ο Βρετανός πιλότος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Mercedes, μετά από έξι χρόνια παρουσίας στη βρετανική ομάδα. Την απόκτηση του Σέρχιο Πέρες ανακοίνωσε η McLaren. Το αφεντικό της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, ευχήθηκε καλή επιτυχία..

Ολονύχτιο κυνήγι δουλεμπορικού σκάφους νότια της Κρήτης

Συναγερμός στο Λιμενικό
Θρίλερ τα ξημερώματα ανοικτά της Κρήτης όταν εντοπίστηκε να πλέει στα διεθνή χωρικά ύδατα ένα δουλεμπορικό σκάφος το οποίο επιχείρησε να αποβιβάσει λαθρομετανάστες στο νησί..

Με εισοδηματικό όριο τα 14.000 ευρώ η χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης

Ποιές προυποθέσεις πρέπει να τηρούνται
Με εισοδηματικό όριο τα 14.000 ευρώ η χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης. Στην ανακοίνωση της εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνοντας τις λεπτομερείς για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης..

Το άγριο παιδί της ποπ

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Ke$ha 

Στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ στο Λος Άντζελες για το τραγούδι «Die Young» εντόπισε ο φακός την Ke$ha η οποία φροντίζει πάντα να κάνει τη διαφορά στις δουλειές της..

Red Bull Art of Motion Santorini September 29 2012

The world's 21 best parkour and freerunning athletes will head to Santorini island (Greece) on Saturday, September 29 2012, to compete at “Red Bull Art of Motion”, the world's first and ultimate parkour competition. The edgy caldera, the ancient and active volcano, a famous sunset and thousands of traditional white rooftops will provide a unique backdrop..

«Λουκέτο» σήμερα στο ιταλικό Δημόσιο - Πορεία στο κέντρο της Ρώμης

Απεργία πραγματοποιούν σήμερα δύο από τους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς της Ιταλίας, στην οποία συμμετέχουν εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στις περικοπές των δαπανών που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, στο πλαίσιο των προσπαθειών του να βγάλει τη χώρα από την οικονομική κρίση..

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο Νακούλα, παραγωγός της αντι-ισλαμικής ταινίας

Ο παραγωγός της αντί-ισλαμικής ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», Νακούλα Μπασελέι Νακούλα ο οποίος προκάλεσε τα αιματηρά γεγονότα στη Μέση Ανατολή και επικηρύχθηκε από πακιστανό υπουργό, συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Λος Άντζελες.

Ελένη Ράντου:"Είστε βάρβαροι"

Μέσω του λογαριασμού της στο facebook η Ελένη Ράντου απαντά στον υπουργό Παιδείας που χθες το πρωί, απευθύνθηκε στα παιδιά του μουσικού σχολείου, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της, λέγοντας τους πως είναι η τελευταία τους προτεραιότητα. Η ηθοποιός τονίζει πως πληρώνει ήδη όλος ο κόσμος πολύ ακριβά τη Δημόσια Παιδεία και διερωτάται αν οι πολιτικοί θα έπρεπε να είναι η τελευταία προτεραιότητα όλων μας..

"Φωτιά" στην άσφαλτο

Tην Lana Del Ray επέλεξε η Jaguar για να παρουσιάσει το νέο της μοντέλο 2013 F-Type στο Παρίσι. Φυσικά σε επιλεγμένο κοινό με αυστηρά προσωπική πρόσκληση...

Βενεζουέλα: φουλάρουν με 1 ευρώ

Σύμφωνα με λίστα του Bloomberg, ένα λίτρο αμόλυβδης βενζίνης κοστίζει 2.06 ευρώ στην Νορβηγία και λιγότερο από 0.02 ευρώ στην Βενεζουέλα, έτσι ένα ρεζερβουάρ 50 λίτρων γεμίζει με 1 ευρώ στην Βενεζουέλα και με 103 ευρώ στην Νορβηγία..

Και στην λίστα του ΣΔΟΕ ο Μεϊμαράκης

Ολόκληρη τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια δημοσιεύει το zougla.gr σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες
Τα πολιτικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα φτάνουν τα 36. Η λίστα βρίσκεται και στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ’ εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα.

Η λίστα..

Το νέο βίντεο κλιπ της Aguilera

Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο βίντεο κλιπ της Christina Aguilera για το τραγούδι της «Your Body». Μόλις κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα του..

Στα backstage του Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει με ολοκαίνουργιο βίντεοκλίπ, για το τραγούδι "Εσύ η θάλασσα". Ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ένα πανέμορφο άλογο και η θάλασσα συνθέτουν το πάζλ...

Το κρανίο της αποκόπηκε από τη σπονδυλική στήλη. (Φωτό+Βίντεο)

Κι όμως η 23χρονη γυναίκα κατάφερε να επιζήσει!
Η Rachel Bailey επέζησε ενός τρομακτικού τραυματισμού που υπέστη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το Σεπτέμβριο του 2011 στο Cave Creek Road στο Phoenix των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το AZ Family η νεαρή γυναίκα υπέστη «εσωτερικό αποκεφαλισμό»,..

Βρετανία: Ενταλμα για τον μαθηματικό που το έσκασε με 15χρονη μαθήτρια Το ερωτευμένο ζευγάρι δραπέτευσε στη Γαλλία

Το ερωτευμένο ζευγάρι καθ' οδόν για το φέρι μπότ της μεγάλης φυγής, όπως κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας στο Ντόβερ..

Καλιφόρνια: Αποζημίωση-μαμούθ σε φοιτητές που ψεκάστηκαν με σπρέι πιπεριού

Η επίμαχη σκηνή, όπου ο αστυνομικός ψεκάζει με σπρέι πιπεριού τους φοιτητές του UC Ντέιβις που διαμαρτύρονταν ειρηνικά εναντίον της αύξησης των διδάκτρων, το Νοέμβριο του 2011
Αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων (σχεδόν 800 εκατ. ευρώ) θα κληθεί να πληρώσει το Πανεπιστήμιο Ντέιβις της Καλιφόρνια.