Το ενδεχόμενο μεταβατικής κυβέρνησης εξετάζει το Εθνικό Συριακό Συμβούλιο

Το ενδεχόμενο μεταβατικής κυβέρνησης εξετάζει το Εθνικό Συριακό Συμβούλιο Την πιθανότητα να σχηματίσει μια "μεταβατική κυβέρνηση", εξετάζει το Εθνικό Συριακό Συμβούλιο, ο κυριότερος συνασπισμός της αντιπολίτευσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρός του, Άμπντελ Μπάσετ Σάιντα, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι..

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ «Κανείς δεν παλεύει σαν τους Ελληνες»

«Κανείς δεν παλεύει σαν τους Ελληνες» Τόσο η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο Βερολίνο, όσο και η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έδωσαν το έναυσμα στον γερμανικό Τύπο να αναφερθεί για μία ακόμη φορά στη χώρα μας..

8 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 64 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Επίθεση με βόμβα στη Νοτιοανατολική Τουρκία

Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες χάους στο κέντρο της πόλης Γκαζιαντέπ. Ενα λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχη για να ελέγξουν τη φωτιά που ξέσπασε μετά τη β Παγιδευμένο αυτοκίνητο πυροδοτήθηκε δίπλα σε αστυνομικό σταθμό στην καρδιά της πόλης Γκαζιαντέπ. Ακολούθησαν σκηνές χάους. Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες..

«ΠΡΟΓΕΥΣΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ Αστέρι «καταβροχθίζει» πλανήτη

(φωτ. NASA) Στοιχεία που δείχνουν ότι ένας πλανήτης καταβροχθίστηκε από το άστρο του, βρήκαν οι επιστήμονες, κάτι που ίσως αποτελεί και μια…πρόγευση για το τι περιμένει την Γη σε μερικά δισεκατομμύρια χρόνια..

Η Heidi Klum «αναστατώνει» ξανά τους θαυμαστές της

Μπορεί να έχει κλείσει τα 39 και να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, όμως η Heidi Klum έχει ένα υπέροχο κορμί και δεν διστάζει να το δείξει.
Με άλλη μια σέξι φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια στιγμή από τις καλοκαιρινές της διακοπές και «αναστάτωσε» τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης με το μικροσκοπικό, μαύρο μπικίνι που φορούσε...

Γιατί αυτοκτόνησε ο ιδρυτής της Victoria’s Secret! (Φωτό)

Η τραγική ιστορία ζωής του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από την αυτοκρατορία εσωρούχων των 500.000.000 ευρώ και το αυγουστιάτικο σάλτο θανάτου από την περίφημη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο.
Παραμύθι με θριαμβευτική επικράτηση των δράκων και των κακών λύκων θυμίζει η απίστευτη..

Στο νέο βιντεοκλίπ με τον σύντροφό της Η Lady Gaga ντύνεται… νυφούλα!

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας καινούριας της δουλειάς, η Lady Gaga βγαίνει «εκτός ορίων» και προκαλεί με τις στιλιστικές της επιλογές.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Taylor Kinney για τις ανάγκες του πέμπτου και τελευταίου fashion βιντεοκλίπ «Υou and I».
Η Lady Gaga παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στυλ, φορώντας αρχικά  ένα μαύρο δερμάτινο κορμάκι που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία και έπειτα ένα νυφικό και στέκεται δίπλα στο σύντροφό της...

Συντροφιά με την Στεφανία Ρίζου Το υποβρύχιο φιλί της Τάμτα

Με μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter την Τρίτη, η Τάμτα αναστάτωσε τους followers της από… τον βυθό της θάλασσας!
«Μέχρι να βρεθεί κάποιος άξιος, τουλάχιστον έχουμε η μία την άλλη» έγραψε η τραγουδίστρια στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας την..

«Κρεμάστηκαν» στα κάγκελα για ένα της βλέμμα... «Άναψε φωτιές» η Πάολα στην Αμαλιάδα!

Πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν τη μεγάλη συναυλία της Πάολα στον Ιππικό όμιλο Κουρούτας στην Αμαλιάδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Ο κόσμος διασκέδασε και έδειξε την αγάπη του στην τραγουδίστρια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού κρεμόταν κυριολεκτικά μέχρι και από τις περιφράξεις για να την παρακολουθήσει!..

Ο Ελληνοαυστραλός «εγκέφαλος» του Hellenic Initiative

Ο Ελληνοαυστραλός πολυεκατομυριούχος, Ανδρέας Λιβέρης, είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από την Hellenic Initiative, της πρωτοβουλίας Ελλήνων ομογενών επιχειρηματιών για τη στήριξη της Ελλάδας και την προώθηση ξένων επενδύσεων για την ανάκαμψή της.
Στόχος της Hellenic Initiative είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων, την υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Η πρωτοβουλία φιλοδοξεί να μιμηθεί το επιτυχημένο μοντέλο του «ιρλανδικού ταμείου», παρακάμπτοντας τις δυσκαμψίες του Δημοσίου με δράσεις..

Στη διάρκεια βομβαρδισμών στην πόλη Νεκρά γυναικόπαιδα στο Χαλέπι

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους δυο γυναίκες και δυο παιδιά, ένα αγόρι εννέα ετών και ένα κορίτσι πέντε ετών, σκοτώθηκαν τα ξημερώματα στη διάρκεια βομβαρδισμών στην πόλη Χαλέπι της Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων..

Παρέμβαση της νοτιοαφρικανικής κυβέρνησης μετά τη σφαγή της Λονμίν

Η νοτιοαφρικανική προεδρία ζήτησε από την εταιρία Λονμίν που διαχειρίζεται το ορυχείο πλατίνας στη Μαρικάνα να ανακαλέσει το τελεσίγραφο που έχει θέσει στους απεργούς για να επιστρέψουν στην εργασία τους..

«Χτύπησαν» το αεροσκάφος του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ

Το αεροσκάφος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων επλήγη από ρουκέτα στην αεροπορική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν και από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αμερικανοί στρατιώτες, ανακοίνωσε στρατιωτική πηγή..

Η εθνική ασφάλεια στο επίκεντρο επίθεσης κατά του Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, απάντησε στις επιθέσεις, σχετικά με τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας, από μια ομάδα πρώην κατασκόπων και κομάντος των ΗΠΑ οι οποίοι τον κατηγορούν ότι έχει πιστωθεί υπερβολικά την επιτυχία για το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.

The Special Operations OPSEC Education Fund Inc, η ομάδα που αναφέρει ότι είναι μια μη-κομματική οργάνωση, ξεκίνησε εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης κατά του Αμερικανού προέδρου..

Στις 21:45 Από τη ΝΕΤ το Μάλαγα - Παναθηναϊκός την Τετάρτη


Σακίρα-Πικέ θα αποκτήσουν γιο;

Οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της 35χρονης Σακίρα ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν το κολομβιανό περιοδικό "Gente", επικαλούμενο έγκυρες πηγές, αποκάλυψε την μόλις λίγων εβδομάδων εγκυμοσύνη της...

Αρνείται ακόμα και να φάει

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού βρίσκεται η ηθοποιός Kristen Stewart, μετά τον χωρισμό της από τον Rοbert Pattinson...
Φίλοι του στενού της κύκλου επιβεβαιώνουν πως η ηθοποιός κρύβεται στο σπίτι του παραγωγού της και αρνείται να φάει, είναι χλωμή και δίνει την εντύπωση πως από λεπτό σε λεπτό θα λιποθυμήσει από την αδυναμία..

Ιρίνα Βορονίνα: Ολα ή τίποτα

Η Ιρίνα Βορόνινα γεννήθηκε το 1977 στο Τζέρζινσκ της Ρωσίας και σήμερα είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Το περιοδικό Playboy την επέλεξε σαν playmate για το μήνα Ιανουάριο του 2001, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλά video του περιοδικού και σε άλλα ανδρικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το Perfect 10..