Πάτρα: Οι μικροί κάνουν καρτ και εντυπωσιάζουν το κοινό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τι κι αν η ηλικία αυτών των πιτσιρικιών ξεκινά από τα 5 μόλις χρόνια.
Η αγάπη τους για τα κάρτ και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχει ήδη φανεί και φέτος συμμετέχουν με το καρτ τους στο 8ο PICK Πάτρας που γίνεται στο κέντρο της αχαικής πρωτεύουσας σήμερα και αύριο.

Το baby kart ζωντανεύει και εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους...

Διεθνές Σιρκουί Kart Πάτρας- P.I.C.K: "Πατάει γκάζι" η μεγάλη γιορτή της πόλης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Τα γιορτινά της "φορά" σήμερα η Αχαϊκή πρωτεύουσα, που για το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, θα μαγνητίσει τα βλέμματα όσων αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η κορυφαία διοργάνωση για την πόλη, "παίρνει" σάρκα και οστά,

«Βρήκα τον πρίγκιπα μου». Η Κέιτι Πέρι ζει τον έρωτα της με τον Ορλάντο Μπλουμ στη Disneyland

«Βρήκα τον πρίγκιπα μου».
Aς αφήσουμε λίγο στην άκρη το δράμα και τον πόλεμο των publicist στο #BrangelinaGate γιατί η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ με το γιο του Φλιν πέρασαν υπέροχα στη Disneyland της Σαγκάη.
Εκεί όπου η τραγουδίστρια βρίσκεται για να περάσει κάποιες πολύ οικογενειακές και παιδικές στιγμές με τον “πρίγκιπα” της.

5 φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα για όσους δεν χόρτασαν διακοπές

Είτε πήγατε διακοπές, είτε όχι, αυτές οι μέρες του Σεπτεμβρίου είναι ό,τι πρέπει για ένα ολιγοήμερο ταξιδάκι σε προορισμούς που «μυρίζουν» φθινόπωρο.
Κάποιοι πήραν την άδειά τους τον Ιούνιο και δικαιούνται να θέλουν να ξεσκάσουν 3-4 ημέρες ακόμα πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο, ενώ κάποιοι άλλοι βγαίνουν τώρα σε άδεια, που είναι ίσως και η καλύτερη εποχή από οικονομική άποψη.

Μαγικός (υπόλοιπος) Σεπτέμβρης στην Τσαγκαράδα

Ακόμη κι αν το καλοκαίρι έχει πλέον μείνει αρκετά πίσω, ο Σεπτέμβριος μας δίνει πάντα αφορμές για ταξίδι. Φέτος, επιστρέφουμε στο πιο σοφιστικέ χωριό του μυθικού βουνού των Κενταύρων για να εισπνεύσουμε τον καθαρό αέρα του βουνό, να δροσιστούμε από τη θαλασσινή αύρα, να βουτήξουμε σε παραλίες με εξωτική ομορφιά και να κάνουμε ρομαντικούς περιπάτους στις τέσσερις γραφικές συνοικίες.

5 ελληνικές λίμνες για φθινοπωρινές εξορμήσεις

Αλλάξτε εντελώς παραστάσεις με την επόμενή σας απόδραση και ζήστε το φθινόπωρο, βάζοντας και το υγρό στοιχείο στο παιχνίδι, με τις πανέμορφες ελληνικές λίμνες.
Οι λίμνες της Ελλάδας, φυσικές και τεχνητές ξεπερνούν τις 60 και εκτείνονται από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, ομορφαίνοντας το τοπίο και αποτελώντας έναν υπέροχο καθρέφτη της φύσης.
Εμείς ξεχωρίσαμε 5 από αυτές και αν έχετε σύντομα ταξίδι στα σκαριά, είναι ό,τι πρέπει

Το σχέδιο της Αλβανίας για τουριστική ανάπτυξη παίρνοντας μερίδιο από την πίτα της Ελλάδας

Πριν από περίπου 15 χρόνια ταξιδεύοντας κανείς στα παράλια της Αλβανίας, θα έβλεπε ένα τοπίο με εντυπωσιακή ακτογραμμή, αλλά υποδομές που σίγουρα δεν τον προδιέθεταν να παραμείνει εκεί, κάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Αυτή η εικόνα άλλαξε σταδιακά, με τους αλβανούς επιχειρηματίες να βάζουν το δικό τους στοίχημα για την προσέλκυση περισσότερων τουριστών σε μια ακτογραμμή που θυμίζει σε κάποια σημεία την ελληνική, από άποψη φυσικού τοπίου.

Oι Athens Swing Cats χορεύουν για το Χαμόγελο του Παιδιού και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

To Mέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι Athens Swing Cats, μετά την επιτυχημένη περυσινή παράσταση, διοργανώνουν και πάλι το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2016, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 7:30 το βράδυ. Σκοπός του φεστιβάλ είναι η οικονομική ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του παιδιού και, για πρώτη χρονιά, του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Όταν η Ριάνα και ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανταλλάσσουν μηνύματα στο Twitter

O πρόεδρος της Γαλλίας απάντησε με μήνυμα στο Twitter στην σταρ της ποπ Ριάνα, η οποία είχε απευθυνθεί στον Φρανσουά Ολάντ για να μάθει για την πορεία ενός προγράμματος της Unicef που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση.

Ο εκτελεστής του Πάμπλο Εσκομπάρ: Ο «πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο», που οργάνωσε δολοφονίες 3.000 ατόμων

Οι αριθμοί και μόνο συγκλονίζουν: Ο Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, εκτελεστής του «βαρώνου της κοκαΐνης», Πάμπλο Εσκομπάρ, έχει σκοτώσει ο ίδιος περίπου 300 ανθρώπους, ενώ θεωρείται πως έχει οργανώσει τις δολοφονίες περίπου 3.000- μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αντίπαλοι του Εσκομπάρ.
Ο Βελάσκεζ βρίσκεται στο επίκεντρο εκτενούς δημοσιεύματος της Mirror, που πήρε συνέντευξή του, με τον δημοσιογράφο να τον συναντά κάπου στη Κολομβία.

Βρετανία: Ο Κόρμπιν ξανά στην ηγεσία των Εργατικών με (61,8%).

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν επανεξελέγη στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος με αυξημένη διαφορά από πέρυσι (61,8%), έναντι 38.2% του αντιπάλου του, Όουεν Σμιθ.
Είναι η δεύτερη εντολή που παίρνει μέσα σε ένα χρόνο. Στη σύντομη ομιλία του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Κόρμπιν εμφανίστηκε ενωτικός. Ευχαρίστησε τους εθελοντές που συμμετείχαν στις εκστρατείες του ίδιου και του αντιπάλου του, Όουεν Σμιθ, για τον οποίο είπε ότι ανήκουν «στην ίδια οικογένεια, του Εργατικού Κόμματος, κι έτσι θα είναι για πάντα».

Γιατί τα λεμόνια κατέληξαν να θεωρούνται είδος πολυτελείας στην Ελλάδα

Σε είδος πολυτελείας φαίνεται ότι έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια τα λεμόνια. Ιδίως κατά τους θερινούς μήνες και έως τον Οκτώβριο, οπότε δεν υπάρχει ελληνική παραγωγή, οι τιμές αυξάνονται σημαντικά, καθώς τα εισαγόμενα Αργεντινής κοστίζουν ως και 3,30 ευρώ/κιλό, ενώ αυτά της Ισπανίας κυμαίνονται περίπου τρία ευρώ/κιλό.

Γλυπτά του Παρθενώνα: 200 χρόνια μετά την «αρπαγή», 14 κράτη ζητούν την επιστροφή τους

Το διήμερο συνέδριο “Τα γλυπτά του Παρθενώνος: 200 χρόνια από την ιδιοποίησή τους από το Βρετανικό Μουσείο” το οποίο ξεκινά αύριο, Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου,  φέρνει στο φως πολλά.
Νέα στοιχεία από τα αρχεία του Λόρδου Έλγιν, ο τρόπος που τεμαχίστηκε η ζωφόρος του Παρθενώνα, τα αρχιτεκτονικά μέλη που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο και τα προβλήματα αντικατάστασής τους,

Δραγασάκης: Ανάγκη δημιουργίας ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος

Στην ανάγκη δημιουργίας ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος αναφέρεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο tvxs.gr και καλεί κάποιους να πάρουν απόφαση ότι «το χρηματοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα θα ανοίξει και θα έρθει πιο κοντά στις κοινωνικές ανάγκες».
Ο κ. Δραγασάκης ερωτάται και για τη στάση του ΣΕΒ για τον οποίο τονίζει ότι πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να είναι μια ιδεολογική "γιάφκα" της Δεξιάς και άντρο του νεοφιλελευθερισμού ή συλλογική έκφραση μίας νέας κοινωνικά υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Η «βόμβα» της Deutsche Bank απασχολεί το γερμανικό Κοινοβούλιο

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Deutsche Bank, καθώς η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Γερμανίας απουσιάζει από τη λίστα των πέντε κορυφαίων επενδυτικών τραπεζών της Wall Street. Στην προηγούμενη αξιολόγηση, η γερμανική τράπεζα βρισκόταν στην πρώτη τριάδα, θέση την οποία ξεκίνησε να «χάνει» από τη στιγμή έναρξης του σχεδίου αναδιάρθρωσής της. Οι σοσιαλδημοκράτες ανακινούν το θέμα στο γερμανικό Κοινοβούλιο, μερικούς μήνες αφού ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωνε στο Bloomberg ότι η Deutsche Bank δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Εκκλησία - Κατοχή - Χούντα: Ας μιλήσουμε, λοιπόν…

Το εκκλησιαστικό ιερατείο έχει κριθεί. Και για την Κατοχή, τότε που όριζε «κυβερνήσεις» δοσίλογων. Και για την επταετία, τότε που «διάβαζε» υπηρετώντας τη χούντα.Κρίνεται από τη μαυρίλα που αποπνέουν εκλεκτοί μητροπολίτες - υμνητές του χρυσαυγιτισμού. Αφού, όμως, ο κ.Ιερώνυμος θέλει να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για την στάση της ιεραρχίας απέναντι στην Κατοχή και στην χούντα, πολύ ευχαρίστως.
του Νίκου Μπογιόπουλου

«Χάθηκε» ένα εκατομμύριο από την ΕΠΟ....

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την ΕΠΟ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» το ΣΔΟΕ μετά από έρευνα βρήκε ότι έχει «χαθεί» ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ελβετικών φράγκων, δηλαδή, περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, χρήματα τα οποία είχε λάβει η ομοσπονδία από την UEFA το 2007 για την ανέγερση αθλητικού κέντρου σε πυρόπληκτες περιοχές της

Ξεχώρισε τους πρώτους ο Μαϊστόροβιτς

Ορεξάτος έχει ξεκινήσει τη θητεία του στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένη ατζέντα στη διοίκηση της «Ένωσης» με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και ταιριάζουν στο προφίλ της.

Νέο «χουνέρι» του Μπέντο στον Φορτούνη

Ο Πάουλο Μπέντο αποδεικνύεται πολύ σκληρός προπονητής που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και γενικά που δε χαρίζεται σε κανέναν, ακόμα κι όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι τής ομάδας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δε δίστασε στο προηγούμενο ματς απέναντι στον Ηρακλή να αφήσει εκτός 18άδας τον Κώστα Φορτούνη, απαιτώντας από τον παίκτη να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια και να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του,

«Ζαλίζει» η ρήτρα του Μπεργκ

Αλλαγή σημειώθηκε την τελευταία στιγμή στους όρους που αφορούν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μάρκους Μπεργκ στις συζητήσεις που είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Σουηδού επιθετικού.
Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η τελική αλλαγή που έγινε στο συμβόλαιο του διεθνούς

Σκληροπυρηνικός, νεο-ναζιστής πολιτικός στην Ουγγαρία μαθαίνει πως είναι Εβραίος και η ζωή παίρνει μια απρόσμενη τροπή

Η «αναγέννηση» σκληροπυρηνικού Ούγγρου νεοναζιστή σε πιστό Εβραίο αφού ανακάλυψε τις πραγματικές του ρίζες..
Ο Csanad Szegedi, 34 ετών σήμερα έχει διατελέσει, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ηγετικό στέλεχος του ουγγρικού κόμματος Jobbik που ιδεολογικά τοποθετείται στο ακροδεξιό, εθνικιστικό, αντισιωνιστικό, ξενοφοβικό φάσμα της πολιτικής σκηνής της Ουγγαρίας.

Παυλόπουλος: Τα υπολείμματα του ναζισμού συνιστούν εθνικό κίνδυνο

Για πρώτη φορά παρέστη στην εκδήλωση μνήμης για το Μπλόκο της Κοκκινιάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας 
 
Τα υπολείμματα του Ναζισμού στις μέρες μας συνιστούν εθνικό κίνδυνο, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του κατά την εκδήλωση μνήμης στο Ιερό Θυσιαστήριο του «Μπλόκου της Κοκκινιάς», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Νίκαια.

ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο-Ο δράστης διαφεύγει (pics&vid)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο εμπορικό κέντρο Cascade Mall στη βορειοδυτική πολιτεία Ουάσινγκτον με αποτέλεσμα να χάσουν τέσσερις άνθρωποι τη ζωή τους και αρκετοί να τραυματιστούν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης διέφυγε.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 19.30' τοπική ώρα Παρασκευής (06.30' ώρα Ελλάδας Σαββάτου) στο Cascade Mall στο Μπέρλινγκτον της Ουάσινγκτον,

Η Χίλαρι Κλίντον ανέβαλε την επίσκεψή της στο Σάρλοτ

Ανέβαλε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον την προγραμματισμένη για την Κυριακή επίσκεψή της στο Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, όπου σημειώθηκαν διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια.

«Η Χίλαρι είναι ευγνώμων, και σκοπεύει να τιμήσει, την πρόσκληση από θρησκευτικούς ηγέτες να επισκεφθεί την κοινότητα του Σάρλοτ», ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας της και πρόσθεσαν: