Η Μαρέβα Μητσοτάκη κάνει πατίνι στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Photo)

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Μαρέβα Μητσοτάκη, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με την μικρή της κόρη, τη Δάφνη.
«Ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που τη δείχνει, συντροφιά με τη μικρή Δάφνη, να κάνει πατίνι στους δρόμους της αμερικάνικης μεγαλούπολης.

Ξεκίνησε η συγκομιδή του μωβ χρυσού της Κοζάνης

Ο Κρόκος Κοζάνης, το περίφημο μωβ λουλούδι, έστρωσε το χαλί του στις περιοχές του Τσιαρτσιαμπά της Κοζάνης και η συγκομιδή του ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς.

Οι καλλιεργητές του κρόκου, έχουν σηκώσει τα μανίκια και έπιασαν δουλειά για τη συγκομιδή του από τα χωράφια, τον διαχωρισμό του λουλουδιού από τα κόκκινα στίγματα του κρόκου και την αποξήρανσή των στιγμάτων με φυσικό τρόπο, έως την τελική διάθεσή του στην παγκόσμια αγορά.

Συντριβή αεροσκάφους που μετέφερε στελέχη της Frontex

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή μικρού αεροσκάφους κατά την απογείωσή του από τη Μάλτα. 

Στο αεροσκάφος πιστεύεται ότι επέβαιναν στελέχη της Frontex, της ευρωπαϊκής υπηρεσίας για συνοριοφυλακή, που θα ταξίδευαν στη Λιβύη.

Οι πιο θαρραλέοι Ρώσοι ζουν στους -67 βαθμούς Κελσίου (pics)

Και όμως ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει στους -67 βαθμούς Κελσίου και οι κάτοικοι του Oymyakon, στην Σιβηρική τούνδρα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

Το Oymyakon είναι σίγουρα το πιο κρύο μέρος του πλανήτη, που κατοικείται. Η μέση θερμοκρασία κινείται στους -50oC και υπάρχουν 500 θαρραλέοι Ρώσοι που το έχουν κάνει σπίτι τους.

Μεγάλο προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον σε νέα δημοσκόπηση του ABC

Δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου της με διαφορά 12 μονάδων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου ABC News και της εφημερίδας Washington Post.

Στην πρόθεση ψήφου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών συγκεντρώνει ποσοστό 50% έναντι 38% του 70χρονου υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

H Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας γίνεται δέκα χρονών

Την πρώτη της δεκαετία συμπλήρωσε η Athens Xclusive Designers Week (AXDW), που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο που μας πέρασε (Παρασκευή 21 έως Κυριακή 23 Οκτωβρίου) στο Ζάππειο Μέγαρο.
Στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, που γίνεται δύο φορές τον χρόνο, Έλληνες σχεδιαστές, νέοι και καταξιωμένοι στο χώρο, έδειξαν τις δημιουργίες τους για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017.

Ροντρίγκες: Είναι γελοίο αυτό που συνέβη!

Απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, στους εκπροσώπους του Τύπου ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.
«Τώρα κατάλαβα γιατί λέει ο κόσμος αυτά που λέει», είπε ο μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» για τον αγώνα που διεκόπη προσωρινά, όταν η ομάδα του ΠΑΟΚ αποχώρησε στα αποδυτήρια, λόγω των καπνογόνων που έκαναν αφόρητη την ατμόσφαιρα και αδύνατη την ορατότητα.

SUPER LEAGUE: Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-1)

Περισσότερο αποτελεσματικός, αλλά και ψυχωμένος, καθώς αναγκάστηκε ν’ ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βαρέλα, ο Ολυμπιακός ωστόσο, κατάφερε να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο όλα τα