Κεφαλονιά: Βροχές, κρύο και ισχυροί άνεμοι τις επόμενες μέρες-Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το σεισμόπληκτο νησί

Από απόψε τη νύχτα θα βρέχει στην Κεφαλονιά, ενώ αύριο αναμένονται και καταιγίδες
Βροχερός θα είναι ο καιρός και τις επόμενες μέρες στη Κεφαλονιά, που εκτός από τον Εγκέλαδο, έχει να αντιμετωπίσει και την κακοκαιρία.

«Cosmopolitan» Ashley Benson: «Εχω πει όχι στις γυμνές σκηνές»

Ποτέ δεν θα κάνω γυμνό στην οθόνη, είναι άσχημο και υποτιμητικό. Τα κορίτσια δείχνουν τόσο όμορφα με εσώρουχα ή με ένα t-shirt, τα οποία αφήνουν και κάτι στη φαντασία. Εχω ξεκαθαρίσει ότι μέχρι εκεί μπορώ, όχι πιο πέρα
Για το εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού «Cosmopolitan» του Μαρτίου πόζαρε η όμορφη Ashley Benson, την οποία γνωρίσαμε ως It Girl στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Pretty Little Liars».

Σύμφωνα με Αμερικανούς ειδικούς- - Τα έξι λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ???

Δεν πρέπει να διστάζουν να εκδηλώσουν την ερωτική επιθυμία τους, για να μη θεωρηθούν πιεστικές
Αμερικανοί ειδικοί στο σεξ και στις σχέσεις λένε πως οι άντρες δεν είναι οι μόνοι που κάνουν λάθη στο σεξ, όπως αρέσκονται να πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά έχουν κι εκείνες το μερτικό τους στις εσφαλμένες αντιλήψεις και αντιδράσεις.

Η συνοδός πολυτελείας που… χαλαρώνει τους ισχυρούς στο Νταβός

«Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού», δηλώνει η Μόνικα

Οι ημέρες κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός είναι απαιτητικές. Επιχειρηματίες, αξιωματούχοι, ηγετικές προσωπικότητες εργάζονται σκληρά επιχειρώντας να δώσουν απαντήσεις σε ζητήματα που απασχολούν το σύγχρονο κόσμο.

Χαμός με το nip-slip της Beyonce στα Grammy (Φωτό+Βίντεο)

Ισως η καλύτερη εμφάνιση που έχει γίνει ποτέ σε Grammy - Το «Get lucky» σάρωσε τα βραβεία, δείτε πώς το παρουσίασαν στη βραδιά - Δείτε τι φόρεσαν όλες οι σταρ και ποια έκλεψε την παράσταση - Βίντεο: Η σπάνια κοινή εμφάνιση Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ
Οι περισσότεροι σχολίασαν ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση στα Γκράμι που έχουν δει ποτέ. Ο λόγος για τη Beyonce που μαζί με τον σύζυγό της Jay Z έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το κομμάτι τους «Drunk in Love».

Grammy: Τι φόρεσαν οι σταρ Κέρδισαν οι μεταλλικές αποχρώσεις (Φωτό+Βίντεο)

Ποια κυρία έκλεψε την παράσταση;
Οι μεταλλιζέ τουαλέτες έκλεψαν την παράσταση στην απονομή των βραβείων Γκράμι που έγινε χθες το βράδυ. Οι περισσότερες σταρ επέλεξαν κάτι σε... μεταλλικό δίνοντας έξτρα λάμψη στο κόκκινο χαλί με την Taylor Swift να βγαίνει νικήτρια της βραδιάς, τουλάχιστον κατά την άποψη των περισσότερων gossip στηλών.

H πίσω όψη της Adriana Lima ανάβει... φωτιές

Το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο από τον σέξι άγγελο της Victoria's Secret
Μια από τις πιο περιζήτητες καλλονές της Victoria’s Secret είναι η Adriana Lima! Μπορεί να έχει κάνει δύο εγκυμοσύνες, το κορμί της παρ' όλα αυτά παραμένει το ίδιο αψεγάδιαστο από τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Hugh Hefner: «Θέλω τη Margot Robbie στο Playboy»Ξετρελαμένος με την πρωταγωνίστρια του «The Wolf of Wall Street»

Εμείς στο περιοδικό θέλουμε κάθε μήνα το πιο δημοφιλές κορίτσι που υπάρχει. Ηταν πολύ ενδιαφέρουσα η γυμνή σκηνή της πρωταγωνίστριας στην ταινία. Η κοπέλα αυτή ήταν πολύ, πολύ όμορφη. Θα πρέπει να φωτογραφηθεί για το Playboy
Ξετρελαμένος με τη νέα αγαπημένη των αντρών, την πρωταγωνίστρια του «The Wolf of Wall Street», Margot Robbie,

Μαζί με τον γιο της στα Grammy Madonna: Τίποτε δεν μπορεί να κρύψει πια την ηλικία της (Φωτό+Βίντεο)

Δείτε πώς πήγε στα Grammy
Καιρός να συμβιβαστεί με την ηλικία της πια για τη Madonna, η οποία εμφανίστηκε στα Grammy με λουκ που δεν μας έχει συνηθίσει. Ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω και με το πρόσωπό της εμφανώς γερασμένο η ντίβα της ποπ έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τι έπαθε.

Rihanna: Πήγε χωρίς εσώρουχα στο γκαλά των βραβείων Grammy

Δεν δίστασε να φορέσει ένα κίτρινο φόρεμα, δημιουργία του Alexandre Vauthier, με άκρως τολμηρά ανοίγματα, που άφηναν το κορμί της εκτεθειμένο
Της αρέσει να μας δείχνει το απίστευτα γυμνασμένο και σέξι κορμί της με κάθε ευκαιρία.

Τι έφτιαξαν πάλι ... ...Οι Ιάπωνες ανακάλυψαν το σουτιέν.ο στηθόδεσμος ανοίγει... αυτόματα .. Easy-bra! (Φωτό+Βίντεο)

Όταν η γυναίκα που το φοράει είναι ερωτευμένη ο στηθόδεσμος ανοίγει... αυτόματα
“Φύλακα-άγγελο” της ερωτικής τους ζωής απέκτησαν οι σύγχρονες γυναίκες. Αρχικώς οι Γιαπωνέζες και σε δεύτερο χρόνο, όταν το νέο “επίτευγμα” της τεχνολογίας κυκλοφορήσει ανά τον κόσμο, όλες οι γυναίκες που δεν νιώθουν σίγουρες για τα αισθήματά τους απέναντι στον εκάστοτε εκπρόσωπο του ανδρικού φύλου που τυχόν τις φλερτάρει.

Στο κελί με οκτώ Σομαλούς ο Άγγελος Φιλιππίδης

Στριμωγμένος στις φυλακές του Μαλτεπέ, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Τ.Τ. Αγγελος Φιλιππίδης προσπαθεί απεγνωσμένα να πάει σε κελί με άλλους δύο και να ετοιμάσει την απολογία του -Καθυστερεί η έκδοσή του στην Ελλάδα

Συνελήφθη η σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί.

Κατηγορείται για φορολογικές παραβάσεις σε οίκο ευγηρίας που διατηρεί στο Ψυχικό, μαζί με το σύζυγό της - Ο βουλευτής της ΝΔ δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας - Στο Αυτόφωρο και ο αδερφός του
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί.

Euronews economy: Μυστηριώδης ο θάνατος του CEO της Tata Motors

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του διευθύνοντος συμβούλου της ινδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Tata Motors.

Euronews Moυσική: 56α Grammies: Έλαμψαν Daft Punk, Lorde

Οι Daft Punk και η Lorde ήταν οι μεγάλοι νικητές των 56ων βραβείων Grammy. Οι δύο Γάλλοι DJ's απέσπασαν πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων εκείνα για το καλύτερο άλμπουμ με το Random Access Memories και για τον δίσκο της χρονιάς με τη γνωστή τους επιτυχία Get Lucky.

Κεφαλονιά: Δείτε την παραλία του Μύρτου μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ

Δεν θύμιζε σε τίποτα μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, καθώς γέμισε από τόνους άμμου από την ισχυρή σεισμική δόνηση
Αγνώριστη έγινε η διάσημη παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά εξαιτίας του μεγάλου σεισμού που έπληξε χθες το νησί.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κεφαλονιά - Στο δρόμο διανυκτέρευσαν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Κεφαλονιά μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15.55 το απόγευμα της Κυριακής στο νησί, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης. Μέσα στα αυτοκίνητά τους διανυκτέρευσαν κάτοικοι, ενώ στο Αργοστόλι καταπλέουν δύο πλοία για να στεγάσουν τους πολίτες των οποίων τα σπίτια υπέστησαν ζημιές. Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα.

Υγεία-Πειραματικό φάρμακο σταματά τη μετάσταση του καρκίνου του μαστού

Με επιτυχία δοκίμασαν σε πειραματόζωα, Βρετανοί επιστήμονες, ένα νέο φάρμακο, που σταματά την εξάπλωση του καρκίνου του μαστού, δηλαδή την μετάσταση των καρκινικών κυττάρων σε άλλα σημεία του σώματος. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Κάρντιφ στην Ουαλία, με επικεφαλής τον δρα Ρίτσαρντ Κλάρκσον του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Έρευνας Βλαστοκυττάρων Καρκίνου, ανέπτυξαν μια ουσία που αναστέλλει τη δράση του γονιδίου Bc13. Το εν λόγω γονίδιο, όπως είχαν δείξει προηγούμενες μελέτες τους στο περιοδικό "Cancer Research" παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του μεταστατικού καρκίνου.

Υγεία-Και η «καλή» χοληστερόλη φράζει τις αρτηρίες

Δεν έχει μόνο η «κακή» χοληστερόλη το «προνόμιο» να φράζει τις αρτηρίες και να αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακού επεισοδίου, αλλά κάτι παρόμοιο μπορεί να κάνει ακόμα και η «καλή» χοληστερόλη, σε μερικές περιπτώσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Εκρηξη στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου σημειώθηκε, στις 7:13 το πρωί.

Έκρηξη σημειώθηκε, στις 7:13 το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, πρόκειται πιθανότατα για εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί έξω από την πόρτα του γραφείου του β΄τακτικού ανακριτή.