Ασάνζ: «Η Ισπανία διεξάγει τον "Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο στο Ίντερνετ" για να αποτρέψει το Καταλανικό δημοψήφισμα

Ο πρώτος ιντερνετικός πόλεμος στον κόσμο μαίνεται στην Ισπανία, εν όψει του αυριανού δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, σύμφωνα με τον Τζούλιαν Ασάνζ.Με μία σειρά από tweets σήμερα, ο Ασάνζ καταδεικνύει ότι εκατοντάδες ιστότοποι έχουν λογοκριθεί από τις ισπανικές αρχές, που έχουν

Καταλονία: Επιδρομή κατά του κέντρου τηλεπικοινωνιών πραγματοποίησε η αστυνομία

Eπιδρομή κατά του κέντρου τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής της κυβέρνησης στην Καταλονία, πραγματοποίησε η αστυνομία της Ισπανίας σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «La Vanguardia» που επικαλείται τον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.

Τόσο η αστυνομία, όσο και το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας δεν επιβεβαίωσαν την επιδρομή.


Ένας δικαστής διέταξε χθες την

«Με διέλυσες. Μου έμαθες τα ναρκωτικά και τις πόρνες»: Το συγκλονιστικό σημείωμα της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ

Στο σημείωμα, που βρέθηκε στο iPad της και είχε γραφτεί πριν αυτοκτονήσει, κατηγορεί τον ηθοποιό πως της υποσχέθηκε τον Τζέκιλ «αλλά πήρα τον Χάιντ»
Ένα νέο ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Τζιμ Κάρεϊ έχουν στα χέρια τους οι δικηγόροι της Καθριόνα Ουάιτ καθώς βρέθηκε στο προσωπικό της iPad ένα σημείωμα που είχε γράψει πριν αυτοκτονήσει και σε αυτό κατηγορεί ευθέως τον ηθοποιό πως την κόλλησε έρπη και την σύστησε επίσης στα ναρκωτικά.

Η δίκη του Ο' Τζέι Σίμπσον καταφέρνει να συναρπάζει ακόμα και σήμερα, 21 χρόνια μετά την ετυμηγορία

Ο Ράιαν Μέρφι έχει κέφια. Ο Αμερικανός δημιουργός των Nip/Tuck, Glee και American Horror Story αποδεικνύει εδώ και χρόνια ότι είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά που διαθέτει η Fox. Καθώς, απ' ό,τι φαίνεται, έχει σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολείται με το American Horror Story (που απλώς δεν βλέπεται από τα μέσα του τρίτου κύκλου κι έπειτα), κι ενώ το Scream Queens, το νέο του πείραμα για την τρέχουσα σεζόν, ενθουσίασε λιγότερους από όσους τελικά εξόργισε γιατί κρίθηκε μάλλον κούφιο, αυτοαναφορικό και ίσως πολύ «εσωστρεφές» για μαζική κατανάλωση, σαν ένα τεράστιο inside joke, ο κρυμμένος του άσος για φέτος ήταν άλλος.

Άρχισαν τα προβλήματα για τα iPhone 8: Διογκώθηκαν ενώ φόρτιζαν (pics)

Κάποιοι φανς της Apple πήραν τελικά στα χέρια τους το iPhone 8, αλλά ήδη δύο ιδιοκτήτες στην Ασία έχουν καταγγείλει πως τα κινητά τους εμφάνισαν πρόβλημα.
Ένας ιδιοκτήτης iPhone 8 Plus στην Ταϊβάν λέει ότι η συσκευή του την οποία είχε μόλις πέντε μέρες «άνοιξε» κατά τη φόρτιση, σύμφωνα με το The Next Web. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούσε  το επίσημο καλώδιο φόρτισης της Apple και μετά από περίπου τρία λεπτά το τηλέφωνο άρχισε να διογκώνεται και το έβγαλε από το φορτιστή. 

iPhone 8 & iPhone 8 Plus : Ήρθαν και στην Ελλάδα. Σε τι τιμή πωλούνται;

Πρεμιέρα και στην Ελλάδα για τα νέα κινητά της Apple, iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Ποίες είναι η τιμές που διατίθενται από τις εταιρείες κινητής και πως μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή
Μπορεί η επίσημη ημερομηνία εισόδου των iPhone 8 και iPhone 8 Plus στην Ελλάδα να είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου - σ.σ. ακόμη στο επίσημο site της Apple στην Ελλάδα δεν υπάρχει αναφορά για το νέο μοντέλο - αλλά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν αρχίσει να το τοποθετούν στα καταστήματα τους και φυσικά να το πουλάνε.

Διεθνής διάκριση: Η Αθήνα στα 'Όσκαρ των Μουσείων' για το 2017

Μεγάλη διάκριση για την ελληνική πρωτεύουσα. "Είμαστε στο σωστό δρόμο", δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης μετά την παραλαβή του βραβείου στο Λονδίνο
Μεγάλη διεθνή διάκριση πέτυχε η Αθήνα, καθώς ο οργανισμός Leading Culture Destinations Awards βράβευσε την Αθήνα ως την πόλη με τη μεγαλύτερη δυναμική πολιτιστικού προορισμού για το 2017.

Air China: Έκανε πραγματικότητα την απευθείας πτήση Πεκίνο - Αθήνα

Προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η πρώτη απευθείας πτήση της Air China που ενώνει την Αθηνά με το Πεκίνο
Τα χρόνια της κρίσης η Ελλάδα είχε "καταφέρει" να χάσει αρκετούς πόντους στον χάρτη των αεροπορικών συνδέσεων κάτι που στοίχιζε και στον τουρισμό αλλά και στην οικονομία γενικότερα. Το 2017 κατάφερε όχι μόνο να καλύψει ένα σημαντικό μέρος από τα κενά που υπήρχαν (βλέπε απευθείας σύνδεση με Νέα Υόρκη όλο τον χρόνο) αλλά να πάει και ένα βήμα

Αποφασισμένοι οι Καταλανοί για το δημοψήφισμα – Χιλιάδες στους δρόμους (εικόνες)

  • Φωνάζοντας το σύνθημα «Votarem», χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του επικεφαλής της καταλανικής κυβέρνησης, Κάρλες Πουτζεμόντ
  • Σύμφωνα με διάφορα μηνύματα στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, πολλές δεκάδες κτίρια που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα, έχουν καταληφθεί.
Έχοντας καταλάβει δεκάδες σχολεία που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα ενόψει του

Βαρκελώνη:Η ισπανική δεξιά τα (ξανά) κάνει θάλασσα. Του Στέλιου Κούλογλου

Τρακτέρ γυρίζουν στους κεντρικούς δρόμους της Βαρκελώνης φορτωμένα με σημαίες της Καταλονίας, οι διαδηλώσεις των φοιτητών διαδέχονται αυτές των εργαζόμενων, στις γειτονιές σκαρφίζονται διάφορα κόλπα για να κρατήσουν ανοιχτά τα σχολεία που θέλει να κλείσει η κυβέρνηση της Μαδρίτης για να μην χρησιμοποιηθούν για εκλογικά κέντρα στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Και η όλη υπόθεση με την ανεξαρτησία της Καταλονίας,

Ο Αλαφούζος άφησε τον ΠΑΟ και ο Σκάι ξηλώνει το αθλητικό τμήμα

Τρεις απολύσεις στο αθλητικό τμήμα του Σκάι. Εκτός σταθμού βρέθηκαν η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία ήταν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού, ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και ο  Νίκος Σάλτας, που είχαν επίσης εργαστεί πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Σκάι.
Η συρρίκνωση του αθλητικού τμήματος που βρίσκεται σε πορεία μείωσης του αριθμού των αθλητικογράφων παρακολουθεί προφανώς την αποχώρηση Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό.

Εργαζόμενοι Bήμα Fm σε Μαρινάκη: Μας κοροϊδεύεις. Μήπως είσαι μπαταχτσής;

Σκληρή κόντρα των εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM και του νέου ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Με ανακοίνωσή τους, οι τεχνικοί του σταθμού, που παραμένει εδώ και μέρες κλειστός, επιτίθενται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ALTER EGO. Έτσι, κάνουν λόγο για «κοροϊδία του Βαγγέλη Μαρινάκη» και τον καλούν να διαλέξει σε ποιο κάδρο θα μπει «του τίμιου ή του μπαταχτσή».

Σπίρτζης: Και εγώ στηρίζω την «Beat» – Έχουμε απαντήσει θεσμικά στη «Fraport»

Την ύπαρξη κανόνων σχετικά με το θέμα της “Beat” προέταξε ο Σπίρτζης
    Ξεκαθάρισε πως δεν προωθούνται συνδικαλιστικά συμφέροντα
    «Δεν έχει δίκιο η Fraport. Έχουμε απαντήσει θεσμικά στα ζητήματα που θέτει»
    Ρίχνει τους τόνους η Fraport με ανακοίνωσή της

«Και εγώ στηρίζω την «beat» αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες» διαμήνυσε ο υπουργός Υποδομών