«Υπεγράφη» στη Βουλή η συμμαχία Τσίπρα και Καμμένου

Σε νέα βάση τίθεται η συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από τη μερική ταύτιση απόψεων και τη σχετική συμφωνία μεταξύ των Αλ. Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή.

Στην Πειραιώς περνούν τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών

Η Τράπεζα Πειραιώς επελέγη για την εξαγορά των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, όπως επιβεβαίωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

«Η συναλλαγή τελεί, μεταξύ άλλων, υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΤΧΣ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 73-74 «Βασιλική» πρόκριση στη Μαδρίτη! (vds)

Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη (73-74) εξαιρετικής σημασίας μέσα στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ μετά από ένα ψυχοφθόρο παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό.

Και μαθηματικά πρώτη η Μπαρτσελόνα! (vds)

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και κόντρα στην επίσης φορμαρισμένη Κάχα Λαμποράλ, της οποίας κι επιβλήθηκε με 83-74 στην Βαρκελώνη.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ διεύρυνε το ρεκόρ της στο +11-1 και πλέον είναι η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον ΣΤ' όμιλο του Top-16.

Διάψευση Νικολαΐδη για το ένταλμα


Διαψεύδει το ένταλμα σύλληψης του ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Η πλευρά του πρώην πρόεδρου της ΑΕΚ ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης (21/3) πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως ένταλμα σύλληψης του για χρέη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Ευρωλίγκα: Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία νίκη στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ

Στο "Παλάθιο Ντε Λος Ντεπόρτες" της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός με μια σπουδαία εμφάνιση -ειδικά στην άμυνα- νίκησε με 74-73 την Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.