Μεγάλη Βρετανία Λίβερπουλ- Kylie Minogue: Εδωσε μια συναυλία-υπερθέαμα ( Arena, Liverpool, UK, Sept 2014)

Η 46χρονη Minogue φόρεσε διάφορα σέξι ρούχα πάνω στη σκηνή όπως ένα κόκκινο μίνι φόρεμα, αλά Μέριλιν Μονρόε, με κόκκινο στενό κορσέ και, ένα ασημί φόρεμα με ψηλές μπότες
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα πλαίσια της 2014 Kiss Me Once Tour έκανε στο Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας η ποπ σταρ Kylie Minogue, η οποία έδωσε συναυλία στο κατάμεστο Echo Arena.

BBC: Παλαιοκώστας, ο «άπιαστος» - Μία ιστορία σαν κινηματογραφική ταινία

Το εξώφυλλο μοιάζει με αφίσα ταινίας δράσης. Τίτλος: «Ο άπιαστος» Πρωταγωνιστές: Βασίλης Παλαιοκώστας, Νίκος Παλαιοκώστας, Κώστας -«ο καλλιτέχνης»- Σαμαράς, Αλκέτ Ριζάι Σούλα Μητροπία. Με τον τρόπο αυτό επέλεξε το BBCMagazine να αφιερώσει εκτενές άρθρο του στον πιο καταζητούμενο Έλληνα, τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Γιατί παραιτήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία Παναγιώτης Ζωγράφος **Μάλιστα γίνεται λόγος για «φραστικό επεισόδιο» του Χρύσανθου Λαζαρίδη με τον κ. Ζωγράφο στο ξενοδοχείο HILTON.

Ένα 24ωρο μετά από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο ο Έλληνας πρέσβης στη Γερμανία Παναγιώτης Ζωγράφος υπέβαλε την παραίτηση του.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- Αποσύρθηκε η αναβάθμιση iOS 8.0.1 της Apple - Πώς θα κάνετε απεγκατάσταση από κινητά και iPad

Νέα προβλήματα για την Apple, μετά τα iphone που λυγίζουν όταν μπαίνουν στην τσέπη. Ο λόγος για την αναβάθμιση του iOS 8 η οποία αποσύρεται από την εταιρεία προκειμένου οι σχεδιαστές του να λύσουν ορισμένα σοβαρά ζητήματα που υπήρχαν.

Shanina Shaik: Τόπλες στο “GQ”

Το 2009 εμφανίστηκε σε μεγάλα fashion shows στη Νέα Υόρκη και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και μια θέση ανάμεσα στους περιβόητους αγγέλους της Victoria's Secret
Για το αντρικό περιοδικό "GQ" της ρωσικής έκδοσης φωτογραφήθηκε η καλλονή Shanina Shaik, η οποία πόζαρε τόπλες στο φωτογραφικό φακό.

Rihanna με παλτό 3 χιλιάδων δολαρίων και αθλητικά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 26χρονη από τα Barbados φόρεσε το συγκεκριμένο παλτό αλλά αυτή τη φορά το φόρεσε λάθος, καθώς το συνδύασε με λευκά αθλητικά New Balance
Μια εμφάνιση που κοστίζει πολλά αλλά σχολιάστηκε αρνητικά έκανε αυτές τις μέρες σε δρόμο της Νέας Υόρκης η τραγουδίστρια Rihanna,