Αλ. Τσίπρας Προγραμματικές : Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας και αυτό θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλους ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων διαμήνυσε ότι στόχος της διακυβέρνησης του είναι η χώρα μας να γίνει οικονομικά αυτοδύναμη, κυρίαρχη και ισότιμος εταίρος στην Ευρωζώνη.

Το μεγάλο και τρομερό μυστικό της Γερμανίας * Τι κρύβεται στα υπόγεια της εξουσίας στο Βερολίνο;Ποιοι «εκκολάπτουν» το νέο «αυγό του φιδιού»

Η Γερμανία αρνούνταν τις υποχρεώσεις της την ώρα που πράκτορές της —οι οποίοι παριστάνουν τα στελέχη της Deutsche Telekom—, εκβιάζοντας και διαφθείροντας μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, άρπαζαν το 10% του θηριώδους ΟΤΕ για "ψίχουλα" …Την ίδια ώρα που οι ίδιοι σχεδόν άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο επιχειρούν να κάνουν τα ίδια σε όλους σχεδόν τους τομείς.

Το βρώμικο εγκληματικό παρελθόν του…όρθιου Σόιμπλε τότε που σκότωνε αθώους ανθρώπους

Αυτός έταζε ατιμωρησίες στους σταλινικούς ηγέτες της, προκειμένου οι Δυτικοί να λεηλατήσουν την πατρίδα εκατομμυρίων Ανατολικογερμανών. Αυτός έδωσε το σύνθημα για το μεγαλύτερο «πλιάτσικο» στην ιστορία της Γερμανίας.
Ο Σόιμπλε, υπηρετώντας απόλυτα τον στόχο του, έγινε ο άνθρωπος, ο οποίος ξεπούλησε για «ψίχουλα» την περιουσία της Ανατολικής Γερμανίας στους βιομηχάνους της Δυτικής Γερμανίας …

Όταν ο Σόιμπλε ενέκρινε τη χορήγηση αναβολικών στους αθλητές της Δυτ. Γερμανίας. Σας θυμίζει κάτι;

Φαίνεται πως Σόιμπλε εκτός από το πικρό-θανατηφόρο δηλητήριο…και τη λάθος συνταγή του μνημονίου, είναι και αλλού ειδικός…

Το νέο ντοκιμαντέρ της Εμπόλεμης Ζώνης του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «14.25», που προβλήθηκε χθες, αποκαλύπτει πώς συντελέστηκε το «αθλητικό θαύμα» της Ανατολικής Γερμανίας, τις δεκαετίες `70 και ’80, με τη μυστική χορήγηση αναβολικών σε χιλιάδες νέους και νέες.

Ποιος είναι ο Σόιμπλε; - Το βιογραφικό του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1942 στο Φράιμπουρ της Γερμανίας και μεγάλωσε σε ένα αυστηρό προτεσταντικό περιβάλλον. Ο πατέρας του ήταν φοροτεχνικός, ενώ ο ίδιος σπούδασε οικονομικά και κατέχει διδακτορικό στα νομικά.

Σκάνδαλο Κολ: Όταν ο Σόιμπλε ζητούσε συγγνώμη για «δωρεά» στη γερμανική Βουλή μετά την αυτοκτονία στελέχους του CDU

Το θράσος είναι κάτι που διακρίνει τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος τόλμησε να πει στον ομόλογό του Γιάνη Βαρουφάκη πως ο καθένας καθαρίζει τα σκουπίδια του, ενώ είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο χρηματισμού που συγκλόνισε τη Γερμανία το 2000.

Κύριε Σόιμπλε η πόρτα σας…μπάζει κι' έχει οσμή αίματος!

Μια χώρα που διεκδικεί ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη δεν αρκεί νάχει οικονομική ευρωστία. Απαιτείται και ένα ηθικό πλεονέκτημα. Και τι σημαίνει μια χώρα νάχει ηθικό πλεονέκτημα το γνωρίζουν καλά οι Γερμανοί διανοούμενοι που έχουν μελετήσει καλά την ελληνική Γραμματεία. Πάμε λοιπόν:

Αυτά είναι τα 23 μέτρα με τα οποία η κυβέρνηση θα πολεμήσει ολιγάρχες και φοροδιαφυγή

Σαρωτικές αλλαγές για την πάταξη της διαφθοράς και του οικονομικού εγκλήματος σχεδιάζει η κυβέρνηση, μέρος των οποίων θα αναγνωστεί στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή....Στόχος να μπει τέλος στην ασυδοσία των ενδοομιλικών συναλλαγών των μεγάλων πολυεθνικών και να καταπολεμηθεί το "τέρας"της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής..

Διαβάστε μια ριζοσπαστική πρόταση για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Μια ριζοσπαστική πρόταση καταθέτει στο www.koutipandoras.gr ο δικηγόρος φορολογικών υποθέσεων Θάνος Μάρκου προκειμένου να εισπραχθούν τα περίπου 75 δισεκατομμύρια ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών προς το ελληνικό Δημόσιο.

Πώς η Γερμανία θησαυρίζει με κέρδη μέχρι 80 δισ. ευρώ από την κρίση χρέους στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες (γραφήματα)

Η καλύτερη επένδυση για τη Γερμανία θεωρείται από πολλούς οικονομολόγους η «διάσωση» της Ελλάδας, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών του Νότου. Έπειτα από έξι χρόνια ύφεσης που οδήγησαν σε απώλεια του 25% του εθνικού μας πλούτου, κάποιοι στην Ελλάδα εξακολουθούν να ανησυχούν πιο πολύ και από τους Γερμανούς πολιτικούς για το «κόστος» που πρέπει να επωμιστεί ο Γερμανός φορολογούμενος.

Ο Αλ.Τσίπρας θέλει ψήφο από Βουλή, λαό και εταίρους:τι θα πει στη Βουλή

Με την εισαγωγική του ομιλία ,στην τριήμερη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του, ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει ταυτοχρόνως να «καλύψει» τρία ακροατήρια: των εταίρων- δανειστών, των αγορών και των ελλήνων πολιτών που του ανέθεσαν τη διακυβέρνηση της χώρας .

Οι πιο πολυσυζητημένοι πανεπιστημιακοί της κυβέρνησης

Πόσοι είναι οι πανεπιστημιακοί στη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Δεκατρείς, με τον αναπληρωτή υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκη, να έχει μακράν το ισχυρότερο στίγμα στη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Die Zeit: τα 700 email φωτιά για τις σχέσεις Ρωσίας–Ελλάδας

Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την προσπάθεια ισχυρών Ρώσων να διασπάσουν την Ε.Ε. αναζητώντας Δούρειο Ίππο και εμπλέκοντας και την Ελλάδα και Έλληνες πολιτικούς, δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Zeit.
Ρώσοι ολιγάρχες, όπως ο Μαλοφέγιεφ και ιδεολόγοι, όπως ο Αλεξάντερ Ντούγκιν διατηρούν στενές σχέσεις με σημαντικούς Έλληνες πολιτικούς.

Η γερμανική Fraport θέλει και τα αεροδρόμια μας και την Ελλάδα εκτός ευρώ

Η γερμανική εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων Fraport που έχει πλειοδοτήσει για την εκμετάλλευση 14 περιφερειακών αεροδρομίων, θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ, αλλά θέλει και τα αεροδρόμια μας.

Βίτσας: 400.000 ευρώ το αφορολόγητο της περιουσίας

Στις 400.000 ευρώ, προσδιόρισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας το οικογενειακό αφορολόγητο όριο περιουσίας, δηλαδή 100.000 περισσότερο από ότι ήθελαν οι πληροφορίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.

Καμμένος: Τα τείχη του Βερολίνου συνήθως πέφτουν – Δεν κάνουμε πίσω

«Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μείνει σταθερή στις θέσεις της.
«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πια στην εξαθλίωση. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος,

Αν κάνουμε πίσω τώρα τα χάνουμε όλα! Πατρίδα, ανθρώπους, ζωή…

Στήνουν «σκηνικό Κύπρου», για να μας φοβίσουν… Να μας κάνουν να συρθούμε και να ικετέψουμε για έλεος.
Μόνο που εάν αυτό συμβεί τώρα, με ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, θα είναι σαν να υπογράφουμε φαρδιά πλατιά την υποδούλωσή μας για τα επόμενα τουλάχιστον 100 χρόνια.

Ο Γιάννης Πανούσης «καθαρίζει» τα Εξάρχεια από τους αντιεξουσιαστές

«Θέμα Εξαρχείων» και πολιτικής παρέμβασης για την «δράση των αντιεξουσιαστών» αναμένεται να θέσει τις επόμενες ημέρες, πιθανόν και κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης.

Το μεγάλο «ελληνικό» παιχνίδι στην τελική ευθεία και μυρίζει… υδρογονάνθρακες

«…Νομίζω ότι αναγνωρίζει η Γερμανία και άλλοι ότι θα ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, από το να βρεθεί έξω από αυτή. Είναι μία κατάσταση που στις Αγορές δεν αρέσει». (Μπ. Ομπάμα 2.2.2015).
«…Η εμπλοκή μεταξύ Ελλάδας και Ευρωζώνης είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζ. Όζμπορν (2.2.2015).
Η δεύτερη ανάγνωση αυτών των φράσεων υπονοεί ότι άρχισαν τα όργανα.