Το τριήμερο των οργίων: 60 κοπέλες με 30 τυχερούς (pics & vids)

Ένα επικό τριήμερο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 30 τυχεροί σε ένα ιδιωτικό νησί της Κολομβίας μαζί με 60 καλλίγραμμες κοπέλες.
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η... εκδρομή που διοργανώνει η «Good Girls Company» σε ένα ιδιωτικό νησί της Κολομβίας από τις 24 έως και τις 27 Νοεμβρίου.
Το γιατί, μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς, διαβάζοντας το τί περιλαμβάνει η εκδρομή και τι... ανέσεις παρέχει.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε οτι η διαθεσιμότητα δεν είναι μεγάλη, καθώς μόλις 30 τυχεροί θα μπορέσουν να δώσουν το παρών σε αυτό, με τον αριθμό αυτό να μην είναι τυχαίος.

Γκαράζ μοιάζει με θάλασσα μετά το πέρασμα του τυφώνα «Νέιτ» (vid)

Σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα! Γκαράζ πλημμύρισε κατά το πέρασμα του τυφώνα «Νέιτ» κι έκανε τα αμάξια να θυμίζουν... βάρκες.

O τυφώνας «Νέιτ» χτύπησε και τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν εξασθενίσει σε τροπική καταιγίδα.
Ένα βίντεο που δείχνει γκαράζ μεγάλου ξενοδοχείου να μοιάζει με φουρτουνιασμένη θάλασσα έχει κατακλείσει τα social media.

Η νέα συλλογή Chanel. Παναγία μου

Αν αφαιρούσαμε την επίκληση στα θεία, το κείμενο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με εναλλακτικό τίτλο ''Ο οίκος Chanel μόλις λάνσαρε τις μπότες της σεζόν''. Εδώ είσαι κι εδώ είμαι. Οι διάφανες πλαστικές μπότες με τη μαύρη μύτη (τιμούμε το ένδοξο παρελθόν) θα υπάρχουν παντού. Η Spring/Summer 2018 collection που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είχε συνοχή, ισορροπία και σημεία πηγαίου ενθουσιασμού.
Πλαστικό, το πρωτοποριακό.

Τα booties της Olivia Palermo είναι αυτά που πρέπει να έχεις στη φθινοπωρινή σου συλλογή

Η Olivia Palermo έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας, που αξίζουν την προσοχή σου και μπορείς να πάρεις αρκετά στιλιστικά tips. Από τα τελευταία της street looks, αυτό που ξεχωρίζει είναι τα παπούτσια της.
Η διάσημη fashionista φοράει ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα booties που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν must-have για την γκαρνταρόμπα σου. Οι λόγοι που στο λέω αυτό είναι πολλοί και δεν έχει να κάνει μόνο με ότι τα φόρεσε η Olivia Palermo.

#PFW: Street looks με παριζιάνικο αέρα για την έμπνευση του σαββατοκύριακου

Όταν η Εβδομάδα Μόδας βρίσκεται στο Παρίσι, το ενδιαφέρον για τα trends αλλά και το street style χτυπάει κόκκινο. Μία ματιά μόνο στα looks των fashionistas αρκεί για να σε βάλει στο στιλιστικό mood της σεζόν αλλά και να σε παρασύρει, αφού κάθε συνδυασμούς και κάθε πρόταση έχει κάτι να σου δώσει.
Το hot point είναι ότι τα street trends μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν από κάθε λογής στιλ. Το χρωματικό φάσμα είναι τόσο μεγάλο που μπορείς να φορέσεις κόκκινο

Το πανωφόρι που κυριάρχησε στο street style από τις Εβδομάδες Μόδας

Η Εβδομάδα Μόδας ολοκληρώθηκε στο Παρίσι και άφησε πολλά styling tips και νέα trends για να σε καθοδηγήσουν για το στιλ του φθινοπώρου. Χρώματα, prints, συνδυασμοί και fashion items σε προσκαλούν να ανανεωθείς αυτή τη σεζόν.
Ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να δόσεις σημασία είναι το πανωφόρι που αυτή την εποχή, είναι απαραίτητο αλλά στη σωστή εκδοχή. Τουλάχιστον στη χώρα μας δεν μπορεί να είναι παλτό ή κάποιο άλλο βαρύ μπουφάν αλλά υπάρχουν τόσα ακόμα διαθέσιμα που θα βρεις το ιδανικό.

Η Κaty Perry βάζει πωλητήριο στο εντυπωσιακό της σπίτι στο Λος Άντζελες! Δείτε φωτογραφίες

H Katy Perry αποφάσισε να πουλήσει το εντυπωσιακό της σπίτι στο Hollywood Hills του Los Angeles έναντι 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων.


Πρόκειται ουσιαστικά για ένα συγκρότημα με εντυπωσιακή θέα που αποτελείται από τέσσερα κτίρια, έναν διώροφο ξενώνα, ένα γυμναστήριο, ένα κτίριο ασφαλείας και φυσικά το κεντρικό κτίριο της κατοικίας, χτισμένο το 1954.

Η Winona Ryder κάνει comeback στην καριέρα της και εξομολογείται: «Έκλαιγα κάθε μέρα»!

Η Winona Ryder μετά τη μεγάλη παύση που έκανε στην καριέρα της, κάνει δυναμικό comeback μέσα από τη σειρά «Stranger Things».


Η 45χρονη πλέον ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε το περιοδικό Marie Claire, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων πως η δημοτικότητα της δεν ήταν πάντα στα ύψη, ωστόσο πλέον νιώθει ώριμη και ξέρεις πώς να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση.

Ο Ricky Martin ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του! Όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Ο Ricky Martin που πριν από μερικά χρόνια αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, τώρα μιλώντας στο περιοδικό «Ocean Drive» μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον αρραβωνιαστικό του Jwan Yosef.


Ο 45χρονος ποπ σταρ είπε στο περιοδικό ότι ήταν μόνος για δυόμισι χρόνια πριν γνωρίσει τον Υοsef, αλλά υπήρξε άμεση χημεία όταν συναντήθηκαν. 

Η καταιγίδα Νέιτ φτάνει στις ΗΠΑ - Κλείνουν λιμάνια από τη Λουιζιάνα έως τη Φλόριντα

Η τροπική καταιγίδα Νέιτ, που ενισχύθηκε σε κυκλώνα κατηγορίας 1 στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ- Σίμπσον κι αφού προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 28 ανθρώπων και σημαντικές ζημιές στην Κεντρική Αμερική, συνεχίζει την πορεία του προς τις ΗΠΑ όπου οι αρχές σε πολλές πόλεις, όπως στη Νέα Ορλεάνη, βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (NHC), το μάτι του κυκλώνα Νέιτ βρίσκεται σε απόσταση 395 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του κόλπου του Μισισίπι.

ΠΚ 2018: Νίκη με ανατροπή στην Κύπρο και τώρα περιμένει η εθνική για τα μπαράζ

Με τρόπο, που δεν έχει συνηθίσει, η εθνική ομάδα γύρισε το ματς στην Κύπρο και κέρδισε 2-1. Σε συνδυασμό με την ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο νωρίτερα, η Ελλάδα ουσιαστικά "κλείδωσε" τη 2η θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (με μια ακόμη νίκη επί του Γιβραλτάρ) και θα περιμένει μέχρι τέλους να δει αν θα είναι στις καλύτερες "δεύτερες", που θα πάνε στα μπαράζ, ή θα πληρώσει την εντός έδρας ισοπαλία με την Εσθονία.