Video World News: Obama renews offer to cut social safety nets in big budget deal: aide

(Reuters) - President Barack Obama raised anew the issue of cutting entitlements such as Medicare and Social Security as a way out of damaging budget cuts, a White House official said on Sunday, as both sides in Washington tried to limit a fiscal crisis that may soon hit millions of Americans.

Weekly Show Euroleague : 3 Μάρ 2013 -vds

Euroleague Basketball Magazine reviews Top 16 week 9 action with Top 10 plays plus Nenad Krstic named bwin MVP..

Λουτράκι - Λίμνη Ηραίου: Ζωντανή λουτρόπολη

Με επίκεντρο ένα διάσημο θέρετρο της Κορινθίας, ανακαλύπτουμε μερικές από τις πιο όμορφες και άγνωστες γωνιές της περιοχής..
Ηλιοβασίλεμα στον αρχαιολογικό χώρο Ηραίου
Στο δυτικότερο άκρο της Αττικής γης, εκεί όπου σμίγουν τα νερά του Σαρωνικού με αυτά του Κορινθιακού Kόλπου και σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Κορίνθου βρίσκεται το πασίγνωστο Λουτράκι.

Οι ωραιότεροι καταρράκτες του κόσμου! picture

Οι καταρράκτες θεωρούνται ένα από τα ομορφότερα φαινόμενα στη φύση. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές..

Νυμφαίο: Ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης

Το Νυμφαίο είναι ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς οδηγούς, ενώ στον παγκόσμιο διαγωνισμό της ΟΥΝΕΣΚΟ (UNESCO) διεκδίκησε το Διεθνές Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την άριστη διαχείριση πολιτιστικού αποθέματος και φυσικού περιβάλλοντος. Είναι πραγματικά μία αποκάλυψη για τους ταξιδιώτες.

Λαφαζάνης: Σε λίγο τα 300 ευρώ το μήνα μισθός πολυτελείας


«Όλη η Ελλάδα θα γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη τα 300 ευρώ θα είναι πολυτελής μισθός» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Καμία απόλυση στο δημόσιο» διαβεβαίωσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.Την πρόβλεψη ότι στο δημόσιο τομέα θα γίνουν πολλές χιλιάδες απολύσεις, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, διατύπωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ματς ορόσημο για τη φετινή ΑΕΚ είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό.VIDEO

Ορίζει τη μοίρα της
Ματς ορόσημο για τη φετινή ΑΕΚ είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Νίκη σημαίνει σωτηρία και ελπίδες ακόμη και για play offs, ενώ απώλεια βαθμών παράταση στην αγωνία. Το πλάνα Λίνεν. Τελειώνει ο Φουρτάδο.

ΜΑΝΤΟΝΑ :Ανίκητη η βασίλισσα της ποπ, κατά 34,6 εκατομμύρια δολάρια

Παρά τα κακεντρεχή σχόλια των εχθρών της που τη θέλουν πλέον γερασμένη και ανίκανη να παρουσιάσει καλά σόου επί σκηνής, η Μαντόνα αποδεικνύει, ξανά και ξανά, τη δύναμή της σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η διάσημη ποπ σταρ, αν και στα 54 της πλέον χρόνια, αναδείχτηκε φέτος η προσωπικότητα από τον χώρο της παγκόσμιας μουσικής που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα μέσα στο 2012.

Συνέντευξη στο βρετανικό ELLE Η Rihanna μιλάει για όλα!

Την ώρα που η συμφιλίωση της Rihanna με τον Chris Brown συγκλόνισε τον κόσμο της σόουμπιζ και διαίρεσε κριτικούς και θαυμαστές της, η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό ELLE αποκάλυψε πως η σχέση τους θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα, αλλά και ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να κάνουν παιδιά μαζί.