Βιέννη: Χριστούγεννα στην «πατρίδα» της Άγιας Νύχτας

Η πρωτεύουσα της Αυστρίαςγια πολλούς είναι ο αγαπημένος προορισμός για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ο λόγος είναι απλός. Η Βιέννη από τα μέσα Νοεμβρίου μοιάζει τόπος παραμυθένιος με αμέτρητα φωτάκια, υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές, συναυλίες στους δρόμους.

Χριστούγεννα στα καλύτερα παγοδρόμια του πλανήτη

Παραδοσιακά τα Χριστούγεννα είναι η εορτή των παιδιών. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας, άπαντες φροντίζουν έτσι ώστε, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο να υπάρχουν δώρα για τους μικρούς συγγενείς και φίλους. Οι δρόμοι πλημμυρίζουν από μπαμπάδες και μαμάδες για βόλτες στα μαγαζιά, οι γιαγιάδες φροντίζουν για τα σπιτικά γλυκίσματα, οι δρόμοι είναι γεμάτοι με χιλιάδες φωτεινά λαμπιόνια και το συναισθήματα που κυριαρχούν, είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη.

Κατάθλιψη των Χριστουγέννων: ανακαλύψτε τρόπους να την ξεπεράσετε

Τα Χριστούγεννα είναι μια δύσκολη περίοδος για πολλούς ανθρώπους καθώς δημιουργούνται μη ρεαλιστικές προσδοκίες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση ακόμη και εμφάνιση συμπτωμάτων κατάθλιψης.
Για κάποιους οι γιορτές είναι μια περίοδος συγκρούσεων -οικογενειακών είτε φιλικών. Άλλοι έχουν βιώσει πρόσφατα μια απώλεια κοντινού προσώπου. Ορισμένοι ασκούν πίεση στον εαυτό τους, την οικογένειά τους ή τον κοινωνικό

Τα κορίτσια του Αη Βασίλη είναι καυτά και ετοιμοπόλεμα ( foto-vds )

Δεν ξέρω για φοβέρα, αλλά σίγουρα και ο Άγιος, τέτοιες μέρες που είναι, ένα χεράκι το χρειάζεται για να τα βγάλει πέρα.Πέντε Χριστούγεννα μετά το 'Άτακτα supermodels στα γόνατα του Αη Βασίλη' άρθρο, που τόσο αγαπήσατε, είπαμε να κάνουμε ένα update.

Γυμνόστηθη ακτιβίστρια αρπάζει το θείο βρέφος από τη φάτνη του Βατικανού (pics & vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε, σήμερα το πρωί, στο Βατικανό, όταν μία γυμνόστηθη ακτιβίστριας της οργάνωσης FEMEN έτρεξε προς τη φάτνη της πλατείας του Αγίου Πέτρου, αποπειρώμενη να... απάγει το θείο βρέφος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. 

Μόσχα: «Τρελή» πορεία λεωφορείου σε υπόγεια διάβαση πεζών, αναφορές για νεκρούς (pics&vid)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στη Μόσχα, όταν ένα λεωφορείο, ακολουθώντας «τρελή» πορεία, κατέληξε σε διάβαση πεζών, παρασύροντας αρκετούς ανθρώπους, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 5 να έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 15 να έχουν τραυματιστεί.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Sputnik, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στην υπόγεια διάβαση που οδηγεί στον σταθμό του μετρό Slavyansky Bulvar.

Χριστούγεννα στην Μπαρμπαρέλα: Η θρυλική ντίσκο των 80ς. Οι καρεκλάδες, το μαλλί λασπωτήρας και οι διαγωνισμοί χορού...

Πέρα από τα καθιερωμένα, την περίοδο των γιορτών υπήρχαν διάφορα χάπενινγκ στη Μπαρμπαρέλα, όπως τραγουδιστές, συγκροτήματα ακόμα και μαγικά σόου από τον φημισμένο για την εποχή, Ξανθό Μάγο. Κοντά στις γιορτές γινόταν και ο καθιερωμένος χορός των μαθητών της τρίτης Λυκείου με στόχο την ενίσχυση του ταμείου για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών.