Η ζωή των Pussy Riot στα γκουλάγκ του Πούτιν Πολύ σκληρό το πρόγραμμα της ζωής των κρατουμένων

Η Ναντέζντα Τολοκονίκοβα (αριστερά) μαζί με άλλες κρατούμενες στο γκουλάγκ, σε φωτογραφία που δημοσίευσε η Izvestia.
Πάνε οι εποχές που ανέβαιναν στη σκηνή, με τις μίνι φούστες και τα πολύχρωμα καπέλα. Οι πρώτες φωτογραφίες από το στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας, σε μια μακρινή γωνιά της Ρωσίας,..

Ο "μετρ" της αναρρίχησης έπεσε από σκάλα στο σπίτι του και σκοτώθηκε. (Βίντεο)

Ο Γάλλος Patrick Edlinger που έγινε παγκόσμια γνωστός τη δεκαετία του '80 για τις αναρριχήσεις με γυμνά χέρια σκοτώθηκε την περασμένη  Παρασκευή  πέφτοντας από σκάλες σε ηλικία 52 ετών! Ο "ξανθός", 'όπως ήταν το παρατσούκλι του λίγες μέρες πριν τον τραγικό θάνατο, είχε δηλώσει πως..

Ποια στελέχη της ΔΗΜΑΡ ενδέχεται να υπουργοποιηθούν

Με πολιτικά στελέχη θα συμμετέχει στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αναλάβει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης..

Ποιους θα προτείνει για υπουργούς ο Βενιζέλος

Εν αναμονή των εξελίξεων για τη δόση και το ελληνικό χρέος το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται κι αυτό για τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Στην περίπτωση που οι εταίροι μας δώσουν οριστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα, αυτό για τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα ισοδυναμεί με δικαίωση της προεκλογικής πολιτικής του πρότασης και των μετεκλογικών του επιλογών..

Συνάντηση του Ομπάμα με την Αούνγκ Σαν Σου Κι στη Μιανμάρ,[Bιρμανία]

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με την βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Αούνγκ Σαν
Σου Κι στην κατοικία της στην Ρανγκούν, όπου η ηγέτιδα της βιρμανικής αντιπολίτευσης πέρασε 15 χρόνια της ζωής της σε κατ' οίκον περιορισμό..

Σίγησε ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash 96

Σίγησε ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash 96, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε κατάσχεση του εξοπλισμού και των μηχανημάτων για τις οφειλές προς τους εργαζομένους..

Οι τροϊκανοί επίτροποι θα κυβερνούν ερήμην του Κοινοβουλίου, είπε ο Αλέξης Τσίπρας


Όταν ο πρωθυπουργός έλεγε ότι πρόκειται για τα τελευταία μέτρα, έλεγε τη μισή αλήθεια· εννοούσε ότι είναι τα τελευταία μέτρα που θα ψηφιστούν στη Βουλή, αφού καταργείται η λειτουργία της με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας..

Ο μπλόγκερ των 580 εκατ. αναγνωστών.Ο Χαν γράφει με ρυθμό πολυβόλου.

Εχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο στον κατάλογο του αμερικανικού περιοδικού «Time» και άλλη μία σε εκείνον του βρετανικού «New Statesman». Δεν του χάρισαν τη διάκριση τα μπεστ σέλερ που έχει υπογράψει, οι νίκες του σε αγώνες ράλι ή οι επιδόσεις του στο τραγούδι. Ο 30χρονος Κινέζος οφείλει τη φήμη του στα εκατομμύρια των διαδικτυακών φίλων του..

Η έλλειψη βροχής για 80 χρόνια οδήγησε στην κατάρρευση των Μάγια

Η συνεχιζόμενη ξηρασία προκάλεσε την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των Μάγια, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που ρίχνει φως στη μυστηριώδη πτώση του σπουδαίου πολιτισμού στην Κεντρική Αμερική το 1100 μ.Χ. Οι επιστήμονες, κατά καιρούς, έχουν διατυπώσει πολλές θεωρίες για τις συνθήκες της απότομης παρακμής των Μάγιας..

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκε η Μιανμάρ τον Μπαράκ Ομπάμα

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η Μιανμάρ στον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος ξεκίνησε από την Γιανγκόν την περιοδεία του στη νοτιοανατολική Ασία. Ο Μπαράκ Ομπάμα στην εξάωρη επίσκεψη του στη Μιανμάρ, το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά την επανεκλογή..

Με τον Ρότσα επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Ο Ρότσα διαδέχθηκε τον Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας, πήρε υψηλό βαθμό. Ο ΠΑΟ επέστρεψε στις νίκες και το 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθε δίκαια και εύκολα.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός έδειξε αναγεννημένος.

GP ΗΠΑ: Νίκη Χάμιλτον, πάμε για μεγάλο τελικό!

Χάμιλτον και Φέτελ μοναμάχησαν για τη νίκη σ' έναν επικό αγώνα με τελικό νικητή τον Βρετανό με τη McLaren. Ο Φέτελ τερμάτισε 2ος και αύξησε τη διαφορά του από τον Αλόνσο που τερμάτισε 3ος στους 13 βαθμούς. Στη Βραζιλία την ερχόμενη Κυριακή 25/11 (απευθείας Alpha, 17:00) o Φέτελ πρέπει να τερματίσει 4ος για να διατηρήσει τον τίτλο για 3η συνεχή χρονιά..

EIΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΕΤ