Με τον Ρότσα επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Ο Ρότσα διαδέχθηκε τον Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας, πήρε υψηλό βαθμό. Ο ΠΑΟ επέστρεψε στις νίκες και το 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθε δίκαια και εύκολα.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός έδειξε αναγεννημένος.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» κυνήγησαν με πάθος τη νίκη και όλες τις φάσεις. Με πείσμα μεγάλο και φυσικά έτρεξαν αρκετά. Ο Κουίνσι ήταν κυνηγός -φωτιά και ο Σισοκό έδειξε θετικά στοιχεία ως μπαλαντέρ.

Ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε τον Παναθηναϊκό και γνώρισε την ήττα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά στο 86' αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Χακόμπο, γιατί έκανε χειρονομίες στους διαιτητές, εκνευρίστηκε με τον επόπτη, ενώ όταν είδε την κόκκινη κάρτα ξέσπασε και άρχισε να κλωτσά ακόμη και τις διαφημιστικές πινακίδες.


Ο ΠΑΟ έχασε πολλές ευκαιρίες και ο Χακόμπο σε κάποιες περιπτώσεις με αποκρούσεις έσωσε τον ΠΑΟΚ.

Νίκη, συνεπώς, για τον Ρότσα, κόντρα στον άλλοτε παίκτη του στον ΠΑΟ< τον Γιώργο Δώνη.

Στο 51' ο Ζέκα πήρε την ασίστ από τον Τοτσέ, σουτ και 1-0. Ενα υπέροχο γκολ για τους γηπεδούχους.

Στο 74' ο Σαλπιγγίδης έστειλε με σέντρα -σουτ τη μπάλα στο πάνω μέρος του δοκαριού και στο 84' σημειώθηκε το 2-0 με πέναλτι που χτύπησε ο Βιτόλο. Η παράβαση καταλογίστηκε όταν ο Γιάννου έσπρωξε μέσα στον περιοχή τον Κουίνσι.

Να τονιστεί πως μετά την αποβολή του Χακόμπο, τη θέση του γκολκίπερ για τον ΠΑΟΚ πήρε ο Γιάννου.

Διαιτητής: Τριτσώνης.

Κόκκινη: Χακόμπο (86').

Κίτρινες: Βύντρα, Κατσικάς, Χακόμπο, Γιάννου.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Βελάσκες, Μαυρίας(65' Φορναρόλι), Βιτόλο, Σισοκό(87' Μαρίνος), Ζέκα, Τοτσέ(78' Πετρόπουλος), Κουίνσι.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Ετο(46' Κωνσταντινίδης), Σταφυλίδης, Κάτσε, Κατσικάς, Κουμάλο, Λάζαρ(56' Λίνο), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ(65' Γιάννου), Αθανασιάδης.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...