Ντέρμπυ για τους "αιώνιους" στην Euroleague


Δύσκολες αναμετρήσεις έχουν οι "αιώνιοι" στην 5η αγωνιστική της Euroleague. Πρώτος ο Ολυμπιακός αύριο Πέμπτη υποδέχεται την αήττητη πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την παρουσία ή όχι του Έρικ Γκριν στον αγώνα να είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος (για τον φόβο υποτροπής στο τράβηγμα) του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Champions League Basket: άνετη επικράτηση του Άρη στο Ισραήλ, ώρα "αιωνίων" στην Euroleague

Η Ναχαρίγια αποδείχθηκε πολύ εύκολος αντίπαλος για τον Άρη στο Basket Champions League και οι "κίτρινοι" έφτασαν στην τρίτη τους νίκη με 53-85. Σειρά παίρνουν οι "αιώνιοι" στην 5η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και συνέτριψε την Ιρόνι Ναχαρίγια μέσα στην έδρα της έχοντας πλέον 3 στα 3 στον πρώτο όμιλο του Champions League.

NBA: σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Μπακς στη Νέα Ορλεάνη με σούπερ Αντετοκούνμπο

Το Μιλγουόκι κατάφερε να κερδίσει στη Νέα Ορλεάνη τους Πέλικανς με 117-113, κάτι που είχε να συμβεί από τις 27/1/2003 (!) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καθοριστικός σε αυτή την επικράτηση των "ελαφιών", που έκαναν το 2-2 στη σεζόν.
Ο Αντετοκούνμπο είχε double double με 24 πόντους (9/13 δίποντα,

Η FIFA απαγορεύει την παπαρούνα στις φανέλες Αγγλίας και Σκοτίας

Η FIFA απέρριψε το κοινό αίτημα Άγγλων και Σκοτσέζων να φορέσουν οι παίκτες των εθνικών τους ομάδων φανέλες με αποτυπωμένη πάνω την παπαρούνα, στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 11 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Η παπαρούνα συμβολίζει την Ημέρα Μνήμης που γιορτάζεται στη Βρετανία για τη λήξη του Α’ παγκοσμίου πολέμου.
Η διεθνής ομοσπονδία απαγορεύει στους παίκτες να φέρουν στις φανέλες τους παπαρούνες, αφού θεωρείται μια πολιτική κίνηση και αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό.

Εκτός εαυτού ο Μέσι, διαψεύδει η Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι το διαψεύδει, ο Σέρχιο Αγουέρο τα… μασάει και ο ισπανικός Τύπος εμφανίζει εκτός εαυτού τον Λιονέλ Μέσι στο επεισόδιο των αποδυτηρίων μετά τη νίκη (3-1) των «πολιτών» επί της Μπαρτσελόνα!
Γεμάτα ένταση ήταν τα πρώτα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση του «Etihad»,

Ίβιτς: Αναμένουμε το πρώτο καλό αποτέλεσμα

Σημαντικό το αυριανό (3/11, στις 22.05) ραντεβού του ΠΑΟΚ με την αζέρικη Γκαραμπάχ και ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς, επισημαίνει την προσοχή που χρειάζεται ο αντίπαλός του, από τον οποίο άλλωστε γνώρισε την μοναδική ήττα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός είπε:

Έπεισαν οι μηχανικοί της ΑΕΚ για το γήπεδο

Απόλυτα ικανοποιητικό για την ΑΕΚ ήταν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής.
Στη διαδικασία που θεωρείται το τελευταίο βήμα πριν την οικοδομική άδεια, η «Ένωση» έκανε ό,τι χρειαζόταν για να βρεθεί στο πολυπόθητο τελικό στάδιο.

Ένας γεματούλης πιτσιρικάς με πολύ ταλέντο στο μπάσκετ! (video)

Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι όταν τον βλέπεις στο παρκέ, με τις πρώτες του κινήσεις όμως καταλαβαίνεις πως θα απολαύσεις χορταστικό θέαμα.
Ο πιτσιρικάς του παρακάτω βίντεο μπορεί να έχει παραπάνω κιλά – που ίσως τα πάρει σε μπόι – αλλά φορτώνει τα καλάθια και δεν φοβάται καθόλου την μπάλα.

Τα έσοδα του Ολυμπιακού από το Champions League τα 11 τελευταία χρόνια

Σύμφωνα με έρευνα της ιταλικής ιστοσελίδας calcioefinanza, που ειδικεύεται στην οικονομία του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός τα 11 τελευταία χρόνια από τις 9 παρουσίες του στο Champions League, έχει βάλει στα ταμεία του 199.494.000 ευρώ, παρουσιάζοντας μέσο όρο 22.166.00 ευρώ! Αυτό προκύπτει εάν στην έρευνα για τα ποσά που διένειμε το

Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο των Τρικάλων στους παίκτες (video)

Μετά το τέλος του αγώνα των Τρικάλων με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, (τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 3-1), ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, μάζεψε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και τους επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις και μάλιστα σε κοινή θέα!
Μεταξύ άλλων τους είπε: «Ορίστε …κοιτάξτε τα χάλια μας,

Η Ρεάλ μπροστά σε άδειες κερκίδες

Όταν ακούγεται ο ύμνος του Champions League, λίγα λεπτά πριν τις 21:45, οι ένδεκα παίκτες που θα έχει επιλέξει ο Ζινεντίν Ζιντάν, θα ζήσουν μια άγνωστη ακόμα εμπειρία για αυτούς.
Ο αγώνας με την Λέγκια στην Βαρσοβία, στο κορυφαίο τουρνουά σε επίπεδο συλλόγων, θα γίνει χωρίς θεατές στις κερκίδες, εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην πολωνική ομάδα.

Η εκδίκηση του Γκουαρντιόλα – Ήττα της Μπαρτσελόνα στο «Ετιχαντ»

Την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη της πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 3-1 με ανατροπή της Μπαρτσελόνα στο «Ετιχαντ».
Οι πρωταθλητές Ισπανίας προηγήθηκαν με το γκολ του Μέσι στο Champions League, αλλά ισοφαρίστηκαν από αστείο αμυντικό λάθος.

Λάκης Λαζόπουλος για όλα στο «Όλα Ξεκόλλα» (video)

Για τις σχέσεις του με τον Alpha και τον Δημήτρη Κοντομηνά, τις επιθέσεις που δέχεται και τον «πληρωμένο στρατό του διαδικτύου», τις τηλεοπτικές άδειες, την κυβέρνηση, την στάση των δημοσιογράφων, τα λάθη ορισμένων υπουργών, τη Νέα Δημοκρατία και τον Άδωνη Γεωργιάδη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα Ξεκόλλα», με τον Θέμο Αναστασιάδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Χαμός στο Twitter με το #Μπρελοκ_ΝΔ

Δεν έχει τελειωμό το τρολάρισμα στα social media με αφορμή την επική δήλωση του Θανάση Σκορδά, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Θ. Σκορδά, η ΝΔ έπαιρνε θαλασσοδάνεια γιατί δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα να πουλάει μπρελόκ ώστε να έχει έσοδα.
Όπως είναι λογικό το Twitter «έπιασε» φωτιά και αυτή τη στιγμή το hashtag #Μπρελοκ_ΝΔ είναι πρώτο trend.

Κοινή πεποίθηση Ελλάδος – Ρωσίας η συνέχιση των στενών σχέσεων συνεργασίας (video)

Η διατήρηση της στενής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος – Ρωσίας απασχόλησε τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ, στο Μαξίμου.
Τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου ο γενικός γραμματέας του

Μια ξενάγηση στο αγαπημένο σαλόνι του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο (ΦΩΤΟ)

Για πρώτη φορά ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα μας αφήνει να ρίξουμε μια ματιά στους χώρους, όπου ζούσε για περίπου οκτώ χρόνια και συγκεκριμένα το αγαπημένο του… σαλόνι.

 Τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον δεύτερο όροφο του Λευκού Οίκου, όπου ζούσαν ο Ομπάμα, η συζυγός του, Μισέλ, και οι κόρες τους Μάλια και Σάσα, έδωσε στο φως της δημοσιότητας το site Architectural Digest.

Το FBI... ξαναχτυπά: Στη δημοσιότητα έρευνα για αμφιλεγόμενη αμνηστία του Μπιλ Κλίντον σε επιχειρηματία

Μία εβδομάδα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, το FBI κάνει και πάλι την έκπληξη, δίνοντας στη δημοσιότητα την έρευνα για την αμφιλεγόμενη αμνηστία που παραχώρησε ο τότε πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στον επιχειρηματία Μαρκ Ριτς (1934-2013).

Η ανάρτηση της 129σέλιδης έκθεσης για την έρευνα που ολοκληρώθηκε το 2005 ανακοινώθηκε στον λογαριασμό στο Twitter μίας υπηρεσίας του FBI που αρχειοθετεί τα έγγραφα που δημοσιεύονται βάσει του Νόμου για την Ελευθερία της Ενημέρωσης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ιδιοκτήτης δεκάδων ιστοσελίδων που τον βρίζουν - αλλά γιατί;

Όποιος διαχειρίζεται τον ιστότοπο donaldtrumpsucks.com (Ο Ντοναλντ Τραμπ ειναι μαλ...ς) θα πρέπει πραγματικά να μισεί τον Ντόναλντ Τραμπ, έτσι δεν είναι; Και όμως, λάθος! Είναι του ίδιου του Ντόναλντ. Το ίδιο συμβαίνει και για το no2trump.com (Όχι στον Τραμπ), trumpmustgo.com (Ο Τραμπ πρέπει να φύγει) και δεκάδες άλλες διευθύνσεις στο διαδίκτυο

Η απάντηση Σπίρτζη στην αντικομμουνιστική υστερία του Γεωργιάδη: Είστε γενόσημο της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληρωμένη ήταν η απάντηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το αντικομμουνιστικό παραλήρημα της περασμένης εβδομάδας και τον χαρακτηρισμό που είχε αποδώσει στον κ. Σπίρτζη, αποκαλώντας τον «ανθυποπασόκο».

Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας βρίσκεται στην Ελλάδα στα πλαίσια επίσης επίσκεψης που πραγματοποιεί.
Τον Λαβρόφ υποδέχθηκαν στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας και ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης.

Αυτό είναι το όνομα της εφημερίδας που φτιάχνει ο Κώστας Βαξεβάνης

«Documento» θα ονομάζεται η κυριακάτικη εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη. Θα κυκλοφορήσει εντός του Νοεμβρίου (μάλλον στις 20) και θα έχει ως ένθετο το περιοδικό «Hot Doc», ενώ δεν θα δίνει προσφορές.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι μοντάζ: Πρωτοφανής αυτοεξευτελισμός Μητσοτάκη σε LIVE μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ της Ελληνοφρένειας δεν είναι προϊόν μοντάζ.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ή "Μητσάρας" συμμετέχει σε μία σκηνή την οποία ούτε ο πιο ευφάνταστος σατιρικός συγγραφέας δε θα μπορούσε να σκηνοθετήσει. 

ΣΑΛΟΣ: Ακόμη και οι δημοσκόποι κάνουν λόγο για ψευτοδημοσκόπηση της Public Issue

Σάλος έχει προκληθεί με νέα δημοσκόπηση της Public Issue η οποία κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης και εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστά της τάξης του 42%.

Για πρώτη φορά στη ιστορία δημοσκόποι φτάνουν μάλιστα στο σημείο να σχολιάζουν άλλη εταιρία αφού όπως λένε η Public Issue προχώρησε σε πρωτοφανή λαθροχειρία η οποία εκθέτει ακόμη περισσότερο τις ήδη εκτεθειμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων.

ΒΟΜΒΑ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τροπολογία δεν πλήρωσαν τα δάνεια τους και «έριξαν» τα χρήματα στις εκλογές του 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη  συνεδρίαση της Εξεταστικής επιτροπής, καλεσμένος ως μάρτυρας για να καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες δανεισμού των κομμάτων, ήταν ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς, ταμειακός υπεύθυνος της Ν.Δ. κατά το χρονικό διάστημα 2010-2012. Παρακάτω παρατίθενται τα βασικά σημεία που προέκυψαν από την εξέταση του μάρτυρα από το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Νεκτάριο Σαντορινιό.

WSJ: Η Ελλάδα ρισκάρει μπλοκάροντας τις κυρώσεις της ΕΕ στην Ιρανική Τράπεζα Sederat

Η Ελλάδα αψήφησε την πίεση από την Ουάσιγκτον και ευρωπαϊκές χώρες και άσκησε βέτο στην απόφαση της ΕΕ για την ανανέωση των κυρώσεων σε βάρος της μεγαλύτερης τράπεζας του Ιράν, σύμφωνα με ευρωπαίους και αμερικανούς αξιωματούχους. Η απόφαση για την Bank Saderat, η οποία είναι εν μέρει κρατική, χειρίζεται το μεγαλύτερο τραπεζικό δίκτυο του Ιράν και κατηγορείται από τις ΗΠΑ για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας,

Νέος πρόεδρος στην Πειραιώς ο Γ. Χατζηνικολάου

Αλλαγή σελίδας για την τράπεζα Πειραιώς καθώς στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς εξελέγη, όπως αναμενόταν, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου ως νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος. Σε εκκρεμότητα παραμένει η εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου.
Ο κ. Χατζηνικολάου είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί στην Παγκόσμια Τράπεζα, στην Dresdner Bank, στην ISDA κ.α..

Η τελευταία ευκαιρία και για τη χώρα και για τη ΝΔ

Κόκκινο χαλί στρώθηκε στην οδό Πειραιώς, λένε οι πληροφορίες. Ένα χαλί για να υποδεχθεί τους… μόδιστρους που κάνουν παρέλαση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Είδαν κι αυτή τη χθεσινή δημοσκόπηση και σου λέει «δεν μπορεί η ΝΔ φημίζεται για τα στελέχη της που αμέσως τρέχουν να ράψουν κοστουμάκια με την πρώτη καλή είδηση».
Έτσι λοιπόν εθεάθησαν ο Κωστέτσος, ο Μάκης Τσέλιος, ο Αποστολόπουλος και όλο το…

«Προστατέψτε τους πολίτες από τον Αρτέμη Σώρρα»

Την προστασία των ελλήνων πολιτών από τον Αρτέμη Σώρρα, ζητάει από τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. Ο κ. Δανέλλης κατέθεσε συγκεκριμένα ερώτηση μέσω της οποία καταγγέλλει τον «ανύπαρκτο πακτωλό χρημάτων του γνωστού ψευδο-επενδυτή», ενώ προσκομίζει τα σχετικά φυλλάδια της «Ελλήνων Συνέλευσις». Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης.