Ναπολιτάνο: Σε 8-10 μέρες θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους οι «σοφοί»

Εντός 10 ημερών θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους οι δύο ομάδες εργασίας τις οποίες διόρισε ο πρόεδρος της Ιταλίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο σε μια προσπάθεια άρσης του μετεκλογικού πολιτικού αδιεξόδου όπως αναφέρεται σε μια ανακοίνωση της προεδρίας.

Ισοπαλία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Απόλυτη... ισοπαλία για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για το MEGA. Από τα ευρήματα της ίδιας δημοσκόπησης προκύπτει ότι οι Ελληνες κρίνουν πιθανό η χώρα μας να υποστεί επιπτώσεις από τις εξελίξεις στην Κύπρο,

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Σαρρής

Την παραίτηση του ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε αποδεκτή την παραίτηση του.
Η παραίτηση του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου έγινε γνωστή αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα για τη δανειακή σύμβαση.

Εθνική: Κανονικά η διαδικασία συγχώνευσης με την Eurobank-ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ «ΜΠΛΟΚΟ» ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

«Δεν έχω πληροφορηθεί εγώ καμία αντίδραση», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικές με σενάρια αντιρρήσεων της τρόικας στη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank.

ΝEWS-EURONEWS,COM:Δύο θάνατοι στιγματίζουν το γαλλικό “Survivor”

 Δύο θάνατοι στιγματίζουν το γαλλικό “Survivor”Ο γιατρός του γαλλικού “Survivor” αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή ένιωσε ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον θάνατο του 25χρονου παίκτη Ζεράρ Μπαμπέν , πριν από μία εβδομάδα, στην Καμπότζη από καρδιακή προσβολή. Ο 38χρονος Τιερί Κοστά άφησε πίσω του ένα…