Ομπάμα: Αυξάνει τη φορολόγηση των πλουσίων Θα ζητήσει «φόρο Μπάφετ» στα εισοδήματα άνω του ενός εκατ. δολαρίων το χρόνο

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρότεινε στον προϋπολογισμό του 2013 να αυξήσει τη φορολογία στους πλούσιους, ξεκινώντας έναν «αγώνα» με τους Ρεπουμπλικάνους για περικοπές δαπανών, εν όψει προεδρικών εκλογών..

Ο Σαρκοζί μπαίνει και επισήμως στη μάχη των εκλογών Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για μία δεύτερη προεδρική θητεία

Το προβάδισμα του Φρανσουά Ολάντ στις δημοσκοπήσεις αναγκάζει τον Νικολά Σαρκοζί να επιταχύνει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για μία δεύτερη θητεία στο Μέγαρο των Ηλυσίων..

Καρδιακό... password σε υπολογιστές Νέο σύστημα χρησιμοποιεί τους καρδιακούς παλμούς ως κωδικό ασφαλείας

Ερευνητές στην Ταϊβάν ανέπτυξαν ένα επαναστατικό βιομετρικό σύστημα ασφαλείας για χρήση σε υπολογιστές. Το σύστημα..

Δε σταμάτησε να την αποθεώνει Το καμάρι του Brad για την Angelina του

Πιο ερωτευεμένοι από ποτέ είναι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, που ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αφού η διάσημη ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της..

«Παρέλυσα από τον φόβο...», έγραψε η τραγουδίστρια Θαλάσσιο λιοντάρι επιτέθηκε στη Shakira!

Ο αδερφός της Shakira την έσωσε από τα δόντια ενός τεράστιου, θαλάσσιου λιονταριού..

Από τη δόξα στο άδοξο τέλος Whitney Houston: Το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της

H Whitney Elizabeth Houston γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ στις 9 Αυγούστου 1963. Σε ηλικία 14 ετών, ο Μάικλ Ζάνγκερ (Michael Zanger) της πρόσφερε το πρώτο της συμβόλαιο..

Ελλάς-Ευρώπη-Ολυμπιακός!


Ελλάς-Ευρώπη-Ολυμπιακός! Ο μοναδικός πρέσβης της Ελλάδας στην Ευρώπη, ο Θρύλος μας! Τεράστια νίκη μέσα στην παγωμένη Μόσχα επί της Ρούμπιν με 1-0, χάρη στο γκολ του Φουστέρ στο 71, παρά τις τεράστιες..

Θεμέλια πρόκρισης στους «16» του Europa League «Χόρευε» στον πάγο ο Ολυμπιακός!

Ελλάς-Ευρώπη-Ολυμπιακός! Τεράστια νίκη μέσα στην παγωμένη Μόσχα επί της Ρούμπιν με 1-0, χάρη στο γκολ του Φουστέρ στο 71', παρά τις τεράστιες..

Der Spiegel: Γιάννης Μπουτάρης, ένας ιδιότυπος πολιτικός «Στη Θεσσαλονίκη ένας Δήμαρχος παραμερίζει τη διεφθαρμένη κληρονομιά των προκατόχων του», γράφει το περιοδικό.

Μια Πέμπτη του Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάθεται σε ένα τεράστιο γραφείο στην περιοχή Τέμπελχοφ του Βερολίνου και μπαίνει κατευθείαν στο θέμα: «Η πόλη σας είναι καθαρή, η δική μας βρώμικη», λέει ο Γιάννης Μπουτάρης..

Εγνατία Οδός: Ξεκινά η κατασκευή του τμήματος Κορομηλιά - Κρυσταλλοπηγή

Εντός του Μαρτίου αναμένεται ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του οδικού τμήματος Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή, του τελευταίου που απομένει για την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα 45 της Εγνατίας Οδού, ο οποίος ενώνει τη Σιάτιστα Κοζάνης με τα ελληνοαλβανικά σύνορα..

Σήμερα χρειάζεσαι ένα φιλί Οπως έλεγαν και οι Κινέζοι "το φιλί είναι σαν να πίνεις αλμυρό νερό. Πίνεις και η δίψα σου αυξάνεται"

Απαραίτητο σαν τον αέρα που αναπνέουμε. Φιλί μητρικό, ερωτικό, γαλλικό, δαγκωτό, ρουφηχτό, σβουριχτό, κοινωνικό, ρωσικό, στον αέρα, του Ιούδα, της υποχρέωσης. Το φιλί στην επιστήμη, στην ψυχανάλυση, στον καναπέ, στο κρεβάτι..

Valentine΄s day και συνδυασμοί και προτάσεις....

Στις 14 Φεβρουαρίου είναι η γιορτή της.. αγάπης...κανονικά πρέπει να γιορτάζουμε κάθε μέρα... όλη μέρα....
Σας προτείνω συνδυασμούς παπουτσιών με ρούχα και αξεσουάρ για να ετοιμαστείτε μέχρι τότε...Πρέπει να λάμπετε αυτό το βράδυ  αν βγείτε με τον καλό σας. Αν δεν βγείτε δεν πειράζει, μαζευτείτε όλο κορίτσια και διασκεδάστε μόνες σας. Εξ άλλου οι γυναίκες περνάνε καλύτερα μόνες..

Μια χαρισματική φωνή από το Πράσινο Ακρωτήρι

Ξεκίνησε από μικρή να τραγουδάει σε χορωδία Gospel, ενώ επηρεάστηκε βαθύτατα από μουσικούς όπως ο Luis Morais, η Nina Simone και η Billie Holiday. Αλλά η σπουδαία φωνή που διέθετε μαζί με την εξαιρετική..

Η τραγουδίστρια της σόουλ, Adele, θριάμβευσε στα βραβεία Grammy

Η τραγουδίστρια της σόουλ, Adele, θριάμβευσε στα βραβεία Grammy, τα οποία σηματοδότησαν τη μουσική της επιστροφή ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις..

British Eurosport renews MotoGP deal

British Eurosport will continue to broadcast coverage of the MotoGP Championship after extending its rights agreement into the 2012 and 2013 seasons..

Equestian theme dominates NY fashion week

The Hervé Leger signature bandage dress made its way down the runway at Mercedes-Benz Fashion Week in New York.
Designers Max and Lubov Azria experimented with different textures to imitate pleating for Fall 2012, and adorned some of their creations with leather harnesses.

Από το Λος ’Άντζελες με προορισμό το Νιου Τζέρσι Προς την τελευταία της κατοικία μεταφέρεται η Γουϊτνει Χιούστον

Προς την τελευταία της κατοικία "οδεύει" η πρόωρα χαμένη Γουϊτνει Χιούστον, καθώς αεροσκάφος, που μεταφέρει τη σορό της, απογειώθηκε..

Οι Megadeth live στην Ιερά Οδό

Οι Megadeth ζωντανά στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι! Tο τεράστιο metal συγκρότημα επιστρέφει στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία, την
Τετάρτη 20 Ιουνίου στην "Ιερα Οδό"!..

Όρπετον: Μουσική βραδιά στο Booze Cooperativa

Το Booze Cooperativa παρουσιάζει το μουσικό σχήμα «Όρπετον» σε μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή …

17 Φεβρουαρίου 2012..

Πίσω στο πατρικό της η γνωστή τραγουδίστρια Ξανά στη Σουηδία η Έλενα Παπαρίζου

Στην πατρίδα της τη Σουηδία επέστρεψε η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Ελλάδα ταξίδεψε μέχρι τη Σουηδία, όπου βρίσκεται το πατρικό της και πολλοί καλοί της φίλοι..

Η άνοδος, η πτώση, τα πάρτι, οι καταχρήσεις, η οικονομική καταστροφή και οι προσευχές Πνίγηκε μόνη και αβοήθητη στην μπανιέρα η Whitney Hοuston!

H Whitney Houston πνίγηκε μόνη και αβοήθητη στην μπανιέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τραγουδίστρια μετά από ξέφρενα πάρτι καταχρήσεων λίγο πριν πεθάνει είχε πάρει υπερβολική δόση από κοκτέιλ συνταγογραφούμενων φαρμάκων μαζί με αλκοόλ. Το ειρωνικό για την κορυφαία ερμηνεύτρια είναι ότι πριν από λίγους μήνες είχε δώσει συνέντευξη μιλώντας για την προσπάθειά της να ξεφύγει από τα ναρκωτικά..

Επίσκεψη Αντιπροέδρου της Κίνας στις ΗΠΑ

O Αντιπρόεδρος της Κίνας, Ζι Ζίνπινγκ, αρχίζει σήμερα τετραήμερη περιοδεία στις ΗΠΑ, εν μέσω προκλήσεων στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών..

Ο Πρόεδρος Ομπάμα στέλνει στο Κογκρέσο το προσχέδιο του προϋπολογισμού των ΗΠΑ

Ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα στείλει το προσχέδιο του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού για το 2013 στο Κογκρέσο  Δευτέρα..

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας υπόσχεται να σώσει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ο Πούτιν υπόσχεται να σώσει «50 εκατομμύρια ζωές»

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου, υπόσχεται σε άρθρο του ότι θα καταπολεμήσει το δημογραφικό πρόβλημα της μείωσης του ρωσικού πληθυσμού και θα σώσει «50 εκατομμύρια ζωές» έως το 2050 με την πολιτική του..

Στη γαλλική Γουινέα θα γίνει η πρώτη εκτόξευση του ευρωπαϊκού πυραύλου-μεταφορέα «Βέγκα»

Η πρώτη εκτόξευση του ευρωπαϊκού πυραύλου – μεταφορέα ελαφρών βαρών «Βέγκα» θα γίνει στο κοσμοδρόμιο Κουρού στη γαλλική Γουινέα στη Νότια Αμερική..

Greece calls for elections after debt riots General elections announced for April, hours after parliament approved new austerity cuts and protests raged in Athens.

Greece will hold general elections in April,..