Η Veronica Pliego προκαλεί ταχυπαλμίες

Θεωρείται, και όχι άδικα, μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην μεξικανική τηλεόραση και δεν περνάει εμφάνισή της μπροστά στο φακό που να μην προκαλεί «ταχυκαρδία» στο αντρικό κοινό.
Ο λόγος για τη σέξι παρουσιάστρια από το Μεξικό, Veronica Pliego, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό της πατρίδας της «H Para Hombres», φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Σακίρα- Πικέ: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Σακίρα και ο Πικέ λίγες μόλις μέρες μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού.

Robert De Niro breaks down in tears as he discusses the plight of bipolar illness portrayed in Silver Linings Playbook

Robert De Niro wasn't acting when he broke down in sobs on Katie Couric's day time talk show Monday.
The usually tough-guy actor was a guest on Katie to discuss the hit film Silver Linings Playbook with director David O. Russell and co-star Bradley Cooper.

Ριάνα, Κρις Μπράουν: Ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Υστερα από φήμες μηνών η Ριάνα παραδέχτηκε τελικά πως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της ράπερ Κρις Μπράουν ο οποίος, το 2009, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια.

Αλιάγας και Psy χόρεψαν συρτάκι

Συρτάκι - Gangnam Style σημειώστε 1... Ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος ήταν παρουσιαστής στη λαμπερή απονομή των γαλλικών μουσικών βραβείων NRG,

Επιστράτευση των ναυτικών αποφάσισε η κυβέρνηση - Δυναμική απάντηση από την ΠΝΟ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους εμφανίζονται οι ναυτικοί, παρά την απόφαση της κυβέρνησης για την πολιτική επιστράτευση των πληρωμάτων. Οι απεργοί της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν στα λιμάνια της Αττικής, στις 6 το πρωί, οπότε τίθεται σε ισχύ η απόφαση της επιστράτευσης.

«Εφυγε» ο τραγουδιστής του «Wild Thing», Reg Presley

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 71 ετών, ο τραγουδιστής Reg Presley του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος «The Troggs», το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του '60.

Βγήκαν ... μαχαίρια στις Βρυξέλλες για τον μισθό της Άνγκελα!

Τη Σύνοδο Κορυφής όπου θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επταετία 2014 - 2022 ύψους σχεδόν 1 τρισ. ευρώ απειλούν να ματαιώσουν οι συνδικαλιστές των Βρυξελλών, 48 μόλις ώρες πριν την πραγματοποίησή της.

Δεν «πέθαναν» μόνο τη Ζωζώ... «Πέθαναν» και τον Μπαρδέμ!

Οι ψευδείς ειδήσεις θανάτων δίνουν και παίρνουν στο Internet, με το ένα blog να αντιγράφει άκριτα το άλλο, με αποτέλεσμα κάθε τρεις και λίγο να... πεθαίνει και ένας διάσημος, ο οποίος, όμως, χαίρει άκρας υγείας!

Eurovision: Με τη Δέσποινα Ολυμπίου πάει στο Μάλμο η Κύπρος

Η Δέσποινα Ολυμπίου θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμο της Σουηδίας, στις 14, 16 και 18 Μαΐου 2013.

Beyonce: Πήρε το... αίμα της πίσω με το σόου στο Super Bowl!

Με κομμένη την ανάσα περισσότεροι από 120 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκρηκτική Beyonce να κλέβει τις εντυπώσεις στο 14λεπτο σόου της, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl που πραγματοποιήθηκε στο Superdome της Νέας Ορλεάνης.

Awesome Photos from Super Bowl XLVII

Super Bowl XLVII was one for the ages as the Baltimore Ravens topped the San Francisco 49ers 34-31 at the Superdome in New Orleans on Feb. 3, 2013. The game featured a record-setting kickoff return, a 34-minute power outage, a near comeback win, an epic halftime show by Beyonce, and an MVP performance.

Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο..


     EIΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ




......

Ο Σλιρενσάουερ έγινε “μύθος” στο άλμα με σκι

Ο Γκρεγκόρ Σλιρενσάουερ έγινε ο κορυφαίος άλτης του σκι όλων των εποχών.
Ο 23χρονος σκιέρ από την Αυστρία προσπέρασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Μάτι Νικάνεν, που είχε 46 νίκες στο παγκόσμιο κύπελλο άλματος με σκι, πετυχαίνοντας νταμπλ νικών στο Χαράσοφ της Τσεχίας.

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου από το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια

Συγκλονίζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του αθλήματος που έφερε στο φως έρευνα της Europol. Σύμφωνα με την υπηρεσία πρόκειται για διεθνές και ευρύ κύκλωμα που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Η έρευνα αφορά συγκεκριμένα σε περίπου 680 ύποπτους αγώνες, μεταξύ των οποίων προκριματικά του Μουντιάλ και του Euro και παιχνίδια του Champions League. Οι ύποπτοι αγώνες που απέφεραν κέρδη εκατομμυρίων αφορούν την περίοδο 2008-2011.