Beyonce: Πήρε το... αίμα της πίσω με το σόου στο Super Bowl!

Με κομμένη την ανάσα περισσότεροι από 120 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκρηκτική Beyonce να κλέβει τις εντυπώσεις στο 14λεπτο σόου της, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl που πραγματοποιήθηκε στο Superdome της Νέας Ορλεάνης.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε την εμφάνιση της εν μέσω πυροτεχνημάτων την ώρα που μια γιγαντοοθόνη την έδειχνε να χορεύει με διαφορετικές εμφανίσεις.

Η Beyonce εμφανίστηκε με εντυπωσιακή δημιουργία του ανερχόμενου σχεδιαστή Rubin Singer για να συνεχίσει το πρόγραμμά της με ένα δερμάτινο κορμάκι, διχτυωτό καλσόν και μπότες.

Στο πρόγραμμά της ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της, όπως το «Crazy in Love», συνοδευόμενη από 120 χορευτές και εντυπωσιακά εφέ.

Η κορυφαία όμως στιγμή του σόου ήταν όταν στο πλευρό της εμφανίστηκαν οι τα πρώην μέλη των Destiny's Child, Kelly Rowland και Michelle Williams, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως το «Bootylicius».

Η Beyonce έκλεισε το σόου της με το «Halo» αποχαιρετώντας τον κόσμο.

«Σας ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή! Ο Θεός να σας έχει όλους καλά». Και ήταν προφανές ότι πήρε το αίμα της πίσω για την… playback ερμηνεία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...