Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου

 Σήμερα Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Θεμιστοκλέους, Αγίας Ιουλιανής μάρτυρος.

Άγιος Θεμιστοκλής

Ο Άγιος Θεμιστοκλής καταγόταν από τα Μύρα της Λυκίας και έζησε την εποχή του αυτοκράτορα Δεκίου. Ήταν βοσκός στο επάγγελμα.

Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής:  

Στις φλόγες ΙΧ στη Λεωφόρο Κηφισού – Έκλεισαν δύο λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά

 Προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Κόκκινου Μύλου, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο.

Δύο λωρίδες έκλεισαν στο ρεύμα προς τον Πειραιά, ενώ αυτοκίνητο της Τροχαίας βρίσκεται στο σημείο για τον έλεγχο της κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα, δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο, όπου έκλεισε η δεξιά λωρίδα λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων.


Κακοκαιρία εξπρές: Πλημμύρισαν δρόμοι στο Παλαιό Φάληρο – Χάος στην Ποσειδώνος

 Προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων.

Συγκεκριμένα, το ύψος του νερού ξεπερνάει το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων, με αποτέλεσμα να κλείσει η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς τον Πειραιά. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της Τροχαίας που ελέγχει την κυκλοφορία.