Οι διάσημες με... δυνατό μπούστο που τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό (φωτό)

Διάσημες σταρ, ηθοποιοί, τραγουδίστριες και τηλεπερσόνες που διαθέτουν πλούσιο στήθος δεν χάνουν ευκαιρία να το παρουσιάσουν στο κοινό και να κάνουν τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά, τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.
Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι πάντα «δώρο της φύσης» αλλά να έχει βοηθήσει και ο πλαστικός χειρουργός αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν απασχολεί ιδιαίτερα το ανδρικό κοινό.

Στη Μύκονο με φίλους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.video

Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του έφθασε χθες με το ιδιωτικό του τζετ στο Νησί των Ανέμων, όπου θα μείνει για μια εβδομάδα.

Το ροζ τοσοδούλι μπικίνι της Χριστίνας Μουστάκα Οι φωτογραφίες στο Instagram

Η Χριστίνα Μουστάκα απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφίες της. Η μελαχρινή καλλονή έχει φορέσει το ροζ μπικίνι της με τα πλούσια προσόντα της να προκαλούν τον αντρικό θαυμασμό.

Καλοκαιρινές φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλη Δείτε τις πόζες της στο Instagram

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έγινε ευρέως γνωστή ως ηθοποιός μέσα από την κωμική σειρά Σφηνάκια του Alpha. Ύστερα από δύο χρόνια παρουσίασης στο μουσικό κανάλι MAD, το 2011 αναλαμβάνει τη lifestyle εκπομπή «Made in Star» στη μεσημεριανή ζώνη. Η συμμετοχή της στο «Dancing With the Stars 3» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αφού οι χορευτικές της επιδόσεις της εντυπωσίασαν κριτές και κοινό.

Adele εναντίον Beyoncé. Ποια είναι βασίλισσα της μουσικής οθόνης;VDS

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει νεύρα μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών MTV VMA Awards

Από το 1984, όταν και διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, μέχρι σήμερα τα MTV VMA Awards ορίζουν την βιομηχανία της μουσικής σκηνής και φέτος οι υποψηφιότητες έχουν ιδανικό “σχηματισμό” νίκης για δύο.

Η Rihanna είναι έτοιμη να ουρλιάξει στην TV του Bates Motel

H τολμηρή Rihanna θα τολμήσει ακόμη μια φορά να αποδείξει ότι μπορεί να είναι μια ηθοποιός καλύτερη από αυτή που υποθέταμε, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη που θα σκοτεινιάσει για χάρη.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία παραγωγής, η Rihanna θα είναι μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της 5ης και τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Bates Motel".

Πόσο έχει αλλάξει το ύψος του κόσμου μέσα σε 100 χρόνια

Τρώμε καλύτερα, ψηλώνουμε περισσότερο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος έρευνας που δημοσιεύεται σχετικά με το ύψος των ανθρώπων τα τελευταία 100 χρόνια. Η συγκεκριμένη έρευνα δείχνει ότι ο άνθρωπος του 2000 είνα ψηλότερος από τους προγόνους του, καθώς έχει καλύτερη διατροφή και συνεπώς καλύτερη υγεία.

LUCA: Επιστήμονες θεωρούν ότι ανακάλυψαν τον κοινό πρόγονο όλης της ζωής στη Γη (βίντεο)

Η ζωή στη Γη ξεκίνησε από κάπου και στη συνέχεια εξαπλώθηκε- και επιστήμονες θεωρούν ότι έχουν βρει τον «προπάτορα», τον οργανισμό από τον οποίο προήλθαν όλοι οι σημερινοί ζωντανοί οργανισμοί.

Ανατροπή στις τηλεοπτικές άδειες: «Παράθυρο» για 5η ή και για 6η άδεια!


Αυξάνουν οι πιθανότητες παροχής 5ης ή και 6ης τηλεοπτικής άδειας στο διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ο Ν.Παππάς έχει ζητήσει την εκπόνηση της οριστικής μελέτης η οποία τελικώς θα καθορίζει και τον τελικό αριθμό.

Αθλητικές φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με το νέο Huawei P9

Αθλητικές φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με το νέο Huawei P9Πέντε διαφορετικοί τρόποι για να βρίσκεσαι στο κέντρο της δράσης!

Η αθλητική φωτογράφιση δεν περιορίζεται μόνο σε ανάλογα γεγονότα,

Ελληνικό «μάτι» ρυθμίζει την κυκλοφορία στην Πολιτεία Victoria της Αυστραλίας

Ελληνικό «μάτι» ρυθμίζει την κυκλοφορία στην Πολιτεία Victoria της ΑυστραλίαςΕλληνικό «μάτι» ρυθμίζει την κυκλοφορία στην πολιτεία της Victoria της Αυστραλίας, καθώς η τοπική κυβέρνηση συνεργάζεται για αυτό με το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Σαντορίνη: Eικονική έκρηξη του ηφαιστείου με πυροτεχνήματα το Σεπτέμβριο.

Σαντορίνη: Eικονική έκρηξη του ηφαιστείου με πυροτεχνήματα Το ηφαίστειο της Σαντορίνης εκρήγνυται.
Όχι δεν πρόκειται για το φυσικό γεγονός που βρίσκεται σε έξαρση αλλά για εικονική έκρηξη που ετοιμάζει ο Δήμος Θήρας.

Πέτρα - Ιορδανία: Η πόλη που σμίλεψαν οι Ναβαταίοι στους βράχους (pics)

Στην έρημο της Ιορδανίας, μέσα σε ένα φαράγγι συναντάς μια πόλη που είναι λαξευμένη στους βράχους. Περπατάς σχεδόν ένα χιλιόμετρο μέσα στο φαράγγι, δεξιά και αριστερά βλέπεις βράχους σε 18 αποχρώσεις του ροζ

Διακοπές στην Ανταρκτική

Η Αργεντινή προγραμματίζει ν' αξιοποιήσει ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Ανταρκτική, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί εμπορικές πτήσεις, για τη διεξαγωγή τουριστικών περιηγήσεων στην απομακρυσμένη αυτή περιοχή,

Έλαβε και επίσημα το χρίσμα η Χίλαρι Κλίντον

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον εξασφάλισε χθες το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές, και αποτελεί πιά την πρώτη γυναίκα που ηγείται του ψηφοδελτίου μεγάλου κόμματος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ρίο 2016: Αυτή είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή

Η γαλανόλευκη κυματίζει πλέον έξω από το Ολυμπιακό Χωριό, καθώς οι πρώτοι Έλληνες αθλητές έκαναν το ταξίδι για το Ρίο. Θα είναι πάντως η πρώτη φορά μετά την Βαρκελώνη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, που η Ελληνική αποστολή θα αριθμεί λιγότερους από 100 αθλητές.

Ισπανία: Σε δίκη παραπέμπεται το Λαϊκό Κόμμα

Σε δίκη θα παραπεμφθεί το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας, για την καταστροφή δύο φορητών υπολογιστών που χρησιμοποιούσε ένας πρώην ταμίας του, ο οποίος ήδη δικάζεται για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των "μαύρων" κομματικών ταμείων.

Στην πρώτη θέση η Νέα Υόρκη, 35η η Αθήνα Χάρτης της Google παρουσιάζει τα πιο φωτογραφημένα μέρη της Γης!

Όπως προκύπτουν από τις αναρτημένες φωτογραφίες χρηστών στις υπηρεσίες Google Maps/Google Earth
Η Google λανσάρει ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, το Sightsmap, έναν παγκόσμιο χάρτη με τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές της Γης, όπως προκύπτουν από τις αναρτημένες φωτογραφίες χρηστών στις υπηρεσίες Google Maps/Google Earth με ενεργοποιημένο το geolocation.

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα ματιά τον Άγιαξ και πήρε την ισοπαλία στην Ολλανδία .ΒΙΝΤΕΟ.

Αυτός ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς είναι έτοιμος για πρόκριση, στέλνοντας στο καναβάτσο τον Άγιαξ!
Ο Δικέφαλος έμεινε «όρθιος» μέσα στο «Άμστερνταμ Αρίνα» κόντρα στον Αίαντα, παίρνοντας «χρυσή» ισοπαλία (1-1), πετυχαίνοντας το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τρομερή ενέργεια του Κάμπος (27') και παρά την ισοφάριση που δέχθηκε από τον καλύτερο παίκτη των Ολλανδών, Ντόλμπεργκ (58'), δεν κινδύνευσε ποτέ επί της ουσίας στο β' ημίχρονο.

Η Κομισιόν 'τιμωρεί' Ισπανία και Πορτογαλία για δημοσιονομική παρέκκλιση

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει την Τετάρτη ποια πρόστιμα επιβάλλει στην Ισπανία και την Πορτογαλία για δημοσιονομική παρέκκλιση, νέες προθεσμίες για τη μείωση των ελλειμμάτων τους 

Καπράλος στο NEWS 247..Ο νέος ΟΠΑΠ αδιαφορεί για τις δυσκολίες των Ελλήνων αθλητών

Ώρα μηδέν για τον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό. Λίγες μόλις μέρες πριν αναχωρήσει ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος για το Ρίο της Βραζιλίας,

Εντοπίστηκε γιγαντιαία εξωγήινη πόλη στο Μεξικό;

Χρήστες του διαδικτύου ισχυρίζονται ότι εντόπισαν εξωγήινη πόλη στον κόλπο της Καλιφόρνια μέσα από τις εικόνες δορυφόρου (Pics + Video)

Απορρίφθηκε με 155 'όχι' η Εξεταστική για Γιάννη Βαρουφάκη

Υπερψήφισαν 96 βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Παρών δήλωσαν 20 βουλευτές 
 
 
Την πρόταση της ΝΔ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνούσε τα capital controls και το plan X του Γιάνη Βαρουφάκη και των συνεργατών του απέρριψε η Βουλή με ευρεία πλειοψηφία κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας.