Η Rihanna είναι έτοιμη να ουρλιάξει στην TV του Bates Motel

H τολμηρή Rihanna θα τολμήσει ακόμη μια φορά να αποδείξει ότι μπορεί να είναι μια ηθοποιός καλύτερη από αυτή που υποθέταμε, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη που θα σκοτεινιάσει για χάρη.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία παραγωγής, η Rihanna θα είναι μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της 5ης και τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Bates Motel".

Μπαίνοντας μέσα στο κλίμα του τηλεοπτικού "Ψυχώ" του μεγάλου Χίτσκοκ (η σειρά είναι ένα prequel των όσων συνέβησαν στο σπίτι στο λόφο) η τραγουδίστρια θα υποδυθεί τη Μάριον Κρέιν, ένα ρόλο που αποθέωσε με την ερμηνεία της η Τζάνετ Λι στην κλασική ταινία του μάστορα της αγωνίας.
"Θέλαμε να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο έναν σημαντικό ρόλο, επαναπροσδιορίζοντάς τον με έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο" είπαν οι παραγωγοί στο Comic-Con που σημείωσαν ότι η Rihanna είναι φανατική τηλεθεάτρια της σειράς.

Η επίσημη ανακοίνωση για την συμμετοχή της τραγουδίστριας έγινε και μέσω της επίσημης σελίδας της σειράς στο Twitter, όπου ανέβηκε ένα βίντεο κλιπ της RiRi με τη λεζάντα: "Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε, πολύ σύντομα, τσεκ ιν στο Bates Motel. Μαντέψτε ποιος άλλος; Μαντέψτε ποια θα υποδυθεί την Μάριον;". Ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα προβληθεί μέσα στο 2017 γεμάτος ουρλιαχτά.
Rihannas Bates Hotel Role Reprising The Biggest Horror Icon In Film History 2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...