ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ 10 ΕΣΤΙΕΣ Φλόγες και ταραχές στο κέντρο της Αθήνας

Φλόγες και ταραχές στο κέντρο της Αθήνας Εκτός ελέγχου εξακλουθεί να βρίσκεται η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στη Βουλή συνεχίζεται η συζήτηση για την ψήφιση του νέου μνημονίου..

Θυελλώδης συνεδρίαση στη Βουλή ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Με τον κυβερνητικό συνασπισμό να  «τρίζει» από την εσωτερική περιδίνηση που έχουν περιέλθει οι ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ξεκίνησε η κρισιμότερη συνεδρίαση των τελευταίων της οποίας η ψηφοφορία θα κρίνει το μέλλον της χώρας..

Κόλαση το κέντρο της Αθήνας - Στις φλόγες το Αττικόν - 24 τραυματίες

Κόλαση το κέντρο της Αθήνας - Στις φλόγες το Αττικόν - 24 τραυματίες Σε εξέλιξη είναι έως αυτή την ώρα τα επεισόδια..

100.000 πολίτες κόντρα στα μέτρα, στα χημικά και στα δακρυγόνα... Φλέγεται η Αθήνα!

k*NGJkYmI*ODk*NGUx/Zjg5MTZiMyZvZj*w.gif" />video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
/bT*xJmx*PTEzMjkwNzQ5NTk2MzAmcHQ9MTMyOTA3NTY2MjYxNCZwPSZkPSZnPTImbz*xNjYxZDY4ZWJkZjk*NGJkYmI*ODk*NGUx/Zjg5MTZiMyZvZj*w.gif" />video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ολο το νέο Μνημόνιο Διαβάστε όλες τις διατάξεις και τα άρθρα της νέας σύμβασης - 35,7 δισ. ευρώ η πρώτη δόση του νέου δανείου

Το νομοσχέδιο, που διχάζει ήδη τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και των δύο μεγάλων κομμάτων, θα έρθει σε τρία άρθρα: ένα για το PSI, ένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ένα τελευταίο που θα εξουσιοδοτεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο..

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Για ξαφνικό θάνατο της Ελλάδα πιέζουν οι σκληροί της Ευρώπης

Αν και επισήμως διαψεύδεται η ύπαρξη Plan B για την Ελλάδα, είναι κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες ότι το Βερολίνο και οι σύμμαχοί του ετοίμασαν σενάρια για μια ΟΝΕ χωρίς την Ελλάδα. Ενώ σε λίγες ώρες η ελληνική Βουλή καλείται να λάβει μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις στη σύγχρονη Ιστορία της χώρας, οι «σκληροπυρηνικοί» της Ευρώπης απεργάζονται σχέδιο εθνικής καταστροφής που θα οδηγήσει την Ελλάδα

εκτός ευρώ..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SPIEGEL Σόρος: Καταστροφική μια ελληνική χρεοκοπία

Σόρος: Καταστροφική μια ελληνική χρεοκοπία Κλιμάκωση της κρίσης του ευρώ από μία ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας προβλέπει ο Αμερικανός επενδυτής Τζορτζ Σόρος, ενώ μιλά για λάθος της Ευρώπης, αναφερόμενος στον δανεισμό της χώρας με υψηλότοκα δάνεια στην αρχή της κρίσης..

ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΜΙΚΗΣ ΚΑΙ Μ. ΓΛΕΖΟΣ Πεδίο μάχης και εκτεταμένα πεισόδια στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη είναι έως αυτή την ώρα τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας..

Μίκης και Γλέζος στη Βουλή «Ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας»!

«Ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας» δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης, προσερχόμενος στη Βουλή, καταγγέλοντας παράλληλα τη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις στο συλλαλητήριο που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα.
«Στέλνουμε ενα μήνυμα αισιοδοξίας..

Τουλάχιστον 100.000 πολίτες στο Σύνταγμα κατά των νέων μέτρων Πετροπόλεμος, μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας

Βίαια επεισόδια σημειώνονται από τις 17:30 στο κέντρο της Αθήνας όπου τουλάχιστον 100.000 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν κατά των νέων, σκληρών μέτρων.

Άμπου Ντάμπι! Δείτε τα πλούτη των σείχηδων και το πανέμοφφο Hotel Emirates Palace

Πολλές ιστορίες κυκλοφορούν για τα πλούτη των σείχηδων. Ο Μωχάμεντ έχει 18 παιδιά και λέγεται πως ένα το απέκτησε με Ελληνίδα. Κάποιο από αυτά έχει στο γκαράζ του 22 πανάκριβα..

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΕΙΟ ΤΗΣ...KANΑΔΑΣ: βόρειο Οντάριο Attawapiskat αυτόχθονες ιθαγενείς

Παρόλο που έζησε μόλις 90 χιλιομέτρα από ένα τεράστιο ορυχείο διαμαντιών, η Jackie Hookimaw Witt παρακολουθήσει με δάκρυ τη φτώχεια στο Attawapiskat..

Πάνω από 1 τρισ. οι εξαγωγές >ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΣ,ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΦΟΡΑ

Νέο ρεκόρ σημείωσαν την χρονιά που πέρασε οι γερμανικές εξαγωγές. Οι δύο στις τρεις γερμανικές επιχειρήσεις σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν περισσότερο στο εξωτερικό..

"Πυρά" κατά Μέρκελ από τους Βρετανούς

Επικριτικά απέναντι στη στάση που έχει, ως τώρα, τηρήσει η Ευρώπη έναντι της Ελλάδας είναι, σε μεγάλο βαθμό, τα σχόλια του βρετανικού τύπου. Πιθανό ένα πρωτογενές πλεόνασμα σύντομα, γράφουν οι FT..

Πορτογαλικά συλλαλητήριο ενάντια στα μέτρα λιτότητας

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Παλάτι πλατεία της Λισαβόνας, το Σάββατο εναντίον της σκληρής λιτότητας μέτρα. Η διαμαρτυρία ήρθε εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών των διεθνών δανειστών ότι η Πορτογαλία θα απαιτήσει περισσότερα κεφάλαια διάσωσης..

Νέο αγωνιστικό ραντεβού Κυριακή Η μεγάλη ημέρα των πολιτών για τα μέτρα - σοκ

Νέο αγωνιστικό ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής δίνουν τα συνδικάτα, ενόψει  της  ψήφισης του νέου μνημονίου από  τη Βουλή..

Η πλατεία θα φωνάξει "όχι"...

Τη δική τους αρνητική ψήφο θα δώσουν το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το Κοινοβούλιο, χιλιάδες πολιτών που αναμένεται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του νέου Μνημονίου..

Ο Στρατός ελέγχει τα πράγματα Πολλές προσδοκίες, λιγότερες αλλαγές στην Αίγυπτο ένα χρόνο μετά τον Μουμπάρακ

Ένα χρόνο μετά την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ και την αλλαγή που συνοδεύτηκε από μεγάλες προσδοκίες για αληθινή δημοκρατία, το αίσθημα ότι τα αιτήματα και τα ερωτήματα των ανθρώπων που κατέβηκαν μαζικά στην εμβληματική πλέον πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου παραμένουν ανεκπλήρωτα και αναπάντητα..

Τραγική ειρωνεία: Την Παρασκευή, η Whitney τραγουδούσε "Yes, Jesus Loves Me". (Βίντεο)

Η τελευταία live ερμηνεία της Whitney Houston προκαλεί ανατριχίλα. Και λόγω της σημερινής είδησης του θανάτου και λόγω αυτού ακριβώς που τραγούδησε. Η Whitney Houston βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο "Kelly Price & Friends Unplugged: For the love of R&B?", σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι..

Ηττα σοκ για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην Παμπλόνα από την Οσασούνα 3-2 και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για δεύτερη   φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα..

"Βέτο" από το 'Ελ.Βενιζέλος' για το αεροδρόμιο Καστελίου!

“Βέτο” στη δημιουργία του αεροδρομίου Καστελλίου βάζουν οι Γερμανοί του “Ελ Βενιζέλος” ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλουν ένα μεγάλο και ανταγωνιστικό αεροδρόμιο, ούτε όμως και ένα... low cost που θα φέρει εδώ εταιρείες όπως την Ryanair! ..

Παραμένει η πιο πλούσια ομάδα της Ευρώπης

H οικονομική κρίση δεν φαίνεται ν' αγγίζει τους μεγάλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Η εταιρεία «Deloitte» ανακοίνωσε χθες την έκθεσή της για τα οικονομικά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε για έβδομη συνεχόμενη φορά στην πρώτη θέση των πιο πλούσιων συλλόγων στην Ευρώπη, μπροστά από την Μπαρτσελόνα (2η θέση) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3η θέση)..

F1 Χερέθ, 4η μέρα δοκιμών: Ταχύτερος ο Αλόνσο!


Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προσπάθησε σήμερα να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις από τη νέα Ferrari σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο την τελευταία μέρα δοκιμών στην πίστα της Χερέθ..

Κάιρο Αίγυπτος: Ελεύθερες οι τρεις Νοτιοκορεάτισες τουρίστριες

Ελεύθερες και σώες είναι, από σήμερα, 3 Νοτιοκορεάτισες τουρίστριες, απαχθέντες από ένοπλους Βεδουΐνους στην περιοχή του Σινά, ανακοινώνεται στο Κάιρο επίσημα απόψε..

Στην αντεπίθεση περνούν Energa και Hellas Power

Αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά και να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της στα Ελληνικά Δικαστήρια και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή..