Άμπου Ντάμπι! Δείτε τα πλούτη των σείχηδων και το πανέμοφφο Hotel Emirates Palace

Πολλές ιστορίες κυκλοφορούν για τα πλούτη των σείχηδων. Ο Μωχάμεντ έχει 18 παιδιά και λέγεται πως ένα το απέκτησε με Ελληνίδα. Κάποιο από αυτά έχει στο γκαράζ του 22 πανάκριβα..
αυτοκίνητα, ένα άλλο 4 γυαλιστερές   Harley Davidson, ενώ ο πατέρας τους διατηρεί μπάνιο φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι. Το πιο δημοφιλές σπορ στο   Άμπου Ντάμπι είναι το κυνήγι των βασιλικών γερακιών. Ένα γεράκι με τις κατάλληλες περγαμηνές μπορεί να στοιχίσει έως και 250.000 ευρώ. Αυτά και άλλα από τη (δεύτερη) επίσκεψη μας στην πρωτεύουσα των Εμιράτων και 10λεπτο  βίντεο στο ξενοδοχείο με τα πολλά αστέρια



Το Emirates Palace άνοιξε τις πύλες του το 2005 στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Αμπού Ντάμπι. Η κατασκευή του κόστισε 3 δισ. δολάρια και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που έχουν χτιστεί ποτέ.




















Το Emirates Palace, διαθέτει ιδιωτική παραλία μήκους 1,3 χιλιομέτρων και περιστοιχίζεται από 85 εκτάρια καταπράσινους κήπους (αν και βρίσκεται στην έρημο!!!). Το ξενοδοχείο διαθέτει 302 δωμάτια και 92 σουίτες. Επιπλέον, διαθέτει 16 Palace Suites στον έκτο και έβδομο όροφο. Οι τιμές προσφορών ξεκινούν από 300 δολάρια τη βραδιά!

Στην πραγματικότητα δεν αναγνωρίζονται ξενοδοχεία με περισσότερα από 5 αστέρια, ωστόσο το Emirates Palace είναι από τα μέτρημένα στα δάχτυλα ξενοδοχεία που διεκδικούν αυτόν τον τιμητικό χαρακτηρισμό.
Κάντε online Emirates Palace Abu Dhabi Αμπού Ντάμπι και να εξοικονομήσετε χρήματα. Σύστημα κρατήσεων μας παρέχει φτηνές τιμές για κράτηση δωματίου σε Emirates Palace Abu Dhabi Αμπού Ντάμπι. Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου, τις εγκαταστάσεις, ελέγξτε διαθέσιμα δωμάτια για τις ημερομηνίες και κάντε Emirates Palace Abu Dhabi Αμπού Ντάμπι σε χαμηλή τιμή. Το σύστημά μας είναι ασφαλής και εντελώς δωρεάν. Πληρώνετε στο ξενοδοχείο, η ακύρωση είναι δωρεάν.

πηγη εν λευκο και Hotel Emirates Palace Abu Dhabi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...