Τραγική ειρωνεία: Την Παρασκευή, η Whitney τραγουδούσε "Yes, Jesus Loves Me". (Βίντεο)

Η τελευταία live ερμηνεία της Whitney Houston προκαλεί ανατριχίλα. Και λόγω της σημερινής είδησης του θανάτου και λόγω αυτού ακριβώς που τραγούδησε. Η Whitney Houston βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο "Kelly Price & Friends Unplugged: For the love of R&B?", σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι..

εν αναμονή των σημερινών Grammy Awards και τραγούδησε ένα gospel κομμάτι. Όλα καλά μέχρι εδώ; Στο κομμάτι, η Whitney, ώρες πριν πεθάνει, τραγουδούσε "Yes, Jesus Loves Me". Μοιάζει με αρρωστημένο αστείο, αλλά είναι αλήθεια.Με αυτήν τη λακωνική φράση, εκπρόσωπος της διάσημης και πολυβραβευμένης Γουϊτνει Χιούστον, επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας και  ηθοποιού, της οποίας η δόξα απογειώθηκε τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄'90.
Η καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον ή "φωνή" όπως την αποκαλούσαν αρκετοί, απογειώθηκε τις δεκαετίες του '80 και του '90. Τα τραγούδια "I wanna dance with somebody" και "I will always love you", το οποίο είναι τα σάουντρακ της βραβευμένης ταινίας "Σωματοφύλακας" την καθιέρωσαν στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Κέρδισε βραβεία Γκράμι, Έμι καθώς και πολλά άλλα.
Η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν τραγουδίστρια των γκόσπελ και των μπλουζ ενώ πνευματική της μητέρα ήταν η διάσημη Αρίθα Φράνκλιν. Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι το 1963 και ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του θεάματος ως μοντέλο. Μεταπήδησε στη μουσική βιομηχανία και κατά καιρούς εργαζόταν και ως ηθοποιός.
Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της είχε καθοδική πορεία γεγονός το οποίο την είχε οδηγήσει σε πολλά αδιέξοδα.
Το οξύμωρο της ταραχώδους ζωής της, κυρίως λόγω των προβλημάτων που δημιουργούσε ο εθισμός της και οι αλλεπάλληλες αποτοξινώσεις της, είναι ότι πέθανε λίγες ημέρες πριν από την απονομή των βραβείων Γκράμι, ενώ, λέγεται, ότι είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί σε ένα πάρτι - προεόρτιο της τελετής απονομής των γνωστώτερων και σημαντικώτερων για την ποπ μουσική βραβείων.
Whitney Houston: ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ
Γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1963 και έφυγε από τη ζωή 11 Φεβρουαρίου του 2012. Αμερικανή τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, και μοντέλο. Το 2009, η Χιούστον ήταν η πιο βραβευμένη γυναίκα όλων των εποχών, σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
Ανάμεσα στην λίστα των βραβείων της περιλαμβάνονται δύο βραβεία ΕΜΜΥ, έξι βραβεία Grammy, 30 Μουσικών Βραβείων Billboard, 22 αμερικανικά βραβεία μουσικής ανάμεσα σε συνολικά 415 βραβεία που της απονεμήθηκαν.
Η Χιούστον ήταν επίσης μια τραγουδίστρια με  τις μεγαλύτερες πωλήσεις ανά το κόσμο, έχοντας πουλήσει πάνω από 170 εκατομμύρια άλμπουμ, singles και βίντεο.
Η Χιούστον ξεκίνησε να τραγουδά στο New Jersey στην χορωδία μιας εκκλησίας σε ηλικία 11 ετών. Μετά άρχισε να τραγουδά, παράλληλα με τη μητέρα της σε νυχτερινά κέντρα στην περιοχή της Νέας Υόρκης, που ανακαλύφθηκε από την εταιρία «Arista Records» και τον Clive Davis.

πηγη
Whitney Houston for Grammys 2012 από patagooos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...