Ελληνικές αμυντικές δαπάνες: ποια λιτότητα; ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ????? 5,85 δισεκατομμύρια.Αμυντικές δαπάνες

Πάνω από 1.100 εκθέτες στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Συστημάτων του κόσμου.
Η IDEX 2013, άνοιξε τις πύλες της, την Κυριακή, στο Άμπου Ντάμπι και φιλοξενεί τα πιο

President Obama Speaks on the Sequester Video

President Obama urges Congress to take action to avoid the automatic budget cuts scheduled to hit next Friday if lawmakers fail to find a path forward on balanced deficit reduction.

Correa: Neo-colonial West pushes Ecuador to backtrack on Assange

Ecuador's leader Rafael Correa is celebrating, having secured a third term as the country's President. Our colleagues from RT's Spanish Channel spoke to the newly re-elected leader. Among other issues, they asked him about his take on the future of the world's top whistleblower and Wikileaks editor Julian Assange, who remains holed up in the Ecuadorian embassy in London.

Κούβα: Ο Φ. Κάστρο χαιρέτισε την επιστροφή του Τσάβες στη Βενεζουέλα

Ο Κουβανός ηγέτης Φιντέλ Κάστρο χαιρέτισε σήμερα την επιστροφή του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες στο Καράκας έπειτα από την «μακρά και αγωνιώδη απουσία» του επί δύο μήνες και πλέον από τη χώρα του,

Παπούλιας: Στις δύσκολες ώρες φαίνονται οι φίλοι - Ολάντ: Πραγματικά φτάσατε στα όριά σας

«Σας υποδεχόμαστε εγκάρδια με ειλικρινή αισθήματα φιλίας σε έναν αληθινό φίλο του ελληνικού λαού». Με την προσφώνηση αυτή υποδέχτηκε το Φρανσουα Ολάντ ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που πρόσθεσε: «Σταθήκατε δίπλα μας αυτή τη δύσκολη περίοδο και όπως λεέι ο ελληνικός λαός,

Γαλλική στήριξη μεταρρυθμίσεων - Συζήτηση και για ΑΟΖ - Σαμαράς: Ψήφος εμπιστοσύνης της Γαλλίας

Tους στενούς δεσμούς συνεργασίας και φιλίας που συνδέουν τους δυο λαούς υπενθυμίζοντας τη στήριξη που έχει προσφέρει η Γαλλία στο παρελθόν αλλά και σήμερα στη χώρα μας υπογράμμισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Γάλλο Πρόεδρο

Μοντέρνα δημοκρατία στην Κούβα ζητά η Σάντζεζ

Η διάσημη Κουβανή μπλόγκερ, γνωστή για τις επιθέσεις της κατά της διακυβέρνησης Κάστρο, Γιοάνι Σάντσεζ, δήλωσε από την Βραζιλία ότι η χώρα της θα προχωρήσει μόνο αν εγκαθιδρυθεί μία μοντέρνα δημοκρατία και ότι ελπίζει πως τα εγγόνια της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ελευθερίες που η ίδια στερείται.

Πανηγυρισμοί για την επιστροφή Τσάβες στη Βενεζουέλα

Οι υποστηρικτές του Ούγκο Τσάβες πανηγυρίζουν για την επιστροφή του στη Βενεζουέλα. Πληροφορήθηκαν την είδηση μέσω Τwitter και βγήκαν στους δρόμους για να τραγουδήσουν και να φωνάξουν συνθήματα υπέρ του.

Ισπανία: Γυναίκα αυτοπυρπολείται μέσα σε τράπεζα

Μία γυναίκα στην Ισπανία αυτοπυρπολήθηκε μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Βαλένσια για να της παρασχεθεί φροντίδα για εκτεταμένα εγκαύματα που κάλυπταν το μισό της σώμα.

Red Bull News: Mountain Bike Chronicles : FINALE - Red Bull Rampage - Episode 15

Watch the recap clip of the 2013 FIA World Rally Championship stop in Sweden, featuring drivers Sébastien Loeb, Mads Østberg, and Sébastien Ogier.

FIA World Rally Championship - Sweden 2013..
The Red Bull X-Fighters World Tour is back in 2013, with 6 stops on 4 continents. Tes Sewell, the Sport Director of Red Bull X-Fighters, announces the six locations of 2013. See if the best FMX series in the world is coming to a city near you!

Εγκλήματα πολέμου στη Συρία καταγγέλλει ο ΟΗΕ

Οι ερευνητές του ΟΗΕ κατηγορώντας τόσο την κυβέρνηση της Συρίας και την αντιπολίτευση για τη

Μέχρι και οι λαϊκές θα απεργήσουν…Παραλύει η χώρα την Τετάρτη


Μετ’ εμποδίων θα γίνουν  την Τετάρτη οι μετακινήσεις και οι συναλλαγές με το δημόσιο και τις τράπεζες   λόγω της 24ωρης πανελλαδική απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ,

Με στόχο την στήριξη και τις επενδύσεις

Την στήριξη του στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για έξοδο από την οικονομική κρίση θα εκφράσει ο Γάλλος Πρόεδρος στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του στην χώρα μας.

Εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη σε όλα τα ΜΜΕ

Μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στην

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας πάνε Σουηδία!

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι οι μεγάλοι νικητές του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον. Alcohol is free και η ελληνική συμμετοχή είναι έτοιμη για τη Σουηδία.

Το νέο αμόρε της Pippa

Είναι 35 χρονών, χρηματιστής, ένας άνδρας του λαού, όπως θα λέγαμε, κι όμως φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Φαίνεται πως η Pippa μετά τα φλερτ με τους πιο πλούσιους γόηδες.