Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας πάνε Σουηδία!

Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είναι οι μεγάλοι νικητές του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον. Alcohol is free και η ελληνική συμμετοχή είναι έτοιμη για τη Σουηδία.


Σε ένα λαμπερό eurostage στο Γκάζι σε ενα μοναδικό Mad show στο οποίο ένωσαν τις δυνάμεις του η ΕΡΤ και το MAD, η Ελλάδα επέλεξε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Σουηδία. Την αυλαία του σόου άνοιξε η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντίμα Μπιλάν, τη Ρουσλάνα, τη Μαρία Σερίφοβιτς και τον Αλεξάντερ Ρίμπακ. Η σκηνοθετική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού δημιούργησε ένα άψογο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή με άνεση άρχισαν την παρουσίαση του τελικού μιλώντας κυπριακά αλλά και αγγλικά. Με μοναδικές δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, η τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση καθώς έδειξε ότι μπορεί να υπηρετήσει με επαγγελματισμό όποιο ρόλο της αναθέσουν.

Μέλη της επιτροπής, Πρόεδρος η διεθνής τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος, ο αρχιμουσικούς Ανδρέας Πυλαρινός, η διευθύντρια προγράμματος ελληνικής ραδιοφωνίας Μαρία Λαχανά, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του MAD Ρεγγίνα Κουρή.

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα που τραγούδησε μαζί με τη Ρουσλάνα το Wild Dances, το τραγούδι που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2004. Η νικήτρια του 2007 η σέρβα Μαρίγια Σερίφοβιτς τραγούδησε μαζί με τις Μέλισσες το «Molitva». Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ που το 2009 κέρδισε για τη Νορβηγία τον διαγωνισμό με ρεκόρ βαθμών, τραγούδησε με τον Κώστα Μαρτάκη το Fairytale. O Ντίμα Μπιλάν νικητής του διαγωνισμού το 2008 τραγούδησε μαζί με την Ντέμυ το Believe.

Λαμπερή όσο ποτέ η Έλενα Παπαρίζου, ερμήνευσε μαζί με τους Vegas το My Number One, το τραγούδι που το 2005 έφερε το έπαθλο της Eurovision στην Αθήνα.

Πρώτη από τους διαγωνιζόμενους ανέβηκε στο Stage η Θωμαή Απέργη με το One Last Kiss. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε ένα σέξι μακρί φόρεμα με τεράστια αστέρια και σκισίματα που διέγραφαν τις καμπύλες της. Δεύτεροι βγήκαν ο Alex Leon με την Τζορτζίνα και το Angel τους. Τρίτοι κατά σειρά εμφανίστηκαν οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και ξεσήκωσαν το κοινό. Τελευταία ανέβηκε στην πίστα η Αγγελική Ηλιάδη με σούπερ σέξι λευκή μάξι τουαλέτα και τις Χίλιες και μια Νύχτες της.

Αν και πριν από ένα χρόνο πολλά είχαν ακουστεί για τη σχέση τους φέτος εμφανίστηκαν μαζί. Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου τραγούδησαν τις περσινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στον ελληνικό τελικό παρουσιάστηκε η συμμετοχή της Κύπρου. Η Δέσποινα Ολυμπίου με την μπαλάντα «Αν με θυμάσαι;» είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη διαφορά.

Η διεθνής Βίκυ Λέανδρος ερμήνευσε «Το μυστικό» ενώ αμέσως μετά τραγούδησε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου το κλασσικό Apres Toi.



Real Media

Εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη σε όλα τα ΜΜΕ

«Δεν θα παραδεχόμουν πως είμαι ζευγάρι με συνάδελφο»


Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ!

«Είχα σχέση με 14 χρόνια μεγαλύτερο»





Ποιο ζευγάρι δεν χόρεψε στον τελικό του Dancing;





Ακούστε την «Ελληνοφρένεια» που μεταδόθηκε στι









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...