PEUGEOT CITYSTAR 150, 2014: AΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Με εμφάνιση που θυμίζει μεγαλύτερου κυβισμού σκούτερ, το μεσαίων διαστάσεων Peugeot Citystar 150 έφτασε στην Ελλάδα με τιμή 2.489 ευρώ. Προικισμένο με χαρίσματα από την κατηγορία των maxiscooter, το νέο Citystar 150 συνδυάζει πολυτέλεια, πρακτικότητα και βολικές διαστάσεις, με στόχο την ευελιξία στην κυκλοφορία της πόλης ,

YAMAHA MAJESTY 250, 2015: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

Μετά τον ερχομό του Yamaha Majesty 155 S, που εισάγεται στην Ευρώπη και την Ελλάδα με τον κινητήρα των 125 κυβικών σαν Majesty S, η Yamaha σκέφτεται σοβαρά να εισάγει και το Majesty 250. Nα υπενθυμίσουμε ότι το Yamaha Majesty 250 ήταν ένα από τα πρώτα γιαπωνέζικα και το πρώτο πετυχημένο maxi scooter της Yamaha.

H Rihanna θέλει να αγοράσει την Liverpool!

Ζήτησε την συμβουλή του πολύ καλού της φίλου Didier Drogba
Η Pop Diva της showbiz Rihanna φαίνεται πως θέλει να ασχοληθεί και με άλλους χώρους εκτός από αυτόν του θεάματος.

Η τραγουδίστρια είχε δείξει κατά την περίοδο του mundial της Βραζιλίας πόσο φανατική οπαδός είναι με το ποδόσφαιρο, και τώρα θέλει να εμπλακεί πιο βαθιά στο θέμα.

Lana Del Rey: Ακυρώνει την συναυλία της στο Ισραήλ

«Η τραγουδίστρια και οι συντελεστές ήθελαν πραγματικά να έρθουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» έγραψε εκπρόσωπος τύπου της διοργανώτριας εταιρίας
Το όνομα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Lana Del Rey, προστίθεται στη λίστα καλλιτεχνών που ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στο Ισραήλ.