Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έφτασε στον Λευκό Οίκο με... άμαξα!

Ton Friday, First Lady Michelle Obama and Sasha and Malia Obama took delivery of the White House Christmas tree.

Λ. Κατσέλη:Ομιλία στο 1ο συνέδριο της Κοινωνικής Συμφωνίας- Να αγωνιστούμε για ένα προοδευτικό μέτωπο ανατροπής

«Το φάρμακο της μνημονιακής πολιτικής σκοτώνει» και «δεν υπάρχουν περιθώρια ολιγωρίας και αδράνειας», είπε
Την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου προοδευτικού μετώπου ανατροπής, το οποίο θα αναλάβει την αναγέννηση της χώρας, υπογράμμισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο 1ο Συνέδριο του κόμματος.

Με 3-0 επικράτησε άνετα ο Αστέρας του Παναιτωλικού

Στην αυλαία της 13 αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και πέτυχε τρία τέρματα έναντι του Παναιτωλικού

ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ... ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ Ο Ελληνας που σνόμπαρε 10 εκατ. $

Το μυθικό ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων άφησε στο τραπέζι ένας Ελληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, ο οποίος αρνήθηκε να πουλήσει το κτίριο για να μετατραπεί σε ουρανοξύστη.
«Οταν ήρθε η ώρα να μπουν οι υπογραφές διαπίστωσα ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τους φόρους, που έφταναν τα 480.000 δολάρια. Αυτό με έκανε να αρνηθώ. Εφυγα και γύρισα τρέχοντας στο εστιατόριό μου», λέει ο Λούις Γριτσίπης (στη φωτογραφία με την οικογένειά του)

Τι είπε στο Tedx Athens Ο 18χρονος Έλληνας που είπε «όχι» στο ΜΙΤ και το Imperial

Προτίμησε να φοιτήσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο - Δημιούργησε ένα ρομποτικό χέρι που βοηθάει ανθρώπους με περιορισμένη κίνηση – Η εφεύρεσή του στις 15 καλύτερες του κόσμου
Η απόφασή του ίσως κάποιος τους εκπλήξει ή άλλους να τους εντυπωσιάσει. Πάντως ο 18χρονος Χάρης Ιωάννου είπε ένα βροντερό «όχι» σε μεγάλα Πανεπιστήμια όπως τα ΜΙΤ και Imperial, για να φοιτήσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο!

Με χιόνια κάνει ποδαρικό ο Δεκέμβριος- -Επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι

Δείτε πού θα χτυπήσει και πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία - Με χιόνια μας υποδέχεται ο Δεκέμβριος - Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Μεξικό-Κρέμασαν τα πτώματα δυο κοριτσιών από πεζογέφυρα-Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟ-ΚΑΡΤΕΛ

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι στην πόλη Fresnillo στο κεντρικό Μεξικό, όταν είδαν κρεμασμένα από μία πεζογέφυρα, τα πτώματα δυο κοριτσιών. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, μετά από τηλεφωνική καταγγελία, στις αρχές της εβδομάδας, οι αρχές ενημερώθηκαν για το μακάβριο θέαμα

Ζούμε με όσα βγάζαμε πριν 15 χρόνια Στη... «δραχμή» επέστρεψαν τα εισοδήματα των Ελλήνων

Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ δείχνουν ότι οι αποδοχές των εργαζομένων έχουν μειωθεί κατά 1,7% στο διάστημα 2000-2012
Ημέρες του 1999 (και ακόμα πιο πριν) ζουν πλέον οι Έλληνες, που προσπαθούν να επιβιώσουν με τα εισοδήματα που είχαν προ δεκαπενταετίας, αλλά με ... τις τιμές του 2012!

Sky News: Εξι νεκροί και 32 τραυματίστηκαν από συντριβή ελικοπτέρου σε παμπ της Γλασκώβης-

Έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 32 τραυματίστηκαν - σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News- μετά την χθεσινοβραδινή συντριβή ελικοπτέρου της αστυνομίας στην οροφή πολυσύχναστης παμπ στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Την ώρα του δυστυχήματος στην παμπ έπαιζε ζωντανά τοπικό συγκρότημα και εντός του κτηρίου βρισκόταν πάνω από 100 άτομα. Αρκετοί παραμένουν εγκλωβισμένοι.