Στην έκθεση του Τόκιο, ο βελτιωτικός οίκος Kuhl Racing παρουσίασε ένα GT-R σε χρυσή απόχρωση

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τα εξεζητημένα και ιδιαίτερα bodykit που τοποθετούν στα αυτοκίνητά τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Στην έκθεση του Τόκιο, ο βελτιωτικός οίκος Kuhl Racing παρουσίασε ένα GT-R σε χρυσή απόχρωση, με σκαλιστά σύμβολα στο αμάξωμα και πολύπλοκα μοτίβα. Το φινίρισμα ονομάζεται «3D Ultimate Engraving Metal Paint», με καλλιτέχνες και τεχνίτες να εργάζονται επί εβδομάδες για να τελειοποιήσουν το ανάγλυφο σώμα του αυτοκινήτου. 

Χιονοπτώσεις στην ανατολική Κρήτη Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στο νησί

Οι χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Κρήτης και οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του σημερινού καιρού.
Χιονοπτώσεις και χιονόνερο σημειώνονται, κατά διαστήματα, στο Οροπέδιο Λασιθίου και την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου. Λόγω του παγετού παρέμειναν κλειστά τα σχολεία στο Οροπέδιο, ενώ η πολιτική προστασία του δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα, προκειμένου να παρέμβει, άμεσα, εφόσον χρειαστεί, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πραξικόπημα Γ.Στουρνάρα: Ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτή τη χώρα;

 ΥΙΟΘΕΤΕΙ Η ΝΔ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ;
 Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για το πραξικόπημα που ετοίμαζε ο Γιάννης Στουρνάρας με σκοπό να “προστατεύσει” τα συναλλαγματικά αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδας από την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, υπονομεύοντας της επί της ουσίας, αλλά και αναλαμβάνοντας ρόλο... υπουργού Δημοσίας Τάξεως προέβη σε παρασκηνιακές κινήσεις για να σταλούν ένοπλοι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της Τράπεζας.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το θερινό πραξικόπημα Γ.Στουρνάρα κατά της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας

Την οργάνωση και την εκτέλεση πραξικοπήματος σε βάρος της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας από την Τράπεζα της Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα σε συνεργασία με εγχώρια κέντρα και απόστρατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, περιγράφουν με εντυπωσιακή ακρίβεια δύο αντιπολιτευόμενες κυριακάτικες εφημερίδες.