«Lonely Planet» Οι Black Sabbath στη Eurovision

Η Eurovision  δεν είναι  ροκ, αλλά μέταλ. Ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, συνέθεσε το τραγούδι με το οποίο η Αρμενία θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Το κομμάτι ονομάζεται «Lonely Planet» και θα το ερμηνεύσουν οι Dorians. 

Φουκουσίμα, δυο χρόνια μετά ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ


«Όσο η άνοιξη δεν έρχεται στις βορειοανατολικές περιοχές, δεν θα έρθει στην Ιαπωνία». Σε μήνυμά του προς τους συμπατριώτες του που μεταδόθηκε στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε καλεί σήμερα τον ιαπωνικό λαό να συνεχίσει να υποστηρίζει τους πληγέντες της 11ης Μαρτίου 2011. Της χειρότερης καταστροφής από την οποία δοκιμάστηκε η χώρα

BINTEO - Έτσι θα εκλέξουν τον Πάπα

Αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου, θα ξεκινήσει το κονκλάβιο, ώστε το Συμβούλιο των Καρδινάλιων να εκλέξει τον νέο ηγέτη της καθολικής Εκκλησίας. Η διαδικασία διέπεται από νόμους που δεν έχουν αλλάξει εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

10 τραυματίες από πυροβολισμούς στις Η.Π.Α

Περισσότεροι από δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο κέντρο της Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της αμερικανικής πρωτεύουσας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου

Συνδέει τις πόλεις Λα Παζ και Κορόικο της Βολιβίας. Είναι μία διαδρομή 41 χιλιομέτρων, κυριολεκτικά στο …χείλος του γκρεμού.

Τους ρίχνουν στη θάλασσα οι ταύροι! Video.

Αποτελεί το γεγονός της χρονιάς στην πόλη Denia στην Ισπανία. Οι κάτοικοι αφήνουν ελεύθερους στην πόλη τους ταύρους!

Το "ναζιστικό μυστικό" της Αυστρίας

Πάνω από το 40% των Αυστριακών αποδέχονται την χιτλερική περίοδο και την χαρακτηρίζουν «όχι και τόσο κακή», σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στο φως πρόσφατη δημοσκόπηση του Linz Market Institute.