Φωτογραφίες από το ιστιοφόρο με τα 700 κιλά κάνναβης στη Νίσυρο

Επτακόσια κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισε το Λιμενικό, πρωινές ώρες σήμερα, στο εσωτερικό ξύλινου ιστιοφόρου σκάφους, σημαίας Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή της Νισύρου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, απογευματινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του ανωτέρω σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά Νισύρου, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Με ποιο σταθμό συμφώνησε η Μαρία Χούκλη;

Πριν λίγη ώρα, η διευθύντρια του «Αθήνα 9.84», Νόνη Καραγιάννη, ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook την συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού με τη Μαρία Χούκλη. Η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.
«Είπε πολλά όχι.Είναι άλλωστε εκλεκτική. Ο Αθήνα 9.84 όμως της πάει και του πάει πολύ κι εκείνη. Απο τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου η κυρία Μαρια Χουκλη στο νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9.84. Λεπτομέρειες προσεχώς. Τα σέβη μας».

Επτά παραθαλάσσια σπίτια που όλοι ονειρεύονται να αποκτήσουν

Ένα σπίτι με θέα το Μεγάλο κανάλι της Βενετίας, μία κατοικία στα Μπαρμπάντος με ιδιωτική παραλία και εξωτικούς κήπους ή μία βίλα στην Ταϊλάνδη; Οι Financial Times αποφάσισαν την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη να μας ξεναγήσουν σε κάποια από τα ωραιότερα παραθαλάσσια σπίτια που η αξία τους στο κτηματομεσιτικό «χρηματιστήριο» χτυπάει... κόκκινο.

Ιράν: 11 μαθήτριες νεκρές σε τροχαίο με λεωφορείο

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι, από τους οποίους 11 μαθήτριες που θα συμμετείχαν σε αθλητική διοργάνωση, σκοτώθηκαν σήμερα σε τροχαίο, καθώς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε στο νότιο Ιράν, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.
Το λεωφορείο που κατευθυνόταν στην πόλη Σιράζ προκειμένου οι μαθητές να λάβουν μέρος σε αθλητική και πολιτιστική εκδήλωση, ανατράπηκε γύρω στις 04.00 το

Tο Κρεμλίνο ψάχνει για γυναίκα για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές

Το Κρεμλίνο φαίνεται πως θέλει να δώσει νέο χρώμα στις ρωσικές προεδρικές εκλογές του 2018, καθώς φαίνεται πως αναζητεί γυναικείες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν ως υποψήφιες για το προεδρικό αξίωμα. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς διαβάζοντας το δημοσίευμα της ρωσικής οικονομικής εφημερίδας Vedomosti, η οποία, επικαλούμενη πηγή προσκείμενη στην ρωσική προεδρία, γράφει ότι το Κρεμλίνο αναζητεί γυναίκα υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2018.