Ο Ντογιάκος, ο γιος.. του και το αφεντικό Βγενόπουλος

Θέτεις ερωτήματα σου λένε «έχεις στοιχεία»; Και όταν δείχνεις και τα στοιχεία τότε το επιχείρημα μετασχηματίζεται σε «γιατί αυτό είναι κακό»; Στη χώρα αυτή ξεχάσαμε ποιό είναι το καλό, το κακό, το νόμιμο, το ηθικό. Μοναδικό επιδιωκόμενο σε αυτή την τεχνητή σύγχυση, είναι να μην μπορείς να βρεις άκρη. Του Κώστα Βαξεβάνη Η «υπόθεση Βγενόπουλου» δεν ήταν ένα σκάνδαλο μόνο για όσα έκαναν ο επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του, αλλά και για τον τρόπο που έμεναν εκτός δικαστικής έρευνας και ελέγχου από τη Δικαιοσύνη

Ανατροπή και κορυφή για ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ατρόμητο

Τέλος στο αήττητο του Ατρόμητου έβαλε ο ΠΑΟΚ στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με το 6Χ6 στην έδρα του επικράτησε με 2-1 των «κυανόλευκων», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και με το «τρίποντο» αυτό «συγκατοικεί» στην κορυφή της Super League με την ΑΕΚ μετά από 11 αγωνιστικές.

Και δεύτερος θάνατος υπόπτου για το σκάνδαλο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της FIFA - Τον «γάζωσαν» ενώ έκανε ποδήλατο

Θύμα δολοφονίας έπεσε ο Αδόλφο Λάγος, όταν δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ και τον «γάζωσαν», με αυτός να είναι ο δεύτερος θάνατος υπόπτου για το σκάνδαλο της FIFA με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ.
Τραγικό θάνατο βρήκε ο αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού του Μεξικού, Televisa, Αδόλφο Λάγος. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (19/11) ο 69χρονος άνδρας έκανε βόλτα με το ποδήλατό του, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή, άνοιξαν πυρ και τον «γάζωσαν» και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Δύο Boeing 747 πουλήθηκαν μέσω του διαδικτυακού εμπορίου Alibaba..

Δύο αεροσκάφη Boeing 747 πωλήθηκαν σήμερα στην Κίνα έναντι 40 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ σε μια διαδικτυακή δημοπρασία, που οργάνωσε ο μεγαλύτερος ιστότοπος διαδικτυακού εμπορίου στη χώρα.
 
Τα αεροσκάφη ανήκαν σε μια εταιρεία μεταφορών, τη Jade Cargo International, η οποία πτώχευσε το 2013. Η πώληση ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Taobao, μια πλατφόρμα που ανήκει στον κολοσσό του διαδικτυακού εμπορίου Alibaba, την οποία αποκαλούν πολλές φορές «το κινεζικό eBay».

O κ. Στουρνάρας έπνιξε στην αδήλωτη πισίνα το πόθεν έσχες και τώρα πνίγει την αλήθεια

Ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας, αυτό το τέρας οικονομίας, που κατασκεύασε πισίνα 105 τετραγωνικών μέτρων με 4.500 ευρώ (!), δεν εμφανίζεται καθόλου οικονόμος σε κατηγορίες αν και τσιγγούνης σε πραγματικές απαντήσεις.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
1.Ο Γιάννης Στουρνάρας την εποχή που είναι Υπουργός Οικονομικών και επιβάλει ΕΝΦΙΑ, δεν δηλώνει στο πόθεν έσχες του, 150 τετραγωνικά μέτρα από τα 520 της βίλας του στη Σύρο.

Λευκωσία:Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο πλαίσιο της πέμπτης Συνόδου Κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου.

Με διαστημόπλοιο έμοιαζε ο αστεροειδής που πέρασε από το ηλιακό μας σύστημα

Ο πρώτος αστεροειδής που επισκέφθηκε το ηλιακό μας σύστημα, προερχόμενος από το διαστρικό χώρο, ήταν πραγματικά πολύ παράξενος.
Οι αστρονόμοι που τον παρακολούθησαν με το «Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο» (VLT) του Ευρωπαϊκού Νοτίου Αστεροσκοπείου (ESO) στη Χιλή, ανακάλυψαν ότι το σχήμα του είναι πολύ μακρύ και πεπλατυσμένο, μοιάζοντας με μακρύ διαστημόπλοιο.

Καλώς ήρθατε στο Ναυτικό Σαλόνι 23-27 Νοεμβρίου 2017, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ το κορυφαίο ναυτικό γεγονός της χρονιάς ανοίγει τις πύλες του από Πέμπτη 23 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Λίγες μέρες έμειναν ακόμα όπου οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ναυτικής αγοράς, θα υποδεχτούν στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, το φανατικό κοινό του κλάδου. Ο μεγάλος και αυτή τη χρονιά, αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό Σαλόνι, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Οι οπαδοί της επίπεδης Γης ζουν ανάμεσά μας

Προ ημερών ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο. Το ενδιαφέρον ήταν όχι τόσο το αντικείμενο του συνεδρίου, όσο το ότι υπήρξαν άνθρωποι που το παρακολούθησαν με προσήλωση. Ο τίτλος του συνεδρίου «Διεθνής Συνδιάσκεψη Επίπεδης Γης 2017» τα λέει όλα...
Το συνέδριο -το πρώτο διεθνές του είδους του- πραγματοποιήθηκε στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνα με βασικό στόχο να προωθήσει την «ριζοσπαστική» ιδέα ότι η Γη δεν είναι σφαιρική αλλά επίπεδη.