Η σημαία των ΗΠΑ κυμματίζει και πάλι στην πρεσβεία στην Αβάνα (Φωτό+Βίντεο)

Αμερικανοί Πεζοναύτες ύψωσαν την αμερικανική σημαία στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κούβα για πρώτη φορά εδώ και 54 χρόνια, σε μια τελετή με επικεφαλής τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι η οποία σηματοδότησε την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Αβάνα.

Αυτή είναι η νέα μεγαλύτερη αεροπορική πτήση όλων των εποχών με το πλέον πολυτελές Boeing

Ο τίτλος της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα αεροπορικής πτήσης, εκτελείται από την εταιρεία Qantas και είναι η A380 από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας στο Ντάλας των ΗΠΑ η οποία έχει διάρκεια 17 ωρών και καλύπτει 8.578μίλια non-stop.
To ρεκόρ όμως αυτό έρχεται τώρα να καταρρίψει η αεροπορική εταιρεία Εmirates η οποία μέχρι τώρα εκτελεί την τέταρτη κατά σειρά μεγαλύτερη πτήση, αυτή από το Ντουμπάι στο Λος 'Αντζελες των ΗΠΑ.

Greeks abort temple construction in Turkey due to economic crisis – 1,800 years ago

An international team of experts is examining a temple in the ancient city of Euromos, which is thought to have been left unfinished because of an economic crisis Work has started on the restoration of the Zeus Lepsynos Temple in the ancient city of Euromos, located in the western province of Muğla’s Milas district, with the Culture and Tourism Ministry and the General Directorate of Cultural Heritage and Museums as main sponsors.

Τουρκία: Κυκλοφοριακό χάος λόγω πρότασης γάμου

Σε συλλήψεις των υπευθύνων για το εκτός επόχής κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αγκυρα, προέβη η τουρκική αστυνομία αδιαφορώντας για το εάν επρόκειτο για επίδοξο γαμπρό και επτά φίλους του.

Βαρουφάκης: Παραδίδω την έδρα μου αν το ζητήσει ο πρωθυπουργός (vid)

Την αντίθεση του στην ψήφιση της συμφωνίας δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε σύντομη παρέμβαση του στο κοινοβούλιο ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι είναι έτοιμος να παραδώσει την έδρα του αν του το ζητήσει ο πρωθυπουργός «με ένα νεύμα του».

Την αντίδραση Λαφαζάνη προκάλεσαν οι «βελτιωτικές ρυθμίσεις» του Δ. Μάρδα (vid)

Από τις σημαντικότερες αλλαγές που επέρχονται με την τροπολογία είναι η διεύρυνση των κατηγοριών των οφειλών που εμπίπτουν στις ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Έτσι πλέον υπάγονται και οι εξής:
  • Βεβαιωμένες οφειλές προς την Εφορία
  • Βεβαιωμένες οφειλές προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διάλογος Τσίπρα-Μεϊμαράκη σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών (vid)

Στη δευτερολογία του στη συζήτηση στη Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποσαφήνισε ότι δεν ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα εκλογές αλλά να σταθεροποιήσει το κλίμα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι υπουργοί όπως ο κ. Βούτσης και η κα Γεροβασίλη έχουν μιλήσει για εκλογές σε τηλεοπτικές εμφανίσεις τους και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: «Ή θα δημιουργήσετε κλίμα σταθερότητας μαζεύοντας τους υπουργούς σας και την πρόεδρο της Βουλής ή θα βρείτε άλλη λύση«.

Α. Τσίπρας: Δεν υπήρχε καμιά εναλλακτική λύση – Προσχήματα θέτει ξανά και ξανά ο Σόιμπλε (vid)

«Σήμερα κλείνει ένας πρώτος κύκλος μιας σκληρής επίπονης, εξαντλητικής διαδικασίας που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη με τη συγκρότηση αυτής της κυβέρνησης. Σήμερα έχουμε ένα εντελώς νέο οικονομικό και πολιτικό τοπίο και με βάση την πραγματικότητα οφείλουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα».

Η playlist που θα φέρει την παραλία στο σπίτι σου! vds

Ο Αύγουστος είναι στα μέσα του και εσύ ακόμη είσαι στην (άδεια) Αθήνα; Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ και σου προτείνουμε την καλοκαιρινή playlist που θα φέρει το κύμα στο… μπαλκόνι σου και θα σε κάνει να ετοιμάσεις βαλίτσες!
Τραγούδια που θα χορέψεις στο beach bar, που θα σε κάνουν να ερωτευτείς, που θα σε ταξιδεύσουν σε προορισμούς βγαλμένους από παραμύθι.

H τέλεια playlist: Tραγούδια που θα ακούσεις πριν βγεις έξω με τις φίλες σου

Πριν βγεις έξω πρέπει να φτιάξεις το τέλειο mood! Μόνο  έτσι θα περάσεις την νύχτα σου όπως πρέπει! 
Θα χορέψεις την ώρα που θα ετοιμάζεσαι και θα ανέβεις ψυχολογικά! 
Η λίστα περιέχει τραγούδια παλιά και καινούρια! Όλα για να πάρεις τα vibes που σου είναι απαραίτητα!