Στο έλεος της κακοκαιρίας Γαλλία, Ιρλανδία και Σλοβενία --Βίντεο: Θρίλερ με φορτηγό πλοίο στη Γαλλία που έχει κοπεί στα δύο

Τεράστια κύματα σαρώνουν τις ακτές της Βρετάνης στη βορειοδυτική Γαλλία.

Σπίτια και μαγαζιά έχουν πλημμυρίσει και δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα από τα σφοδρότερα κύματα κακοκαιρίας.

Ποια ζευγάρια κάνουν (σχεδόν) κάθε μέρα σεξ;- -Άσχημα νέα για τα ζευγάρια που είναι σε μακροχρόνια σχέση....

Σύμφωνα με νέα έρευνα, τα ζευγάρια που βρίσκονται ακόμα στην… αρχή του έρωτά τους καταφέρνουν σε καθημερινή βάση να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στο… κρεβάτι!

Πότε όμως αρχίζει να «τρεμοπαίζει» η φλόγα;
Μετά από 1 χρόνο σχέσης , η σεξουαλική επιθυμία του ζευγαριού φαίνεται να μειώνεται αισθητά, ενώ αν καταφέρουν να μείνουν μαζί για αρκετά χρόνια η συχνότητα που κάνουν σεξ πέφτει κατακόρυφα.

Fabiana Semprebom: Δεν έχουν τέλος οι Βραζιλιάνες καλλονές

Η Semprebom γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια από Βραζιλιάνο πατέρα και Ιταλοαμερικανίδα μητέρα. Ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ στην εφηβική ηλικία, όταν την ανακάλυψε ο υπεύθυνος ενός γραφείου μοντέλων την ώρα που ψώνιζε με τη μητέρα της
Για τα νέα μαγιό του επόμενου καλοκαιριού γνωστής εταιρείας πόζαρε η Βραζιλιάνα καλλονή Fabiana Semprebom, η οποία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας της που κάνουν διεθνή καριέρα.

Νέα Υόρκη Candice Swanepoel-Karlie Kloss: Οι πιο σέξι οικοδέσποινες

Οι δυο καλλονές της Victoria's Secret πόζαραν με νάζι στο φωτογραφικό φακό, μοιράζοντας φιλιά δεξιά και αριστερά
Λίγες μέρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το κατάστημα της Victoria’s Secret στη Herald Square, στη Νέα Υόρκη, γιόρτασε την Bombshell Day σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αργολίδα: Κινητοποιήσεις από τους αγροτοκτηνοτρόφους - -Στα μπλόκα κατευθύνονται αγρότες με τα τρακτέρ τους

Με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα κινήθηκαν προς την εθνική οδό κι απέκλεισαν για δύο ώρες το δρόμο σύνδεσης των αρχαιολογικών χώρων
Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται την Τετάρτη οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αργολίδας, όπου ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου τους, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του χωριού Ανυφί.

Λουτράκι: Ληστές «χτύπησαν» και τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ

Οι δύο ληστείες με συνολική λεία ύψους 11.000 ευρώ σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών
Με διαφορά λεπτών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης δύο ληστείες, στα υποκαταστήματα του ΟΤΕ και της ΔΕΗ, στο Λουτράκι.

Bloomberg: Σχέδιο της ΕΕ για επέκταση των δανείων για 50 χρόνια και μείωση των επιτοκίων - Ανοδικό ξέσπασμα +2,27% στις 1.240 μονάδες

Οι αποφάσεις θα ληφθούν το Μάιο ή τον Ιούνιο και θα περιλαμβάνουν και νέο δάνειο 13-15 δισ. ευρώ για το χρηματοδοτικό κενό του 2014-5 σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους - Δεν υπάρχουν σχέδια για την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ ο Παύλος Χαϊκάλης και τα αθλητικά σωματεία Αρη και Ηρακλή

Αγρότες οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες το 2013, ακολουθούν οι εργολάβοι, οι εμπορικές επιχειρήσεις, οι έμποροι αγροτικών προϊόντων και οι γιατροί - Δείτε τον πίνακα με τους παραβάτες και τα ποσά που απέκρυψαν - 68 Έλληνες έκρυψαν στην Ολλανδία 1,5 εκατ.ευρώ
«Φωτιά» πήραν οι έλεγχοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατά το 2013. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους ελέγχους, έτσι και σε πολλούς που έγιναν πέρυσι βρέθηκαν αρκετά «λαβράκια» σε όλη τη χώρα. 

ΟTE My WiFi ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Δωρεάν Ιντερνετ και έξω από το σπίτι

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω σημείων WiFi (WiFi hotspots) και έξω από το σπίτι τους, δίνει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play με τη νέα υπηρεσία “ΟΤΕ My WiFi, σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon.

Όχι στην πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ - -«Δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ η Τουρκία»

Η καγκελάριος Μέρκελ εμμένει στις επιφυλάξεις για μια πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. Στη συνάντησή της με τον τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν έκανε λόγο «για διαδικασία με ανοιχτό αποτέλεσμα».

Συγκοινωνιακό χάος και...κουτουλιές λόγω απεργίας του μετρό στο Λονδίνο

Χάος επικρατεί στο Λονδίνο, εξαιτίας 48ωρης απεργίας του προσωπικού στον υπόγειο σιδηρόδρομο που παρέλυσε την βρετανική πρωτεύουσα.
Συγκοινωνιακό χάος και...κουτουλιές λόγω απεργίας του μετρό στο Λονδίνο

Στη δημοσιότητα νέες εικόνες από την ανάπλαση του Γκεζί

Νέες εικόνες έδωσε ο δήμος της Κωνσταντινούπολης από την ανάπλαση του πάρκου Γκεζί που το καλοκαίρι πυροδότησε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και σφοδρές συγκρούσεις που στοίχισαν τη ζωή έξι ανθρώπων.

Από Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου Οργή οδηγών για τα διπλά διόδια σε είσοδο και έξοδο της Αθήνας

Δείτε πού και πόσο αυξήθηκαν οι τιμές - Ποιοι οι νέοι σταθμοί - Φωτογραφικές κάμερες θα καταγράφουν όσους αποφεύγουν να καταβάλλουν το τίμημα
Με νέα επιβάρυνση έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τις 5 Φεβρουαρίου, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός πλέον θα καταβάλλουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις σε Ελευσίνα και Ισθμό.

Σεϊντά Γιλντιρίμ: Η... επικίνδυνη συνήγορος του Φιλιππίδη με πελάτες μαφιόζους και μεγαλοαπατεώνες

Στην Τουρκία έχει τη φήμη της σκληρής ποινικολόγου - Στο πελατολόγιό της εκτός από ανθρώπους της τουρκικής μαφίας, «σκοτεινούς» επιχειρηματίες και πρωταγωνιστές σκανδάλων, φιγουράρει πια και ο Αγγελος Φιλιππίδης
Την πλέον αμφιλεγόμενη ποινικολόγο της Τουρκίας επέλεξε για τη υπεράσπισή του ο Άγγελος Φιλιππίδης.

Ηurrietdailynews.com.Former CEO of Greek Postal Bank extradited to face charges after arrest in Turkey

The former chief executive of the Hellenic Postbank, being investigated over an unsecured loans scandal, returned to Greece on Feb. 5 to face charges following his arrest in Istanbul last month, officials said.

Angelos Filippidis was arrested at Athens airport and will be taken to a prosecutor later in the day, a justice source told AFP.

He had been arrested in Turkey in January under an international warrant and spent the ensuing three weeks in an Istanbul prison.

Οι τουρκικές αρχές προχώρησαν σε απέλαση του Α. Φιλιππίδη

«Ήλθα οικειοθελώς», δήλωσε ο κ. Φιλιππίδης ενώ περνούσε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, με δικαστικές πηγές ωστόσο να δηλώνουν πως απελάσή του από το τουρκικό έδαφος διατάχθηκε από μετά από σχετικό σήμα που απέστειλε στις τουρκικές Αρχές η εισαγγελία Εφετών της Αθήνας μέσω Interpol.

Φιλιππίδης: «Ηρθα οικειοθελώς» – Δικαστές: «Απελάθηκε»

Εφτασε με πτήση των τουρκικών αερογραμμών στην Αθήνα - Από την Αστυνομική Διεύθυνση, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα στην Ευελπίδων
Στην Ευελπίδων βρίσκεται αυτή την ώρα μεταφέρθηκε ο Αγγελος Φιλιππίδης μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με πτήση των τουρκικών αερογραμμών στις 8.58 το πρωί.