Έρχεται η κακοκαιρία «Φοίβος» με βροχές και καταιγίδες Τα κύρια χαρακτηριστικά της- Δείτε τους χάρτες

Δύο διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά θα επηρεάσουν τον καιρό της Ελλάδας έως την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας «Φοίβος», όπως ονομάστηκε από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), θα είναι οι βροχοπτώσεις σχεδόν στο σύνολο της χώρας, καθώς επίσης οι καταιγίδες και οι κατά τόπους χαλαζοπτώσεις που θα σημειωθούν -κατά κύριο- λόγο σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.
Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

To ιπτάμενο… τζετ σκι κάνει πραγματικότητα το όνειρο της πτήσης

FlyNano λέγεται και είναι σαν υβρίδιο αεροπλάνου και τζετ-σκι, μια καθαρή τρέλα του ανθρώπου που μπορούν μάλιστα όλοι να δοκιμάσουν.
Δεν απαιτεί καν δίπλωμα πιλότου, αφού μιλάμε για μια πανάλαφρη ιπτάμενη συσκευή 70 κιλών με ηλεκτρικό μοτέρ. Όσο για την ταχύτητά της στον αέρα, αγγίζει ακόμα και τα 120 χλμ/ώρα!

12χρονη Πολυτεχνίτισσα μικρή φτιάχνει ηλεκτρικό σκάφος από το μηδέν

Βρήκε ένα πλαστικό σκαφάκι με πεντάλ και το μετέτρεψε σε σωστό μηχανοκίνητο σκάφος, εφαρμόζοντας στην πράξη τη μαγεία της μηχανικής.
Ο λόγος για τη 12χρονη Mikalah από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, που είναι γνωστή στη χώρα διατηρώντας το δικό της κανάλι στο YouTube (Invent With Mikky) και παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς και τηλεοπτικά σόου ως νεαρή εφευρέτρια.

Και κατόπιν έλεγξε την ηλεκτρική δημιουργία της στο νερό:

Πώς ένας 27χρονος Έλληνας έγινε εκατομμυριούχος σε μία μέρα-- Δείτε Βίντεο.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, Κώστας Τζούμας, κατάγεται από τα Ιωάννινα και ζει και εργάζεται στο Βερολίνο. Εδώ και αρκετό καιρό ο 27χρονος ιδρυτή της start up εταιρείας παροχής δεδομένων Data Artisans αποτελεί το μήλον της έριδος μεταξύ κολοσσών χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία του.
Το επιχειρηματικό πρότζεκτ του Τζούμα, το οποίο ιδρύθηκε το 2014, ειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στην προσφορά υπηρεσιών για ανίχνευση απάτης και στη βελτιστοποίηση επικοινωνίας με την πελατειακή βάση.

Ραντεβού Τσίπρα-Ερντογάν στην Τουρκία στις αρχές Φεβρουαρίου

Στις αρχές του Φεβρουαρίου αναμένεται να επισκεφθεί την Τουρκία ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στα επιτελεία Τσίπρα και Ερντογάν συζητούν τις ημερομηνίες και 5 με 7 Φεβρουαρίου.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της Προεδρίας της Τουρκίας Ιμπραήμ Καλίν, μιλώντας για το προσεχές πρόγραμμα του προέδρου Ερντογάν και την περιοδεία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές είπε -μεταξύ άλλων- ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, πρόκειται να επισκεφθεί την Τουρκία ο Αλέξης Τσίπρας.

Τώρα ο Καμμένος λέει ότι θα ψηφίσει πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το Σκοπιανό

Σε μία ύστατη προσπάθεια να διασωθεί εκλογικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τη συνάντηση του με τον Τάκη Μπαλτάκο είπε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να μπλοκάρει τη συμφωνία των Πρεσπών. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει με Παπαχριστόπουλο- Ζουράρι. Βίκυ Σαμαρά 22 Ιανουαρίου 2019 16:32 Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας εάν αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση του με τον πρώην γγ της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο.

Δανέλλης: Αν αρνηθούμε την κύρωση της Συμφωνίας θα γίνουμε οι αποσυνάγωγοι

Ο ανεξάρτητος βουλευτής προέβλεψε «απαξίωση κι απομόνωση» της χώρας μας αν δεν κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζοντας ότι η σταθερότητα της γειτονικής χώρας είναι προς το εθνικό συμφέρον της χώρας μας. Κώστας Παπαγιάννης 22 Ιανουαρίου 2019 15:04 «Αν οι γείτονες έχουν αλλάξει όνομα και Σύνταγμα κι εμείς αρνηθούμε την κύρωση θα γίνουμε οι αποσυνάγωγοι» προειδοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης προβλέποντας «απαξίωση κι απομόνωση» της χώρας σε περίπτωση που δεν κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών κι ενώ η Βόρεια Μακεδονία έχει

Συμφωνία των Πρεσπών: Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

«Εισπράξαμε το πολιτικό κόστος, είδατε τον κ. Καμμένο» επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος σημειώνοντας ότι «σεβόμαστε την συναισθηματική αντίδραση όσων αντιδρούν, σε αντίθεση με τους εμπόρους του Μακεδονισμού Α.Ε.»

Κώστας Παπαγιάννης

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Επιτροπή Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής κι αύριο το πρωί ξεκινά η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. «Εισπράξαμε το πολιτικό κόστος, είδατε τον κ. Καμμένο» τόνισε ο

Όσκαρ 2019: Σάρωσε με 10 υποψηφιότητες ο Λάνθιμος ( foto-video )

Υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας ο Γιώργος Λάνθιμος με το "Favourite" να φτάνει τις 10 υποψηφιότητες, όσες και το "Roma" και το "A Star is Born". Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι της 91ης τελετής της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 για τα φετινά βραβεία Όσκαρ, με τον Γιώργο Λάνθιμο να σαρώνει με 10 υποψηφιόττηες. Μεταξύ αυτών το Όσκαρ Σκηνοθεσίας.

Ο Kumail Nanjiani, υποψήφιος και ο ίδιος πέρσι για Πρωτότυπο Σενάριο με το 'Big Sick', και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα για το 'Black-ish' Tracee Ellis Ross,

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 21/01/2019 | ΕΡΤ