Mercedes-Benz ντίζελ ηλεκτρικό υβριδικό Ε300 (Φωτογραφίες)

Mercedes-Benz E300 BlueTEC Hybrid είναι ο πιο αποδοτικά υβριδικά να πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις δύο μορφές sedan και estate στο 65,7 mpg Ηνωμένο Βασίλειο (23,8 kmpl ή 54,7 mpg ΗΠΑ).  Η πρώτη σειρά των παραδόσεων για αυτήν την παραλλαγή αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Νοέμβριο.

Αγαθοεργίες 8 δισ. δολαρίων από αμερικανούς δισεκατομμυριούχους

Οι δυο γνωστοί αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι Μπιλ Γκέιτς και Γουόρεν Μπάφετ έπεισαν έντεκα ακόμη δισεκατομμυριούχους, περιλαμβανομένων των Γκόρντον Μουρ και Ριντ Χάσκιγκς, να υποσχεθούν ότι θα παραχωρήσουν το μισό της περιουσίας τους σε φιλανθρωπικά, ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Βραζιλία: Ο Μπάτμαν και ο Μαγκάιβερ... ζητούν ψήφο στις δημοτικές εκλογές

Συνηθισμένο στη χώρα να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα οι υποψήφιοι
Ο Μπάτμαν, ο Τζέιμς Μποντ, ο Μαγκάιβερ και ο Γούλβεριν. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Δεν είναι μόνο σούπερ ήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις ή γοητευτικοί τυχοδιώκτες που υπηρετούν το καλό, αλλά και... υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Βραζιλία τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Είμαι πράκτορας της Μοσάντ, αλλά είμαι κι εγώ γυναίκα»

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Ισραήλ επετράπη σε πέντε γυναίκες μέλη της διαβόητης υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ να δώσουν συνέντευξη και να μιλήσουν για τη ζωή και τη δουλειά τους και η εικόνα που προβάλλουν είναι εκείνη μιας φυσιολογικής γυναίκας και όχι μιας σύγχρονης Εύας.

Κλιμακώνεται η σινο - ιαπωνική ένταση για τα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού

Κλιμακώνεται σε όλα τα επίπεδα η διαμάχη Κίνας και Ιαπωνίας με φόντο τα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού: Στα ίδια τα διαφιλονικούμενα νησία, η «απόβαση» δύο Ιαπώνων προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πεκίνου την στιγμή που στην περιοχή φέρονται να κατευθύνονται κινεζικά αλιευτικά -και ενώ αντι-ιαπωνικές διαδηλώσεις καταγράφονται σε δεκάδες πόλεις της Κίνας.

Νέες «πατάτες» του Ρόμνεϊ καταγράφει κρυφό βίντεο

Μετά τις δηλώσεις του Μιτ Ρόμνεϊ -που καταγράφηκαν σε κρυφό βίντεο- ότι οι ψηφοφόροι του Ομπάμα θέλουν μόνο λεφτά από την κυβέρνηση, ένα νέο κρυφό βίντεο δείχνει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να δηλώνει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν επιθυμούν την ειρήνη, παρά μόνο την καταστροφή του Ισραήλ.

Σκελετός παλουκωμένου «βρυκόλακα» ανακαλύφθηκε στη Βουλγαρία Πιθανολογείται ότι ανήκει στον θρυλικό πειρατή Κρίβιτς

Ο σκελετός ενός «βρυκόλακα» που είχε σκοτωθεί με βίαιο τρόπο και έφερε μια σιδερένια ράβδο καρφωμένη στο στέρνο του περίμενε 700 χρόνια για να ανακαλυφθεί από αρχαιολόγους στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας.

Fiat: Δεν κλείνουν τα εργοστάσια στην Ιταλία

Fiat: Δεν κλείνουν τα εργοστάσια στην Ιταλία Την πρόθεσή του να μην προχωρήσει στο κλείσιμο εργοστασίων στην Ιταλία, παρά τις δραματικές συνθήκες που επικρατούν στην εγχώρια αγορά, υπογράμμισε ο επικεφαλής της Fiat, Σέρτζιο Μαρκιόνε, εν μέσω πιέσεων από συνδικάτα και πολιτικούς να αποσαφηνίσει τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας..

Ιταλία: Νέο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στη Ρώμη

Ιταλία: Νέο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στη Ρώμη Ένα νέο σκάνδαλο σίει την ιταλική πολιτική ζωή : Ο Φράνκο Φιορίτο, μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της κεντροδεξιάς παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο του Λατίου- της ευρύτερης περιοχής της Ρώμης- κατηγορείται για υπεξαίρεση σειράς δημοσίων κονδυλίων..

Το κλίμα εξακολουθεί να είναι τεταμένο και στην Τυνησία, όπου ο ηγέτης των Τυνήσιων σαλαφιστών, Σαΐφ-Αλάχ Μπεναχσινέ, κατάφερε να το σκάσει από το τζαμί όπου κρυβόταν και το οποίο είχε περικυκλωθεί από περισσότερους από... χίλιους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας ..

Τελευταίες στιγμές του Πρεσβευτής των ΗΠΑ J. Christopher Stevens στη Λιβύη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ξεψύχησε την ώρα που του ανακοίνωναν την απόλυσή του

Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου Κρήτης με τη μοίρα να αποδεικνύεται σκληρή για μια οικογένεια της περιοχής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σοκ και δέος. Η τρόικα απαιτεί νέες περικοπές μισθών και συντάξεων 1,5 ως 2 δισ.

Σοκ και δέος προκαλεί η νέα απαίτηση της τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη χτεσινή συνάντηση ζήτησε να περικοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις κατά 1,5 ως 2 δισεκατομμύρια ευρώ, ώστε να κλείσει το πακέτο των 11,5 δις. ευρώ..

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Η τρόικα έβλαψε την Ελλάδα

Η συνεργασία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) με ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα (όπως η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) για τη διάσωση κρατών της Ευρωζώνης σε πολλές περιπτώσεις είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν κρίσιμες αποφάσεις, ενώ κάποιες φορές οδήγησε στον αποκλεισμό μέτρων που θα μπορούσαν να έχουν συζητηθεί, αποκαλύπτει εσωτερική έκθεση του ΔΝΤ, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg..

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Ferrari (video)

Σχεδόν 1.000 Ferrari συγκεντρώθηκαν στην πίστα του Σίλβερστον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ferrari Racing Days. Πρόκειται για ρεκόρ που αναμένεται να μπει σύντομα στο Βιβλίο Γκίνες. Συνολικά 964 Ferrari έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, σπάζοντας με χαρακτηριστική άνεση το προηγούμενο ρεκόρ, με 490 αυτοκίνητα το 2008 στην ιαπωνική πίστα Φούτζι.

Στις στέπες του Καζακστάν προσγειώθηκε το Σογιούζ

Δύο ρώσοι κοσμοναύτες και ένας αμερικανός επέστρεψαν στη γη
 Το διαστημόπλοιο Σογιούζ που μετέφερε δύο κοσμοναύτες και έναν αστροναύτη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού προσγειώθηκε νωρίς τη Δευτέρα το πρωί στις στέπες του Καζακστάν, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση της NASA..

Απολύθηκε ο διευθυντής της Daily Star λόγω Μίντλετον

Ο διευθυντής της ιρλανδικής Daily Star απολύθηκε τη Δευτέρα μετά τη δημοσίευση των επίμαχων προσωπικών φωτογραφιών της Κάθριν Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και την προσφυγή στην δικαιοσύνη από την πλευρά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Γαλλία: Σε κάθετη πτώση η δημοφιλία των Ολάντ και Ερό

Κάθετη πτώση έχουν σημειώσει από τον περασμένο Ιούνιο τα ποσοστά δημοφιλίας του προέδρου Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού του Ζαν-Μαρκ Ερό, όπως προκύπτει από δύο σφυγμομετρήσεις, των οποίων τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν σήμερα..

Έβρεξε… αυτογκόλ στη Νέα Σμύρνη

Τρία γκολ- όλα αυτογκόλ- σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη στη νίκη του Πανιωνίου με 2-1 επί του ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Οι «κυανέρυθροι» που πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 με τα αυτογκόλ των Σίσιτς 30' και Βάντο 54' ενώ για τους Κρητικούς μείωσε στο 84' ο Κουλουχέρης με αυτογκόλ..