Νέες «πατάτες» του Ρόμνεϊ καταγράφει κρυφό βίντεο

Μετά τις δηλώσεις του Μιτ Ρόμνεϊ -που καταγράφηκαν σε κρυφό βίντεο- ότι οι ψηφοφόροι του Ομπάμα θέλουν μόνο λεφτά από την κυβέρνηση, ένα νέο κρυφό βίντεο δείχνει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να δηλώνει ότι οι Παλαιστίνιοι δεν επιθυμούν την ειρήνη, παρά μόνο την καταστροφή του Ισραήλ.

Το βίντεο τον δείχνει να δηλώνει σε χρηματοδότες ότι η Μέση Ανατολή «θα παραμείνει ένα άλυτο πρόβλημα και εμείς στέλνουμε την μπάλα παρακάτω στο γήπεδο».
Το βίντεο προέρχεται από ομιλία του σε συγκέντρωση δωρητών της εκστρατείας του, από όπου είχε προέλθει και το άλλο βίντεο.
Στην ομιλία αυτή ο Ρόμνεϊ καταγραφόταν από κάμερα, χωρίς να το ξέρει. Οι επίμαχες δηλώσεις είχαν γίνει κατά τη διάρκεια κλειστής συγκέντρωσης με δωρητές του Ρεπουμπλικανού κόμματος το Μάιο. Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού Mother Jones τη Δευτέρα.
Ο Μιτ Ρόμνεϊ δηλώνει ότι οι Παλαιστίνιοι «έχουν δεσμευτεί για την καταστροφή και την εξαφάνιση του Ισραήλ».
«Οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να επιτύχουν την ειρήνη» είπε, προσθέτοντας ότι «ο δρόμος προς την ειρήνη είναι σχεδόν αδύνατον να επιτευχθεί».
Ο πρώην κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης αναφέρεται, επίσης, στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, λέγοντας ότι ακόμα και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση.
«Εάν εγώ ήμουν το Ιράν -ένας τρελαμένος φανατικός- θα έλεγα ας στείλουμε λίγο σχάσιμο υλικό στη Χεζμπολά, να τους βάλουμε να το κουβαλήσουν στο Σικάγο ή σε κάποιο άλλο μέρος, και τότε εάν κάτι πάει στραβά ή η Αμερική αρχίσει να αντιδράει, να πούμε απλά: «Μαντέψτε. Εάν δεν υποχωρήσετε θα απευλευθερώσουμε αυτή την "βρόμικη βόμβα"» είπε.
Στην ίδια ομιλία ο Μιτ Ρόμνεϊ είχε πει ότι υπάρχει ένα 47% που συντάσσεται με τον Μπ. Ομπάμα. Οι ψηφοφόροι αυτοί «εξαρτώνται από την κυβέρνηση, πιστεύουν ότι είναι θύματα, που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φροντίζει για αυτούς» είχε δηλώσει.



phgh



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...