Το Γκραν Πρι Βελγίου στην ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD

Μετά το σχεδόν μηνιαίο διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών, η Formula 1 επιστρέφει στη δράση με τον 13ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη θρυλική πίστα του Σπα στο Βέλγιο.
Ο Λιούις Χάμιλτον φτάνει στο Βέλγιο με μια διαφορά 19 πόντων στο πρωτάθλημα από τον συναθλητή του στη Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία Γκραν Πρι.

Η εντελώς γυμνή συνέχεια της Ratajkowski στη Σαντορίνη

H Emily Ratajkowski αποφάσισε να μας δροσίσει λίγο περισσότερο με τις νέες φωτογραφίες της που δημοσίευσε από τη Σαντορίνη (Pics) 
Χθες αναρωτιόμασταν αν μπορούμε να διακρίνουμε την αγαπημένη Σαντορίνη στο φόντο, πίσω από την Emily Ratajkowski και την εντυπωσιακή πίσω όψη της, όπως τη δημοσίευση η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

The Rock: έβγαλε νοκ άουτ κάθε ηθοποιό με $64.5 εκατ. στην τσέπη του

Με το Fast & The Furious και το reboot του Baywatch να είναι οι ταινίες που θα μας τον υπενθυμίσουν στη μεγάλη οθόνη, ο πρώην παλαιστής και νυν ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον καταφέρνει το αδύνατο.

Σύμφωνα με το Forbes ο The Rock κατέκτησε την κορυφή του καταλόγου του περιοδικού των υψηλότερα αμειβομένων ηθοποιών σήμερα συγκεντρώνοντας για το 2016 έσοδα ύψους 64,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

CINEMA- Από την Αντίπαρο στα ευρωπαϊκά Όσκαρ, τo Suntan στις 50 καλύτερες ταινίες της χρονιάς

Το «Suntan» συνεχίζει τη διθυραμβική του πορεία "καίγοντας" με εγκαύματα θαυμασμού τους κριτικούς του κόσμου.
Η τελευταία μεγάλου μήκους ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει κινηματογραφική διανομή σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και αφού κατάφερε να αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ,

Europa League: οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Μετά την κλήρωση γνωστοποιήθηκε και το πρόγραμμα των αγώνων των τριών Ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League. Ο Ολυμπιακός ξεκινά εκτός έδρας, ενώ αντίστοιχα εντός (και εναλλάξ) θα παίζει ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Οι δυο τους θα έχουν και κοινή ώρα έναρξης στις αναμετρήσεις τους.
Οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στην δύσκολη, λόγω συνθετικού χλοοτάπητα, έδρα της Γιουνγκ Μπόις, το "τριφύλλι" υποδέχεται τον Άγιαξ, ενώ "ντέρμπυ κορυφής" θα έχουμε και στην Τούμπα με ΠΑΟΚ και Άγιαξ.

Ελ Σαλβαδόρ: Η ηφαιστειογενής λίμνη Κοατεπέκ

Η Λίμνη Κοατεπέκ (Lago de Coatepeque) δημιουργήθηκε στον κρατήρα ηφαιστείου στην ανατολική περιοχή της ομώνυμης καλντέρας.
Εκτείνεται σε 26 τετραγωνικά χιλιόμετρα και είναι μία από τις μεγαλύτερες λίμνες στο Ελ Σαλβαδόρ. Κοντά της υπάρχουν θερμές πηγές.
Στη λίμνη βρίσκεται το νησί Teopan, το οποίο ήταν σημαντικό κέντρο του πολιτισμού των Μάγιας.

Ο σκύλος που ζούσε στον απόλυτο τρόμο τώρα είναι βασιλιάς (vid)

Όσοι συνειδητά ή από... λάθος είχε τύχει να δουν το βίντεο με το κακοποιημένο κουτάβι να ουρλιάζει από φόβο κάθε φορά που πλησίαζαν για να το χαϊδέψουν, δεν μπορεί παρά να συγκλονίστηκαν.

Το στενάχωρο βίντεο είχε τραβηχτεί από τη Μόνικα Μιτρεάνου σε κάποιο καταφύγιο στη Ρουμανία και είχε συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια διαμαρτυρίας και οργής στα social media.

Ο ένοχος σκύλος προδίδεται σε δευτερόλεπτα...(vid)

Ο ιδιοκτήτης επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τις παντόφλες του διαλυμένες. Ένας από τους δύο σκύλους του ή και οι δύο, ευθύνεται για τη ζημιά.
Το ποιος, αποκαλύπτεται πολύ γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ο Ντάνιελ Μαρτίνο βάζει τα δύο σκυλιά του να σταθούν απέναντί του και αρχίζει τις ερωτήσεις. Την εξέλιξη και τον υπεύθυνο θα τους ανακαλύψετε στο βίντεο...

Τηλεοπτικές άδειες: πράσινο φως από το ΣτΕ - απέρριψε τα αιτήματα των σταθμών

Απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας τα αιτήματα των επτά τηλεοπτικών σταθμών, με τα οποία στρέφονταν ο ένας κατά του άλλου και όλοι μαζί κατά των υπουργών Οικονομίας και Επικρατείας, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Παράλληλα, προσδιορίστηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου η συζήτηση στο ΣτΕ των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, που επίσης έχουν καταθέσει οι επτά τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σιγκαπούρη: Ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα ταξί...χωρίς οδηγό!

Τα πρώτα ταξί χωρίς οδηγό άρχισαν να κυκλοφορούν στη Σιγκαπούρη στο πλαίσιο μιας περιορισμένης έκτασης δοκιμής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην κούρσα για τα αυτόνομα οχήματα μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας.

Τα έξι ταξί της νεοφυούς επιχείρησης nuTonomy --ηλεκτρικά αυτοκίνητα Renault Zoe και Mitsubishi i-MiEV-- κυκλοφορούν σε μια ζώνη τεσσάρων τετραγωνικών χιλιομέτρων,

Τούρκοι εκπαιδευτικοί έφτασαν στη Ρόδο και ζητούν άσυλο

Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση που αφορά παράνομη είσοδο στη χώρα τριών Τούρκων εκπαιδευτικών, ηλικίας 40, 34 και 39 ετών, απασχολεί από το βράδυ της Τετάρτης τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ροδιακής, οι τρείς Τούρκοι εμφανίστηκαν στην υπηρεσία διαβατηριακού ελέγχου του κεντρικού λιμένα Ρόδου και ενημέρωσαν ότι επιθυμούν

Σε πύρινο κλοιό η Χίος.. ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα στα χωριά Σιδηρούντα, Κατάβαση και Μάναγρος στη Χίο.

Η φωτιά πέρασε από το χωριό Σιδηρούντα ενώ κατευθύνεται νότια προς το χωριό ΜετόχιΗ φωτιά πέρασε από το χωριό Σιδηρούντα ενώ κατευθύνεται νότια προς το χωριό Μετόχι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο Κρεμλίνο οι Ρώσοι Ολυμπιονίκες: Τα λουλούδια και το πανάκριβο δώρο του Πούτιν

Τους Ρώσους Ολυμπιονίκες που κατέκτησαν 19 χρυσά, 18 αργυρά και 19 χάλκινα μετάλλια στους Αγώνες στο Ρίο βράβευσε ο  Βλαντιμίρ Πούτιν.
Σε μία όμορφη τελετή στο Κρεμλίνο, οι αθλητές δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Ρώσου Προέδρου, ο οποίος τους απένειμε το μετάλλιο του «Τάγματος της Τιμής».

Γλίτωσε το νέο ευρωπαϊκό «έμφραγμα» στην παράταση ο Ολυμπιακός, 2-1 την Αρούκα Vds.

Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός «φλέρταρε» και μάλιστα έντονα με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League, ωστόσο γλίτωσε το δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό κάζο, μετά από αυτό της Μπερ Σεβά, στην παράταση, όπου με δύο γκολ έσωσε την παρτίδα, επικρατώντας με 2-1 της Αρούκα.

Η ομάδα του Μπέντο στον επαναληπτικό με τους Πορτογάλους για τα πλέι οφ της