Στον εισαγγελέα οι υποθέσεις Κούβελου - Δημητρακόπουλου

Στον εισαγγελέα εφετών παραπέμπεται ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δημητρακόπουλος για παράβαση μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες»..

«Αισιοδοξώ ότι το Ιράν γνωρίζει ποιοι είναι οι φίλοι του»

Τη διαβεβαίωση ότι το Ιράν θα συμπαρασταθεί στην Ελλάδα στο θέμα της ενεργειακής επάρκειας σε πετρέλαιο, έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από τον νέο πρεσβευτή του Ιράν στην..

Ανακοινώθηκε ο μίνι ανασχηματισμός

Είχε προηγηθεί συνάντηση του Ευ. Βενιζέλου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Παράλληλα στο Μέγαρο Μαξίμου όπως είχε αποκαλύψει από νωρίς το απόγευμα στο Real.gr στην κατ ιδίαν συνάντηση που είχε  ο Λουκάς Παπαδήμος με τον Γ. Παπανδρέου αποφασίστηκε η «μετακόμιση» του Μ. Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο προστασίας του πολίτη./

Επέκρινε τους χαρακτηρισμούς του Πούτιν για τους αντιπάλους του Επικρίσεις Γκορμπατσόφ κατά Πούτιν

Ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επέκρινε σήμερα τη ρητορική του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος επιμένει να χαρακτηρίζει «εχθρούς» τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης..

Adele: Το μίσος για τον πατέρα της και οι παιδικές φωτογραφίες!

Από πολύ μικρή ηλικία η Adele Adkins ήταν ξεκάθαρο ότι γεννήθηκε για να κάνει μεγάλα πράγματα στη μουσική. Φωτογραφίες από το παιδικό της άλμπουμ την δείχνουν σε ηλικία 3 ετών να γρατζουνάει μια παιδική κιθάρα..

Εν αναμονή του νέου iPad Σύμφωνα με φήμες θα ονομάζεται «iPad HD»

Με μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας φημολογείται ότι θα είνα εξοπλισμένο το νέο μοντέλο της πολυαναμενόμενης ταμπλέτας της Apple Και οι φήμες φουντώνουν
Το Διαδίκτυο, όμως, βρίθει από ανεπιβεβαίωτες αναφορές για τις βελτιώσεις στο τρίτο μοντέλο:..

Ελλάδα ψηφίζουν οι τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας

Τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Γερμανίας ζήτησαν την Τρίτη από τους επίδοξους τουρίστες της χώρας να αγνοήσουν το αντι-γερμανικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Αθήνα και να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά, μετά την βουτιά που κατέγραψε ο αριθμός των κρατήσεων από τις αρχές του έτους..

ΚΥΒΕΡΝΟΠΕΙΡΑΤΕΣ Δίωξη σε 5 Anonymous στις ΗΠΑ

Δίωξη σε πέντε άτομα που συνδέονται με το κίνημα των «Ανώνυμων» κυβερνοπειρατών άσκησαν σήμερα οι Αρχές των ΗΠΑ, σύμφωνα με αστυνομική πηγή..

Μαδαγασκάρη: 65 νεκροί από το πέρασμα της καταιγίδας «Ιρίνα» Ξεπερνούν τις 70.000 οι πληγέντες

Tουλάχιστον 65 νεκρούς άφησε πίσω της η τροπική καταιγίδα «Ιρίνα» στη Μαδαγασκάρη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών..

«Εφυγαν» καταθέσεις 70 δισ. από το 2009 Τη διενέργεια φορολογικών ελέγχων για όσες καταθέσεις έχουν φύγει -χωρίς να φορολογηθούν- προανήγγειλε ο Φ. Σαχινίδης

Καταθέσεις ύψους 70 δισ. ευρώ έχουν αποσυρθεί από τις ελληνικές τράπεζες από το 2009 μέχρι σήμερα όπως δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλος. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι έχει μεγάλη σημασία να ενθαρρυνθεί το κίνημα επιστροφής των..

Τρεις ημέρες μετά το πόρισμα- καταπέλτη του εισαγγελέα Λαυρεντιάδης: Θέλω να επιστρέψω 80 εκατ. στην Proton Bank

Ανέκρουσε πρύμναν ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης τρεις ημέρες μετά την υποβολή του πορίσματος - καταπέλτη του εισαγγελέα..

Ελεύθερη και ωραία...δηλώνει η Ελισάβετ Σπανού που βρέθηκε στην απονομή του πλατινένιου CD της Έλλης Κοκκίνου.

Ελεύθερη και ωραία...δηλώνει η Ελισάβετ Σπανού που βρέθηκε στην απονομή του πλατινένιου CD της Έλλης Κοκκίνου. Με το χιούμορ που τη διακρίνει η..

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου της γιόρτασε η Έλλη Κοκκίνου πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ.

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου της γιόρτασε η Έλλη Κοκκίνου πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ. Τα «Γενέθλια» σε μουσική και στίχους του Φοίβου κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και την προτίμηση του κοινού..

Είχαν... έμπνευση στη Βουλγαρία Το μπούστο της Μενεγάκη πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για hot dog!


Η Ελένη Μενεγάκη έγινε αφίσα! Με ένα μεγάλο hot dog ανάμεσα στο στήθος της η γνωστή παρουσιάστρια φιγουράρει σε κατάστημα γρήγορου φαγητού στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας… χωρίς καν να το γνωρίζει..

6 και 13 Μαρτίου "Μητέρα φάλαινα τυφλή" στο Σταυρό του Νότου


Το Club του Σταυρού του Νότου παρουσιάζει το συγκρότημα «Μητέρα Φάλαινα Τυφλή» για δύο Τρίτες στις 6 και 13 Μαρτίου 2012.
 “… τέτοιες μέρες είναι που τη χάνεις, μες στη φούρια και την..

Champions League Τρέλανέ μας πάλι ΑΠΟΕΛ!


Η πρόκριση στους ομίλους ήταν επιτυχία και στους «16» υπέρβαση, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν αρκείται εκεί και το βράδυ της Τετάρτης θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην επική του..

Mέσω του οποίου μεταφέρεται αέριο στο Ισραήλ και στην Ιορδανία Αίγυπτος: Διπλή βομβιστική επίθεση σε αγωγό μεταφοράς αερίου


Νέα διπλή βομβιστική επίθεση, η 13η αφότου ανατράπηκε ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ το 2011, σημειώθηκε στον αγωγό μέσω του οποίου μεταφέρεται αέριο στο Ισραήλ και στην Ιορδανία..

Κάνουν λόγο για μη αναστρέψιμη πορεία της υγείας του Τούρκου Πρωθυπουργού Wikileaks: Δύο χρόνια ζωής δίνουν οι γιατροί στον Ερντογάν


«Η κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν είναι πολύ σοβαρή» αναφέρεται στα στοιχεία του Wikileaks. Πηγή της Stratfor εκτιμά ότι στον Τούρκο πρωθυπουργό απομένουν δύο χρόνια ζωής. Ο πληροφοριοδότης επικαλείται τον χειρουργό που συμμετείχε στην επέμβαση του Ερντογάν..

Ο Πέρες προκαλεί την Τεχεράνη Ο πρόεδρος του Ισραήλ δηλώνει ότι η χώρα του θα νικήσει εάν αναγκαστεί να αντιμετωπίσει το Ιράν


Το Ισραήλ "θα νικήσει" εάν αναγκαστεί ν΄αντιμετωπίσει το Ιράν, το καθεστώς του οποίου είναι "διαβολικό, σκληρό και ηθικά διεφθαρμένο", δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Σιμόν Πέρες σε ομιλία του σε φιλοϊσραηλινό λόμπι στην Ουάσινγκτον..

Πρόβλημα με τα τρένα της Eurostar - μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω δυσλειτουργίας σε καλώδιο

 Οκτώ ώρες αναγκάστηκαν να περιμένουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιλ δεκάδες επιβάτες που επρόκειτο να μετακινηθούν με τρένα της ..

Ο πιο βαρύς χειμώνας όλων των εποχών εφέτος 70 ημέρες χιονόστρωση στη Βορειοδυτική Ελλάδα


Η απόλυτη ελάχιστη θερμοκρασία της τελευταίας πενηντακονταετίας καταγράφηκε τον φετινό Ιανουάριο στη Φλώρινα. Το θερμόμετρο του τοπικού σταθμού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στις 17 και 18 Ιανουαρίου έδειξε 25,1 βαθμούς Κελσίου υπό του μηδενός. 

Πρόκειται για τη χαμηλότερη τιμή που έχει δείξει ο υδράργυρος σε κατοικημένη περιοχή της χώρας από το 1961 (από τότε υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία της ΕΜΥ) έως σήμερα. 

Λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες (δύο με τρεις βαθμούς) έχουν καταγραφεί από ερευνητικά προγράμματα σε βουνά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας....

Και οι πλούσιοι, πλουσιότεροι … Η κρίση «γεννά» λεφτά για τους Κροίσους

Ο κύριος Κάρλος Σλιμ, ο διάσημος Μεξικάνος κροίσος των τηλεπικοινωνιών, ιδρυτής και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και της μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, America Movil SAB..

Τώρα δηλώνει πρόθυμος ο Λ.Λαυρεντιάδης να επιστρέψει 51 εκατ. ευρώ

Μια ανάσα πριν την απαγγελία βαρύτατων κατηγοριών σε βάρος του για την υπόθεση Proton Bank ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δηλώνει πρόθυμος, με επιστολή του προς τον εισαγγελέα, να..