Champions League Τρέλανέ μας πάλι ΑΠΟΕΛ!


Η πρόκριση στους ομίλους ήταν επιτυχία και στους «16» υπέρβαση, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν αρκείται εκεί και το βράδυ της Τετάρτης θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην επική του..
πορεία στο Champions League υποδεχόμενος στο «ΓΣΠ» τη Λιόν στη ρεβάνς του 1-0 της Γαλλίας. Τυπική διαδικασία για την Μπαρτσελόνα η ρεβάνς με Λεβερκούζεν.ΑΠΟΕΛ-Λιόν (0-1) 
Αποφασισμένος να κάνει μία ακόμη ευρωπαϊκή υπέρβαση είναι ο ΑΠΟΕΛ υποδεχόμενος στο κατάμεστο «ΓΣΠ» τη Λιόν στη ρεβάνς του 1-0 στο «Ζερλάν», που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες. 
Οι πρωταθλητές Κύπρου προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή με 4-1, αλλά παραμένουν τρίτοι στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕ Λεμεσού. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Χέλιο Πίντο. Η Λιόν δεν είναι σε καλή κατάσταση, μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τελευταία το 2-0 από τη Νανσί) και απέχει πλέον 15 βαθμούς από την κορυφή. Ο Ρεμί Γκαρντ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Γιοάν Γκορκίφ, Ματιέ Βαλβέρντ και Τζον Μενσά, αλλά επανέρχεται ο Ντέγιαν Λόβρεν.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...