Ρωσία: Γιγαντιαία παρέλαση για τα 70 χρόνια από τη νίκη κατά του ναζισμού...70 for Victory: Armata tanks, nuclear bombers, intl boots in Moscow for V-Day

Με τη μεγαλύτερη παρέλαση της ιστορίας στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας η Ρωσία γιόρτασε την 70ή επέτειο από τη νίκη των Συμμάχων επί του ναζιστικού Άξονα.

Την παρέλαση των 16.000 έφιππων και πεζοπόρων, των 200 τεθωρακισμένων αρμάτων και των 250 μαχητικών ελικοπτέρων επιθεώρησε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη της τελετής στον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος απηύθυνε διάγγελμα.

Σχέδιο συμφωνίας με έξοδο από το ΔΝΤ και την ΕΚΤ

Μια παραλλαγή της πρότασης Βαρουφάκη για ανταλλαγή χρέους φαίνεται να συζητεί η Κομισιόν ζητώντας όμως μέτρα. 

Με δέλεαρ μια γενναία ρύθμιση για το ελληνικό χρέος που θα απαλλάξει τη χώρα από τον βρόχο της αποπληρωμής υπέρογκων τόκων και θα επιτρέψει την εφαρμογή μιας αναπτυξιακής πολιτικής

Εκβιασμός Σαμαρά για να παραμείνει αρχηγός της ΝΔ

Θα ψηφίσει τη συμφωνία Τσίπρα με τους εταίρους αρκεί να μείνει στην καρέκλα!

Σε ένα ιδιόμορφο όσο κι επικίνδυνο (για τη συνοχή της συντηρητικής παράταξης) μπρα ντε φερ εξελίσσεται η μάχη της διαδοχής στη Ν.Δ., για την οποία σας έχουμε ενημερώσει, αφού η διαφαινόμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Ελληνας πίσω από την πρώτη ακτοπλοϊκή σύνδεση ΗΠΑ – Κούβας μετά από 50 χρόνια

Μια από τις πρώτες – μετά από μισό αιώνα – άδειες του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ για το δρομολόγιο ΗΠΑ – Κούβας εξασφάλισε ο βασικός μέτοχος της «United Caribbean Lines Florida», Αλέξανδρος Παναγόπουλος.
Η εταιρεία του γιου του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, είναι μια εκ των τεσσάρων ακτοπλοϊκών που πήραν το "πράσινο φως" από την Ουάσινγκτον για να ξεκινήσουν

ΡΙΑ-Νόβοστι: Οι ΗΠΑ μπορούν να προτείνουν στην Ελλάδα μόνο υγροποιημένο αέριο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να προτείνουν στην Ελλάδα καμία εναλλακτική λύση έναντι της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου σε συνεργασία με τη ρωσική Gazprom, εκτός από το υγροποιημένο φυσικό αέριο, εκτιμά ο αναλυτής ενεργειακών θεμάτων και εκδότης του δελτίου Energy international risk assessment (eiranews.com)

Αλ. Τσίπρας: «Ο Γ. Στουρνάρας θα κριθεί από την ομαλή και ορθή λειτουργία των τραπεζών»

Με προσεκτικές διατυπώσεις, που περιείχαν όμως έμμεσες πλην όμως σαφείς προειδοποιήσεις, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στο πρόσωπο του διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Προσεχώς τα …σπουδαία για τη Σωληνουργεία Κορίνθου από τον αγωγό ΤΑΡ

«Εντός του δευτέρου εξαμήνου του έτους θα γνωρίζουμε τι κομμάτι από τον αγωγό ΤΑΡ θα μπορέσουμε να αναλάβουμε. Η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η εκτέλεση του έργου εκτιμάμε ότι θα ξεκινήσει το 2016».
Τάδε έφη χθές η διοίκηση της Σωληνουργεία Κορίνθου

36 επικά ξενοδοχεία που πρέπει να επισκεφθείς πριν πεθάνεις! ( Δείτε φωτογραφίες )

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε ένα ταξίδι στα ωραιότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Μεταξύ τους και ένα ελληνικό. Πού αλλού; Στην πανέμορφη...
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε ένα ταξίδι στα ωραιότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Μεταξύ τους, στο νούμερο 19, βρίσκεται και ένα ελληνικό. Δείτε τις φωτογραφίες και ταξιδέψτε...

Δείτε πόσο πιο όμορφο πρόκειται να γίνει το Παρίσι με 8 εκ. ευρώ!

Να μεταμορφώσει το Παρίσι σχεδιάζει η Ινταλγκό μέσα από έργα πεζοδρόμησης, παιδικές χαρές, κήπους και διαβάσεις πεζών στη θέση πολύβουου αντοκινητόδρομου.

Οι υπέροχες εικόνες από το... μέλλον δείχνουν πώς σχεδιάζει να μεταμορφώσει το Παρίσι η δήμαρχος της πόλης του φωτός Ανί Ινταλγκό μέσα από έργα πεζοδρόμησης, παιδικές χαρές, κήπους και διαβάσεις πεζών στη θέση πολύβουου αντοκινητόδρομου.

Top 10 προορισμών Ευρώπης: Ελληνικά νησιά στην κορυφή, έκπληξη η 1η τριάδα

Οι 7 στις 10 θέσεις στο ΤΟΡ 10 των προορισμών της Ευρώπης, σύμφωνα με 140.000.000 χρήστες του Trivago, ανήκουν σε ελληνικά νησιά! Δείτε ποια έπιασαν κορυφή
Εντυπωσιακά αποτελέσματα υπέρ των ελληνικών νησιών αναδεικνύει η πρόσφατη έρευνα της καταξιωμένης ιστοσελίδας αναζήτησης ξενοδοχείων, Trivago,

Όταν ο σουρεαλισμός συναντά το... ρεαλισμό - 10 απίθανα τοπία!

Πάνω ή πέρα από την πραγματικότητα» είναι ο ορισμός του σουρεαλισμού, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, χαρακτηρίζει επακριβώς κάποια από τα ωραιότερα δημιουργήματα της φύσης.
Πέρα από τα ποτάμια, τις λίμνες και τα βουνά αυτού του κόσμου που μας περιβάλλει, η μητέρα φύση δημιουργεί ασυνήθιστα σουρεαλιστικά τοπία που εκπλήσσουν

Υοστηρίζουν ότι βρήκαν τον μυθικό θησαυρό του Κάπτεν Κιντ

Δύτες ανακάλυψαν ράβδο από ασήμι βάρους 50 κιλών που πιστεύεται ότι άνηκε στους θησαυρούς του θρυλικού Σκοτσέζου πειρατή William Kidd.
Η ράβδος, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ μέσων μαζικής ενημέρωσης της Μαδαγασκάρης μεταφέρονταν από το πλοίο του πειρατή, όταν αυτό ναυάγησε τον 17ο αιώνα σε κόλπο, κοντά στις ακτές του νησιού.

Εθνική... βιομηχανία κάνναβης (2,5 δισ. έσοδα και 40.000 θέσεις εργασίας)

Πρώτη φορά γιορτή στο Σύνταγμα αύριο με δεκάδες φορείς και ανάμεσά τους τη Νεολαία και τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
Η 1η Γιορτή της Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός και πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, το  Σάββατο 9 Μαΐου.